Request (питанка, молба) за песнички и mp3-ки - продължението

• 42 241
  • 863
  •   1
Отговори
# 165
Хехех, благодаря, ще го имам предвид Simple Smile
Айде и с кеф да си я слушаш и да си спомняш лагера  Hug

# 166
Момичета, моля помощ за една песен, мисля, че е на Михаил Белчев. Дори името не знам, знам само, че се пее нещо от сорта
" И е любов и все я няма, отивам си и ми е мъчно...." плз Cry

# 167
  • София
Моля ви помагайте PraynigОт къде да си сваля новата песен на Лилана,не "опасно близо",ами по-новата и песен? Пускат я много често по Фен тв newsm78

Дани, пробвй това Лилана- Опасно близо

Упс, извини ме, така чета, че... Embarassed Ами да седи тоя линк на тази песен ако някой го иска, но иначе аз не знам нито тази, нито за коя друга песен говориш, ама пробвай да потърсиш тук:
http://free.centrum-group.com
А и Скорпиончето може да се включи с по-адекватен отговор... Извинения още веднъж   bouquet
LaughingХайде,чакам Скорпиончето,тогава Heart Eyesпесента се казва-"невинна"

Последна редакция: пт, 14 юли 2006, 01:27 от danielad

# 168
А скорпиончето спи ли спи Simple Smile Добре , че половинката ми е тука .. Ети bouquet  За Михаил Белчев мисля че я пускахме Simple Smile 

# 169
# 170
# 171
  • София
newsm45Скорпионче,нищо не става,праща ме в Датата,а там я няма или поне аз немога да я намеря newsm78

# 172
Значиииииииии...една безумна молба, ама знам, че тука има вълшебници Hug

Търси се песен, която според водещия по радиото сутринта се казва Children of the water, и вътре се пее нещо като "Red river, red river.. ла ла ла ла ла" Blush Парчето е старичко...и с това се изчерпват подсказките Thinking Помагайте Praynig

# 173
хихи, и аз съм с безумна молба Crazy Търся песни на испански и португалски, обикновено ги пеят жени, протяжни такива, много тъжни, все за любов Grinning Във филмите на П.Алмодовар обикновено се дочуват. Нямам имена нито на песни, нито на изпълнители. Sad

# 174
Креми, идеално се сещам песента коя е, аз го чувам red или black river нали се повтаря, после  children of the water, mother is the ocean лалалалал...само дето не мога да зацепя кой я изпълнява, а под заглавие children of the water не намирам нищо...

# 175
Абе знаех, си аз че тъпанара по радиото е объркал заглавието Twisted Evil Но ако се сетиш за повече от текста ще е добре, та поне да разберем кой я изпълнява и да я дръпне от някъде  bouquet

# 176
Хайде и една питанка за шефката ми -  Емилия - "Мисли за мен".

Намерих я в датата, но е 1/4 от песента и е с някакво безумно за мен разширение ogg. Rolling Eyes Тръгва с уинамп, а с уиндоус медиа плеър нъц. newsm78

# 177
# 178
# 179
  • София
  love001  love001  love001Досега се мъча да я сваля от там ,но не става ,после пак ще пробвам

Общи условия

Активация на акаунт