Request (питанка, молба) за песнички и mp3-ки - продължението

• 42 321
  • 863
  •   1
Отговори
# 210
А за последната сигурна ли си?
Я виж това
http://gofish.about.com/detail.html?gfid=11-6243964

# 211

scorpionche, не е тази песен за съжаление...

За изпълнителите и името на песента съм сигурна, защото прекалено внимателно ги преписвам.Докато тече песента по бачата радио виждам и съответните надписи. Rolling Eyes Пеят мъж и жена - Ricky и Diana.Песента е страхотна, поне за мен.Ако не успееш да я намериш не си го слагай много на сърцето.  bouquet

# 212
"За рекламата на Магнум ще ви копирам едно мнение на човек, който разбира много повече от мен в областта на музиката, и съм на мнение, че е прав Wink

Monk написа:
Такава песен не съществува
Музиката и двете изречения са написани специално за рекламата от Файчето от "Тибетски Сърца".
Може би следващото лято ще направи цяла песен и ще я пуснем по радиото,сега са само 20-е секунди."

# 213
Карен, нищо не намирам ...

# 214
  • Балчик
А новата песен на "Сигнал", която пяха вчера при Слави, случайно да я има някъде?

# 215
# 216
  • Балчик
Абе и аз не се заслушах много. Само накрая я чух по-добре. И след това чух, че е написана за някакво загинало в катастрофа момиче. Но сякаш текста беше друг. Сега ще я сваля да я чуя тази. Благодаря.

# 217
  • на кой му пука, майна
Момичета, трябва ми Crazy Frog в mp3 формат, да си я хвърля в телефончето  Grinning, ще помогнете ли  Grinning

# 218
  • Балчик

По текста ако съдя май тази е песента :

Съжалявам

Как да върнем днес мига,
който лети...
Беше близо любовта ,
близо и ти...
Знам,че можех да те спра,
с цвете-едно дори...
И навярно затова
още боли...
Колко любов сам разпилях...
Колко цветя до днес за тебе не набрах...
Съжалявам...Съжалявам...
Ако можеш-забрави.
Ако можеш ми прости.
Ако можеш се върни.
Съжалявам...Искам точно теб...
Ала как да разтопя
тази страшна планина
между двама ни от лед...
Съжалявам

Защото хванах накрая и чух - "ако можеш прости".
Ако някой има представа да каже- това ли е снощната песен? newsm78 Не ми прилича на написана за загинало момиче.Дали не са изпели 2 песни? Знам само, че ми хареса, ама какво съм чула , не знам. Embarassed

# 219
  • Балчик
Момичета, трябва ми Crazy Frog в mp3 формат, да си я хвърля в телефончето  Grinning, ще помогнете ли  Grinning

Аз имам лудата жаба, ама на компютъра си и в телефона. Не знам как мога да ти помогна, къде мога да я кача ?

# 220
  • на кой му пука, майна

Аз имам лудата жаба, ама на компютъра си и в телефона. Не знам как мога да ти помогна, къде мога да я кача ?

Имаш ли icq

# 221
Да ви я давам ли тука или ще се оправите?

http://swordsjojo.data.bg/=%cc%f3%e7%e8%ea%e0=/04%20crazy%20frog … 0-%20axel%20f.mp3

# 222
  • на кой му пука, майна
Да ви я давам ли тука или ще се оправите?

Давайййй, ако става въпрос за Лудата жаба, де  Grinning  Praynig Praynig Praynig

# 223
  • на кой му пука, майна

Благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

Обаче не знам как да си я копна в компа  newsm78  Rolling Eyes, някой ще ми обясни ли ?  Praynig

# 224
  • Балчик
имам кю и няколко варианта на крейзи фрог ( коледна, поп фолк (устата) и др.) трябва ли още?

Общи условия

Активация на акаунт