Покажи ми крaсота - пак и отново.... тема 52

• 16 323
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Ще си кажа и аз мнението, щом ни питат- хубаво е да има яснота. Аз съм сравнително нов участник тук ( май от есента) .На мен лично не ми харесват снимките тип фентъзи , те мисля че са за друга тема. Такива аз лично НЕ ХАРЕСВАМ просто, но не ме дразнят. Казвала съм и преди, че и очевадно обработени кадри също не са ми по вкуса, но приемам да ги гледам тук, без да натискам бутона.  Иначе съм ЗА контрол от страна на админ и модератори .  Това е от мен. Лека вечер !

# 616
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
От едно известно време мноооого обработени снимки има в темата......

# 617
# 618
# 619
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....

# 620
# 621
  • тук, на мястото си
Скрит текст:
Да напиша и аз мнението си.
Това е тема за красотата такава каквато я вижда всеки един от нас. Дали това са фентъзи , снимки на сгради, цветя или храна, вещи, пейзажи, значи някой е видял красота в тях.  Харесва ми това, че тук общуваме само чрез снимките (картинките), които публикуваме, все пак красотата не може да се обясни с думи.
Нека темата си продължава пак така както досега и всеки да показва красотата такава каквато я вижда

# 622
# 623
# 624
Скрит текст:
Според мен в тази тема всеки има право да сподели всякакви снимки и картини, в които намира красота. И аз съм от сравнително по-новите участници (от миналата есен) и във всички теми до тук не намирам някой да е показал нещо неестетично или неприлично. Мисля, че нищо не пречи темата да си продължи в същия дух, както досега. И без това, тук е едно от малкото разтоварващи и позитивни кътчета във форума, затова нека да се запази доброто настроение.

# 625
# 626
Скрит текст:
Мислех си, че това ще остане последната тема без, хайде да не е цензура, а намеса. Усещането за красота е строго субективно. Смятам, че всеки би трябвало да има свободата да споделя своята представа за красиво. На мен най ми харесват личните снимки на някои потребителки, но не ми пречат никои, дори обработените, все пак няма изискване за снимки единствено на естествена красота. Различното възприятие е плюс, иначе все едно един човек е публикувал всичко...Понякога снимките се повтарят, дори сама съм си повтаряла снимки, явно много са ми харесали. Пак не ми пречи да видя нещо хубаво още един път. Нека няма уравниловка в тази позитивна тема.

# 627
# 628
# 629
  • Калифорния, САЩ
   Сега е тяхното биологично време. Навсякъде са. Страхотни мили душички - снимах ги по време на сутрешната ми разходка. Дано и на вас донесат това усещане на спокойствие, жизненост и лекота.

Общи условия

Активация на акаунт