През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! Тема 2

• 23 460
  • 744
  •   1
Отговори
# 510
Привет момичета - леле не мога да наваксам 😬 Оставих ви за малко в началото на темата като бях в болница за малко, и от там на татък не мога да ви наваксам 😁
Добре дошли на новите момичета- голяма група станахме вече 🤘🏻😎
Видях, че има още една мама като мен която чака трето 😀 Много се радвам за което Simple Smile
Давам отчет: на 7-ми бях на БХС- от прегледа АГ каза, че не вижда нищо притеснително и всичко е в норми Simple Smile Другата седмица чакам да излязат кръвните резултати и резултата от цитонамазката. За пола каза,че вижда нещо но не е на 100% сигурна, и й казах да не ми казва докато не разбере със сигурност 😁 , защото залаганията около мен са много големи предвид това, че имам 2 момчета 😁
За морето да се включа и аз- до сега не съм пропускала година без море дори само за 1 път Simple Smile А предвид момчетата, не мога да ги лиша от това удоволствие ( себе си също 😉) До сега съм ходила на море даже с половинки бански, просто си стоях повече под чадъра, и преди обед и следобед във водата, ако няма силни вълни.
Моето коремче също започна да се показва- доста рано от предишните бременности... Първата бременност се мазах с Палмърс- качих 12 кг и се нацепих ужасно много и на всякъде 😫 Втората бременност се мазах с Мустела, качих 8 кг и нито една нова стрия... Сега мисля пак на Мустела да си купя 🙂
За сега хубав ден на всички, и ще гледам да се включвам вече по- редовно 🙂🤗🤗🤗

# 511
Mamma mia, сигурно мен имаш предвид като мама, която също чака трето дете 😊 И при нас е страшно любопитно от какъв пол ще е понеже имаме две момичета. Аз май клоня към трето момиче 😄 Иначе незнам кое предпочитам. Може би момченце, за малко цвят. От друга страна съм си свикнала с момичета, а имам толкова любими женски имена. Иначе от дете, тъй като ми липсваше това че нямам сестра се заричах че някой ден ще имам три момичета. Ще видим дали ще сме женско царство. Моят гинеколог има четири момичета.

Да се оплача отново, че гаденето ми продължава (12г.с.). Ту е повече, ту по-малко, но никога не преминава напълно. Явно моят организъм като е бременен е така, не съм от тези на които им минава след 10-та, 11-та седмица ☹

# 512
Аз днес влизам в 15та седмица и все още повръщам, верно по-малко,  но все пак...

# 513
Mamma mia, сигурно мен имаш предвид като мама, която също чака трето дете 😊 И при нас е страшно любопитно от какъв пол ще е понеже имаме две момичета. Аз май клоня към трето момиче 😄 Иначе незнам кое предпочитам. Може би момченце, за малко цвят. От друга страна съм си свикнала с момичета, а имам толкова любими женски имена. Иначе от дете, тъй като ми липсваше това че нямам сестра се заричах че някой ден ще имам три момичета. Ще видим дали ще сме женско царство. Моят гинеколог има четири момичета.

Да се оплача отново, че гаденето ми продължава (12г.с.). Ту е повече, ту по-малко, но никога не преминава напълно. Явно моят организъм като е бременен е така, не съм от тези на които им минава след 10-та, 11-та седмица ☹

И аз предпочитам пак момченце 😊 Така съм свикнала с непретенциозните мъже, че някак си не ми се занимава с момичешки работи 😅 Ама каквото дойде, няма да го връщаме. Ние вчера съобщихме на батковците- и двамата казаха, че искат сестричка 😅
За гаденето- като се наям все още си имам гадене, но никога не съм повръщала до сега и с трите бременности. Тъкмо ще спре гаденето и ще започнем да пуфкаме от големите кореми 😆 Както казва моята кума- майка лесно не се става... и Верно си е.... 🙄

# 514
Здравейте да попитам някой дали се е записал на курс за бременни?

# 515
Привет момичета - леле не мога да наваксам 😬 Оставих ви за малко в началото на темата като бях в болница за малко, и от там на татък не мога да ви наваксам 😁
Добре дошли на новите момичета- голяма група станахме вече 🤘🏻😎
Видях, че има още една мама като мен която чака трето 😀 Много се радвам за което Simple Smile
Давам отчет: на 7-ми бях на БХС- от прегледа АГ каза, че не вижда нищо притеснително и всичко е в норми Simple Smile Другата седмица чакам да излязат кръвните резултати и резултата от цитонамазката. За пола каза,че вижда нещо но не е на 100% сигурна, и й казах да не ми казва докато не разбере със сигурност 😁 , защото залаганията около мен са много големи предвид това, че имам 2 момчета 😁
За морето да се включа и аз- до сега не съм пропускала година без море дори само за 1 път Simple Smile А предвид момчетата, не мога да ги лиша от това удоволствие ( себе си също 😉) До сега съм ходила на море даже с половинки бански, просто си стоях повече под чадъра, и преди обед и следобед във водата, ако няма силни вълни.
Моето коремче също започна да се показва- доста рано от предишните бременности... Първата бременност се мазах с Палмърс- качих 12 кг и се нацепих ужасно много и на всякъде 😫 Втората бременност се мазах с Мустела, качих 8 кг и нито една нова стрия... Сега мисля пак на Мустела да си купя 🙂
За сега хубав ден на всички, и ще гледам да се включвам вече по- редовно 🙂🤗🤗🤗
Аз съм с две момичета Simple Smile но защо ли съм сигурна,че и третото ще е девойка 🤣

# 516
Оп, значи станахме 3 мами с еднополови деца, и за сега с изненади за третото 😆 Ще е забавно 🤘🏻😁

# 517
Здравейте ,мами!
От доста време не се бях включвала.
С термин 01.12 съм. Днес ми излезнаха резултатите от пренатеста и всичко е наред, чакаме момиченце💓😊😉😁, отново. Много съм щастлива.
Като имам време ще ви изчета !

# 518
Здравейте момичета, вчера минах на скрининга, доктора на база ултразвуково изследване каза, че всичко изглежда нормално и няма какво да ме притеснява. Сеега чакам да излязат и кръвните...Каза ни още, че много хубаво се виждало пола...ще си имам момиченце Heart не е ли рано да види пола? Днес влизам в 13 седмица и термина ми е 16 ноември.

# 519
Здравейте момичета, вчера минах на скрининга, доктора на база ултразвуково изследване каза, че всичко изглежда нормално и няма какво да ме притеснява. Сеега чакам да излязат и кръвните...Каза ни още, че много хубаво се виждало пола...ще си имам момиченце Heart не е ли рано да види пола? Днес влизам в 13 седмица и термина ми е 16 ноември.
Йоана, честито!!
Зависи много от апаратурата, способностите на лекаря и това как е застанало бебчето!

# 520
За момиче така твърдо да се потвърди в 13 гс ми е странно на мен. И на двата пола с идентична визия и размер са органите в този период. От 14 гс до 26 гс половите органи при момченцата слизат надолу и се показват. За това и първо момчетата потвърждават, а едва в по-късните седмици момичетата.

# 521
За тези, които се интересуват от фетална ехокардиография при д-р Маринов, преди малко записах час. Вече има график за юни, когато и можем да направим този преглед (на сайта им пише, че е най-добре да се извърши около 20 гестационна седмица (между 18 и 22 г.с.)).

Нали се оплаках преди няколко дена, че коремът ми порасна много... Е, сега пък си спадна Rolling Eyes Пак си стои като да съм преяла

# 522
И моя точно се радвам че растем ... и хоп пак като похапнала Simple Smile)) 🤰🏻

Мами има ли на някоя при изолирани бактерии от микробиологията да са й изписали антибиотик ? На мен вчера ми излязоха две ... едната може би ще наложи секцио . В понеделник съм при АГ за назначаване на лечение .

# 523
И моя точно се радвам че растем ... и хоп пак като похапнала Simple Smile)) 🤰🏻

Мами има ли на някоя при изолирани бактерии от микробиологията да са й изписали антибиотик ? На мен вчера ми излязоха две ... едната може би ще наложи секцио . В понеделник съм при АГ за назначаване на лечение .

Хей mmoira, аз чакам микробиология, но може ли да поясниш каква бактерия би наложила секцио? Иначе аз съм си с гъбички заради Утрогестана....нямам търпение да започнем да ги лекуваме, че се изтормозих вече.

За корема - не го мисли, като стане голям ще се чудиш какво да го правиш, радвай се сега на спортно коремче Simple Smile))))

# 524
Стрептококи група Б :/ такива страшни неща изчетохме с мъжа ми ... как се подтискали с антибиотик ама не изчезвали напълно . Било страшно ако бебчо тръгне да излиза сам и тн . Пише и че жени положителни за това ги слагали на венозни антибиотици преди раждането и проверявали бебчо веднага и него . Та за това препоръчват секцио за да може да се избегне опаност за детето до колкото може , защото самата бактерия при бебе неоткрита навреме води до страшни неща.  Утре сме при доки ще видим какво ще каже . Пожелавам ти нищо да не ти илезе на микробиологията 🍀🍀🍀

Общи условия

Активация на акаунт