Request (питанка, молба) за песнички и mp3-ки - продължението

• 42 176
  • 863
  •   1
Отговори
# 150
Тук само МП3-ки ли могат да се рекуестват или и филми?

# 151
Ади пак дано този път успея ... Търсели са и филми, но за тях отговора обикновено е торенти... За кой филм иде реч?

# 152
Не намирам нищо засега Sad За Манхатън реклама ми излезе само Express Yourself.. Ако се сетиш още нещо помагащо ...

благодаря все пак  Hug

# 153
  • Пловдив
Търся песанта на Мария Илиева и Графа "Крадена любов". Намерих линк от Калпазанката, но не мога да го отворя или сваля, ако някой може да намери друг ще съм му признателна  Laughing

# 154
Пробвай това:
тук

# 155
  • Пловдив
Благодаря много  Heart Eyes

# 156
  • Пловдив
Като съм тръгнала да питам за песнички да помоля за още малко. Моята малка кръстничка е фенка на Марин от Стар Академи и обещах да и сваля МР3-ки, но намерих само едно изпълнение от финала. Можете ли да помогнете. Особено новата "Един безсмислен ден" (май така беше)

# 157
Има го в предната тема, ама вече не бачкат линковете.. Ще потърся на ново

Последна редакция: ср, 12 юли 2006, 13:46 от scorpionche

# 158
# 159
  • Пловдив
Страшна си. Имаш хиляди  Heart Eyes от малката ми кръстничка.

# 160
scorpionche, включвам се с питанка от името на сина ми.  Wink

Той се върна от лагер и там най-много се кефили на един хит, чийто изпълнител и заглавие не зацепвам.Иначе той много успешно ми я изпя и се сещам за песента, но съм до там...

Част от припева е нещо такова:  Don`t you wish your girlfriend was hot like me?Don't you...

Пубера ми сам написа инглиш текста, че е по-бърз и по-правописен от мен. hahaha Чакам те с питанката, че се тресем вече... ooooh!

# 161
  • София
Моля ви помагайте PraynigОт къде да си сваля новата песен на Лилана,не "опасно близо",ами по-новата и песен? Пускат я много често по Фен тв newsm78

# 162
Сакри, може ли аз, песента е много яка наистина Simple Smile
Спешъли за Сашо от кака му Дорис  Mr. Green

The Pussycat dolls feat. Busta Rhymes - Don't cha

# 163
Моля ви помагайте PraynigОт къде да си сваля новата песен на Лилана,не "опасно близо",ами по-новата и песен? Пускат я много често по Фен тв newsm78

Дани, пробвй това Лилана- Опасно близо

Упс, извини ме, така чета, че... Embarassed Ами да седи тоя линк на тази песен ако някой го иска, но иначе аз не знам нито тази, нито за коя друга песен говориш, ама пробвай да потърсиш тук:
http://free.centrum-group.com
А и Скорпиончето може да се включи с по-адекватен отговор... Извинения още веднъж   bouquet

# 164
Сакри, може ли аз, песента е много яка наистина Simple Smile
Спешъли за Сашо от кака му Дорис  Mr. Green

The Pussycat dolls feat. Busta Rhymes - Don't cha

Ей ти го Сашо  Wink , а от мен голямо благодаря    bouquet:

Много благодаря.Песента ще ми остане като спомен от лагера.Ако искаш песен рап кажи на мама и аз ще ти я изпратя.

Общи условия

Активация на акаунт