Request (питанка, молба) за песнички и mp3-ки - продължението

• 42 330
  • 863
  •   1
Отговори
# 225
Имам малко по-специално питане, ще се радвам, ако някой знае къде да намеря това, което търся;р
Трябва ми видео клип на песента на някакъв певец Крум - "Мислите ми плени". Имало някакви играчи на билярд и боулинг
(аз лично не съм наясно много за кой певец става въпрос, но един от участващите в клипа иска да се види;р)

Пробвах да я изтегля от датата, не се получава.

Благодаря предварително!

# 226
В какъв смисъл не се получава? Как се опитваш да я изтеглиш?  А за донибони - десен бутон save target as Simple Smile
Ето и за надмил същата процедура:
http://mortala.data.bg/Video Clips/Krum - Mislite mi pleni.avi

# 227
В какъв смисъл не се получава? Как се опитваш да я изтеглиш?  А за донибони - десен бутон save target as Simple Smile
Ето и за надмил същата процедура:
http://mortala.data.bg/Video Clips/Krum - Mislite mi pleni.avi

...не се получава, защото - след като натисна Save Target As, както си му е редът, - се натоварва до 270 Kb и дава съобщение, че даунлоудването е готово. Файлът, естествено, не може да се отвори. Това се е получавало при доста файлове в датата и явно не е проблем на интернет връзката или на конкретния компютър (пробвала съм го от различни места с различна скорост на връзката).
Мерси, така или иначе!

# 228
При мен си върви ..... Ама нямам идея как мога да ти го пратя, освен ако нямаш скайп
А може и да го копираш целия адрес и ако имаш разни програмки тип Гетрайт и Флашгет да им кажеш да го смъкват...  Явно Интернет Експлорера ви чупи връзката

# 229
Някой може ли да ме зарадва с Сигнал - "Исках само теб". Май в дата. бг вече я има, но не ме пуска да вляза.
Пише че съм изгонена, какъв позор  Embarassed, особено като никога не съм била регистрирана. Mr. Green

# 230
Няма такава песен на Сигнал в датата...

# 231
При мен си върви ..... Ама нямам идея как мога да ти го пратя, освен ако нямаш скайп
А може и да го копираш целия адрес и ако имаш разни програмки тип Гетрайт и Флашгет да им кажеш да го смъкват...  Явно Интернет Експлорера ви чупи връзката

Ще пробвам с Гетрайт, дано стане. Мерси!

# 232
 Mr. GreenДругарчета, може ли някой да даде линк към Шатрата на Румънеца и Енчев? Praynig

Много голяма глупост.  Peace

# 233
  • Враца
Forty Foot Echo - Drift ако може Embarassed
Македонска- заповядай - http://store2.data.bg/hronosce/Pop%20Folk/Rumyneca%20i%20Enchev% … 0-%20Shatrata.mp3

# 234
Много мерси за бързия отговор!  Hug  bouquet Heart Eyes

# 235
  • София
Povia -"Vorrei avere becco"?

# 236
# 237
Klemy, намерих само в ДС - майл на ЛС?

# 238
  • Враца
Скорпионче златна си!  bouquet

# 239
  • София
Сега разглеждах темата за любимите песни и се сетих за "Миг от вечност" на  Тодор Върбанов.
Можете ли да ми я намерите, плийййз? Hug

Общи условия

Активация на акаунт