През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! Тема 2

• 23 101
  • 744
  •   1
Отговори
# 135
Анастасия, като се натоварех или при газове, коремът се издуваше все едно съм в 5-6 месец бременна. В нормално състояние стои в една специфична форма , а като го напрегна става на триъгълник. Върнах се към спорта и нещата бързо се влошиха. Така ми светна червената лампа, че нещо не е наред. Започнах да ровя из нета и попаднах на снимка в тая триъгълна форма. От там вече разбрах,че се казва диастаза и как да я измеря, какви упражнения да правя. Открих го много късно. Чак преди няколко месеца.

mmoira, де да беше толкова приятно и безопасно както ти си го представяш! Инцидентни кратки прилошавания при вид на храна/миризма или за кратко сутрин докато не хапнеш са нормални. Всичко останало, от което се оплакват дамите, е аномалия с реален риск за здравето и сериозно нарушава качеството на живот като може да продължи до самото раждане.
От все сърце ти желая неразположенията ти скоро да отминат и да се радваш на спокойна бременност!

ohhappyday, El1too, дано късмета е с вас! Пожелавам ви скоро да ви изпишат и повече да не се стига до такива неприятни ситуации!

# 136
El, Happyday, момичета стискам ви палци! Бъдете спокойни и почивайте много! Вярвам в доброто развитие! 💐💐💐

# 137
Момичета, надявам се да не бъда досадна, аз съм от мамите 2017 ноември, но ви чета с интерес. Ще кача снимка точно на същият ден , на горната се вижда как матката ми е в контракция още от самото начало беше така, а долната е корема ми в 9-та г.с.
http://prikachi.com/images/845/9548845J.jpg

# 138
Оххх, мен днес много странно ме поболва корема. Не е нито като менструална болка, нито като при подуване и газове. Не съм сигурна, но е нещо ново сякаш за мен, досега не съм изпитвала подобна. Тъпа болка малко под пъпа. Ослушавам се още, ама се чудя дали да ходя на лекар... Не ми се ходи изобщо, но ме е страх, че мога да подценя ситуацията

# 139
Емека и аз съм така но при мен е от големи яйчници и кисти след стимулация , първо си мислих че е бебчо . Но ми казаха че е от кистата Simple Smile

# 140
Здравейте момичета,
аз малко се позатрих, съжалявам за лошите и поздравления за добрите новини! Бях 3 дни в болница с болки...с бебето всичко е наред 11+2 съм и днес ми казаха дори пол...успя да се види момче... изписаха ме и се надявам всичко да се нареди Simple Smile Успех на всички Simple Smile

# 141
А мен ме викат всяка седмица за ултразвук. Води се рискова бременност, и сигурно затова. Логистиката е малко сложна, че някой трябва да взима голямото човече от ясла.
Според мен трябва един "ранен" ултразвук да се чуе сърчице и да се провери, че се е имплантирало на правилното място. И след това веднъж месечно е достатъчно. Но пък като казват да ходя, ще ходя. Тъкмо имам повече снимки.

# 142
Момичета стискам палци на всички, които имате нужда и силно се надявам нещата да се развият положително!

# 143
Искам да запитам някоя от вас вземала ли е някакъв лаксатив, в този тъй деликатен период? Чувствам се като гайда. Просто "много вода, движение и фибри" не действа. Нямам желание да пробвам никакви домашни илачи, плодове и отвари, защото само "наливам" в системата. Освен газове, нищо не излиза (сигурна съм, че мога да убия средно голям бозайник, като овца или едро куче).

# 144
Искам да запитам някоя от вас вземала ли е някакъв лаксатив, в този тъй деликатен период? Чувствам се като гайда. Просто "много вода, движение и фибри" не действа. Нямам желание да пробвам никакви домашни илачи, плодове и отвари, защото само "наливам" в системата. Освен газове, нищо не излиза (сигурна съм, че мога да убия средно голям бозайник, като овца или едро куче).

На мен още от началото докторът ми подари една мостра сироп Лактулоза-MIP. Доста силно действие имаше. Аз съм го ползвала веднъж-два пъти. После почнах с кивита на гладно и горе-долу бяха добре нещата.

# 145
  • София
Здравейте, момичета! Днес бях на ФМ в Света София и на БХС в Майчин дом. При нас всичко изглежда както трябва. Казаха ни че най-вероятно е момиче Blush Ужасих се от лошите условия в Майчин дом.... Иначе не смея много много да кажа, но като че ли лошото почва да отминава. Гаденето е малко по-рядко и вкусовете и желанието за храна започнаха да се връщат.

# 146
Лидси и на мен ми изписаха Лактулоза Мип , но не я купих справих се с разнообразна и по -зелена храна поне за сега .

Еви браво много  се радвам ! Simple Smile всичко ще върви добре до края 💚

ПС: Момичета относно тоалетната на мен много ми помогна друго , червено задушено цвекло и всичко беше ок .. обаче не знам на тези на които им се гади как ще им понесе , макар че при задушаване става сладникаво и по -приятно 🌷

Изписва ли са ви Алтерак ?

И на момичетата минали ФМ колко мм беше нухалната и в коя седмица ?

Последна редакция: пт, 19 апр 2019, 16:11 от mmoira

# 147

Моята лекарка ми каза, че ако имам такъв проблем мога да използвам глицеринови свещички. Наложи ми се веднъж и свърши перфектна работа, от там насетне не съм имала проблем.

# 148
С мъжете си ли ходите на фетална? Иска ми се да взема моя, но ако нещо не е наред.... А и имам чувството, че съм много по-устойчива на напрежение от него, та се чудя още.

# 149
С мъжете си ли ходите на фетална? Иска ми се да взема моя, но ако нещо не е наред.... А и имам чувството, че съм много по-устойчива на напрежение от него, та се чудя още.
Аз на всички прегледи ходя с мъжа ми. 😁

Общи условия

Активация на акаунт