Покажи ми крaсота - пак и отново.... тема 52

• 16 283
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
# 676
# 677

Последна редакция: нд, 21 апр 2019, 17:01 от G&B

# 678
# 679
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

# 680
# 681

# 682
  • София
Постъпиха още предложения:
1. Да няма коментари, поздрави, писания под всяка снимка - няколко души са направили това предложение
2. По-малко фотошоп, светещи, бляскави и т.н. картинки
3. Снимката, която е събрала най-много харесвания в дадена тема, да се слага в първи пост на следващата. Или отгоре, ако може - абсолютно подкрепям това предложение! По всяка вероятност ще бъде слагана в първия пост на следващата тема.
 Вече няколко съфорумки се съгласиха в една публикация да има най-много 3 снимки. Възражения?

Няколко съфорумки писаха,че искат контрол на снимките. Ще го има! Ние по-дългогодишните участници в тази тема, след като започна спама, се опитахме по един елегантен начин да покажем с фотоси какво да се показва и качва в темата, но явно е трябвало с други методи да се справим и то най-вече аз.

Reinа, много добре си го казала. И аз те подкрепям! Май.... ще го използвам за първия пост на новата тема. Може ли?

Последна редакция: нд, 21 апр 2019, 17:18 от Amiamo

# 683
  • тук, на мястото си

# 684

Последна редакция: нд, 21 апр 2019, 17:09 от Паганне

# 685
# 686
# 687

Nature Boom

Nature Boom

Скрит текст:
За броя на снимките съм съгласна но има красоти за които
просто трябва да се знае от къде са защото са уникални.. зашеметяващи
и в това не виждам нищо нередно,дори е в полза на темата!!

# 688
# 689
Скрит текст:
Амиамо, разбира се! Тази тема е моето ежедневно малко бягство от реалността, от проблемите, от грозните неща, които ни заобикалят. Тук релаксирам, тук си напомням, че светът е пълен с красота и тя е навсякъде около нас. И съм убедена, че голяма част от споделящите красота, се чувстват по същия начин.  Blush
На мен новите предложения ми харесват, само не ми е ясно как се разбира коя снимка е фотошопната и коя - не?

Общи условия

Активация на акаунт