Има ли вечна любов

• 7 929
  • 91
  •   1
Отговори

Вярвате ли,че има любов до живот? В днешно време има масово разведени двойки и винаги съм се чудила защо Господ ни кара да се влюбваме в грешните хора,за да открием правилните , вярно ли е изобщо това нещо?За мен е напълно безсмислено да сменям партньори за да открия най-накрая точния, предпочитам да стоя сама и да имам една единствена любов за цял живот

# 1
  • София

Вярвате ли,че има любов до живот? В днешно време има масово разведени двойки и винаги съм се чудила защо Господ ни кара да се влюбваме в грешните хора,за да открием правилните , вярно ли е изобщо това нещо?За мен е напълно безсмислено да сменям партньори за да открия най-накрая точния, предпочитам да стоя сама и да имам една единствена любов за цял живот
Ау, хич не ми звучи добре това.

# 2
  • София

Ти на 13 или на 15 си?
Защо не си потърсиш тийн форум и да си споделяте розовите идеи? bouquet

# 3
  • Terra incognita

Ау, хич не ми звучи добре това.
Плюс една- две котки.

# 4
Винаги съм се чудил как определяш някой като правилен?
Ще се радвам да чуя характеристиката ти за такъв човек.
Привърженик съм на теорията, че вечната любов трае 3 години Simple Smile

# 5
Вечна любов ми звучи клиширано. И изобщо, няма нищо вечно. Особено, пък в емоционален план. Материята е тленна и преходна. Вярвам в любовта, в осъзнатия избор, в мъдростта и опита, натрупан с годините. Всички тези неща, помагат да се направи избор и да усетиш, че си срещнала точния за теб човек. С уговорката, че всички разсъждения са към момента. Всичко тече и се променя, развива. Така смятам, че в осъзнатите отношения. Хората растат един с друг и при някои има съвпадение, в дългосрочен план и изкарват n на брой години заедно. За мен, любовта върви с отстъпките и разбирането -спрямо партньора и себе си. За дългосрочност и щастие се иска да си здрава стъпил на земята и да я има магията. Онази енергия, която те кара, когато погледнеш в очите на твоето момиче/момче, да се усмихнеш и да си кажеш:" Моят човек".

# 6
За мен е напълно безсмислено да сменям партньори за да открия най-накрая точния, предпочитам да стоя сама и да имам една единствена любов за цял живот
Нищо безсмислено не виждам. Аз съм била много щастлива и с мъжете, с които съм се разделила.

# 7
Като стоиш сама, нищо няма да постигнеш. Имаш един мъжки идеал и ще го хиперболизираш до безкрай. Ходи в реалността и преди да предприемеш връзка, прецени човека дали си заслужава. Хората не са вещи или мебели, за да бъдат подменени. Но, с връзките и отношенията, ще разбереш с какъв мъж ще си щастлива и рано или късно, ще го срещнеш. Успех!

# 8
  • Варна
Няма.

# 9
  • Лавал-Пловдив
Моята лична теория е, че любов не съществува. В началото е чиста химия, физическо привличане, а ако останете заедно е навик, напасване на характерите, комфорт ако щеш. Пък за "вечна" няма да коментирам. Имало е хора, които съм си мислела, че обичам страшно много, които отдавна не са част от живота ми и даже не се сещам за тях. Какво да говорим за вечно.

Последна редакция: сб, 13 апр 2019, 23:18 от kaka_dora

# 10
Моята лична теория е, че любов не съществува. В началото е чиста химия, физическо привличане, а ако останете заедно е навик, напасване на характерите, конфорт ако щеш. Пък за "вечна" няма да коментирам. Имало е хора, които съм си мислела, че обичам страшно много, които отдавна не са част от живота ми и даже не се сещам за тях. Какво да говорим за вечно.

Хм ..Ами ти  значи никога не си обичала явно,доста странно изказване ,не вярвах че има такива хора.
Не знам дали има хора като мен ,но любовта е на първо място в живота ми и немога да си представя за напред ,че няма да обичам и ще съм сама

# 11
Има ... към детето/децата.

# 12
  • Варна
За мен към децата е обич.

# 13
Има ... към детето/децата.

И към родителите също

# 14
  • Варна
Любовта е на първо място в живота ти?! Интересно си подреждаш приоритетите.

Общи условия

Активация на акаунт