През Февруари видях двете чертички, а НОЕМВРИ 2019 най-сладките две очички! Тема 2

• 23 054
  • 744
  •   1
Отговори
# 645
Уви, няма как. Това е генна мутация и нищо не зависи от нас.

# 646
Beauty, знаеш ли колко други неща нямат превенция? Това е нагласа към живота, гледаш да прогонваш тези мисли. Аз имам огромна фобия от пътни инциденти, но се опитвам  по всякакъв начин да прогонвам такива страхове. Малко неща в живота са под наш контрол за съжаление. Освен това многото информация понякога ни вреди.  Преди години когато се разболя мой близък, от много четене си бях втълпила, че имам някоя неизлечима болест. Я четете нещо по—приятно, скоро ще преживеете едно от най—хубавите неща в живота.

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 01:45 от Anastasiya_S

# 647
Не съм се боядисвала още,а имам нужда.И пърхут имам,много кофти ми е косата.
И все още ми се гади,в 4 тия месец Sad
Аз имах за малко. Помогна ми следното: Няколко лъжички сода за хляб се разтварят в чаша с топла вода. Втриваш, изчакваш малко и после се измиваш с шампоана. Правиш го 2 пъти   седмично.

# 648
Бюти, мен също ме притесняват разни такива болести. Не притесняват, направо ужасяват...

Разгледай този линк, ако искаш, за пренатален тест, който уж хваща заболявания като аутизъм, епилепсия: https://prenatest.bg/ceni-genesafe/

Генетик от Турция ни писа, че препоръчва теста да се направи само при доказана таласемия и при двамата родители и някакви други, или нещо такоеа беше и засега не сме го правили... Все още си имам едно на ум и сякаш ми се иска, ама... Не знам, не знам... Божа работа е това. Дори и всичко, което може да се изследва пренатално да е ОК, може нещо да се обърка при раждането, може някой вирус да причини сериозни увреждания...

# 649
Здравейте,искам да попитам дали при някоя от вас има нисък плацентарен протеин,че аз съм малко стресирана за него Sad

Привет, на мен ми излезна по-нисък протеин на БХС. Препоръчаха ми късен БХС, който се прави до 20та седмица. Като цяло ако коефициентът от изследването е добър, няма място за притеснения, казаха ми, че втория БХС е просто препоръчителен.

Ниският протеин може да означава много неща, включително, че чакаме момчета, не е задължително да е индикация за нещо лошо, така каза специалистът по БХС. Но аз мисля първо да говоря с доки и тогава да реша, като цяло не съм се шашнала особено.

На теб какво ти препоръчаха, рискът нисък ли излезе?

Дано говорим за едно и също, и да не те бъркам Simple Smile

# 650
По въпроса за косите - мислите ли, че е проблем да се ползват маски за коса, от тези, които се втриват в корените и престояват 5-7 мин. и после миеш? Иска ми се да продължа да си ползвам моята, за да подхраня новорастящата коса и да си намаля шанса от косопад после.

Други идеи по проблема с косопадението след раждане?

# 651
Отворили сте голямата тема с кърменето. С дъщеря ми бях тъгнала с голямата кошница. Свикнала съм със следването на хранителни режими, физически се чувствах способна да изнеса мъжа си на ръце от родилното в деня на изписването. Понякога малките камъни обръщат колата. То беше поредица от малки каръци, натрупани един върху друг, направо си намрази живота. Ей тая пропаст, между големите ми очаквания и онова, което се случи всъщност, ме срина и се чувствах зле психически първите месеци след раждането на детето. Била съм много глупава, просто е трябвало повече да се радвам на детето си и да не се вкопчвам в това все едно е на живот и смърт за всички ни. Хубаво е да сте решени да кърмите успешно, не бъдете като мен.
Боядисвам се, и още как. Даже възможно най-близо до термин - пак, че не се знае кога ще мога да се откача за няколко часа и да се пооправя.
Вече съм във втори триместър и да не казвам голяма дума, чувствам се като нормален човек.
ФБ групата не е задължителна, който желае.
На мен фитовал капсули+шампоан ми помогна и на Vichy зеления деркос, който и до сега ползва ММ.

# 652
Здравейте,искам да попитам дали при някоя от вас има нисък плацентарен протеин,че аз съм малко стресирана за него Sad

Привет, на мен ми излезна по-нисък протеин на БХС. Препоръчаха ми късен БХС, който се прави до 20та седмица. Като цяло ако коефициентът от изследването е добър, няма място за притеснения, казаха ми, че втория БХС е просто препоръчителен.

Ниският протеин може да означава много неща, включително, че чакаме момчета, не е задължително да е индикация за нещо лошо, така каза специалистът по БХС. Но аз мисля първо да говоря с доки и тогава да реша, като цяло не съм се шашнала особено.

На теб какво ти препоръчаха, рискът нисък ли излезе?

Дано говорим за едно и също, и да не те бъркам Simple Smile

Здравей,същото ми казаха и на мен като на теб,но и доктора ми каза ми то това е само вероятност не е чиста монета.Аз много се притесних и веднага отидох при моята лекар да ги види.Тя ми каза се рисковете са перфектни и няма нужда да се вкарвам във филми с втори,ако е имало нужда тя би ми казала да направя пренатален тест,защото бил в пъти по надежден от верояностите.

# 653
River, не мисля че маската за коса може да е проблем. Косопадът след раждане обаче, е по хормонални причини и се съмнявам, че с маски може да го повлияеш. При мен обаче нямаше кой знае какъв косопад, въобще не направих разлика с обикновено, така че не е казано че ще е толкова драматично. И мен много ме притесняваше да не остана без коса.

# 654

Здравей,същото ми казаха и на мен като на теб,но и доктора ми каза ми то това е само вероятност не е чиста монета.Аз много се притесних и веднага отидох при моята лекар да ги види.Тя ми каза се рисковете са перфектни и няма нужда да се вкарвам във филми с втори,ако е имало нужда тя би ми казала да направя пренатален тест,защото бил в пъти по надежден от верояностите.

Да, разсъжденията на лекарката ти ми звучат доста логично. Нямаме място за притеснения според мен Simple Smile Леко бременеене Heart

# 655
Момичета, стига се филмирайте с тези болести, дайте да разведрим малко темата... Вас ви е страх,че ще останете без коса, мен пък, че след 3-тото ще остана без цици 😬😅😂😂 Какво мислите за имплантите,в разумни размери разбира се 😁 Питам за имплантите,защото след 2-тото се интересувах само от операция за повдигане, обаче интервенцята ми изглежда ужасно тежка, а и остават доста повече белези... 🤗✌🏻

# 656
  • Наблизо
Аз изядох 6 бисквити с нутела и сега ми е лошо.
Трябва да се боядисам тези дни,положението е тежко,и да се подстрижа.увала съм някакви суеверия,че бременна не трябва да се подстригваме.Вие вярвате ли им?

# 657
  • София
Не вярвам на суеверия. Не спазвам глупости от типа без подстригване, без шиене, без не знам какво си.. и дрехите на детето нощуват навън и каквото още се сетите в тази посока Grinning

И не си втежнявам живота в негативни мисли, защото така привличаме гадостите. Човек, който е позитивен, привлича положителности към себе си. Затова и не мисля за болести, за страхотии с децата, с нас с мъжа ми, родителите и т.н. Каквото има да става, ще си стане и тогава ще го страдаме Blush

# 658
Не вярвам на суеверия. Не спазвам глупости от типа без подстригване, без шиене, без не знам какво си.. и дрехите на детето нощуват навън и каквото още се сетите в тази посока Grinning

И не си втежнявам живота в негативни мисли, защото така привличаме гадостите. Човек, който е позитивен, привлича положителности към себе си. Затова и не мисля за болести, за страхотии с децата, с нас с мъжа ми, родителите и т.н. Каквото има да става, ще си стане и тогава ще го страдаме Blush

Точно! Все едно съм го писала аз! ✌🏻❤✌🏻
Само позитивното мислене привлича хубави неща към нас! Четох даже една страхотна книга по темата, която те надъхва още повече и те кара да се замислиш,че трябва да си благодарен за всяко едно малко нещо в живота си, за да може да привлечеш само хубави неща за напред!

# 659
Може ли да споделиш коя е книгата?

Точно! Все едно съм го писала аз! ✌🏻❤✌🏻
Само позитивното мислене привлича хубави неща към нас! Четох даже една страхотна книга по темата, която те надъхва още повече и те кара да се замислиш,че трябва да си благодарен за всяко едно малко нещо в живота си, за да може да привлечеш само хубави неща за напред!

Общи условия

Активация на акаунт