Покажи ми крaсота - пак и отново.... тема 52

• 15 916
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • До сърцето...
Скрит текст:
Това със забрана на текст ми се струва вече прекалено.
Две думи към снимката понякога я правят много по-интересна. Иначе е просто някаква снимка.
Буквите вече пречат!? Grinning

Последна редакция: нд, 21 апр 2019, 18:32 от Радика

# 691
Скрит текст:
Не ми пречи, ако някой реши да напише нещо кратко към снимката, свързано със снимката Simple Smile С останалите предложения съм ок.

# 692
Скрит текст:
Съгласна съм с точка 3, отдавна си го мисля, че ще е и най-лесно за правещия темата.
По въпроса за контрола - защо? Досега не съм виждала нито една снимка, която да е била истински грозна или да е заслужавала да се трие. Красотата е разнообразна. Кратки разяснения към снимките също понякога са приятни. Във форума напоследък във всяка тема забелязвам триене и вкарване в някакви рамки, нека не правим нашата тема такава.

Последна редакция: нд, 21 апр 2019, 18:24 от papi6

# 693
  • София
Да, нещо кратко свързано със снимката, може. В никакъв случай няма да се допускат глупави и смешни коментари и чат.

# 694
# 695
# 696
# 697
# 698
  • До сърцето...
Скрит текст:
Постъпиха още предложения:
....
3. Снимката, която е събрала най-много харесвания в дадена тема, да се слага в първи пост на следващата...

Вече няколко съфорумки се съгласиха в една публикация да има най-много 3 снимки. Възражения?

Извинявам се за втората намеса в обособяването на правилата, но ми направи впечатление:
Ако ще се търси най-харесваната снимка, второто болтнато предложение е безсмислено. Трябва да е по една снимка в един пост. Защото ако има 3 снимки в поста, за коя от трите се приема броенето на "Полезно"?

# 699
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Амиамо аз съм ЗА всички точки.
Разпознават се много фотошопнатите снимки ...... Не знам защо , но много ми бъркат в очите.Може би от факта , че огромна част от тях са недоизкусурени.

# 700
# 701
# 702
# 703
# 704

Общи условия

Активация на акаунт