Февруарчето игриво, става все по-бъбриво

• 49 694
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
  • София
За сега плана е утре да ги боядисваме заедно. Стискайте палци!

# 136
Ще боядисвам докато спи следобедния сън, баба му ще дойде в случай че се събуди да го прикътка в др стая докато приключа. Иначе няма шанс. Днес нещо хрема ми се появи и главата ме боли,дано ми се размине, че нама да ми е до яйца.

# 137
Ще боядисваме и още как 😊😊От кога чакам да се намажем хубаво !

# 138
Момичета, колко дни след ваксината за морбили не къпахте децата?

# 139
Аз само първата вечер, вече на втората го изкъпах. Ние нямахме никакви странични реакции, а са минали 22 дена, за което много ми олекна.

# 140

1та вечер не го къпахме,на 2та само дупето,на 3та вече си го изкъпахме . ЛЛ каза само в деня да не се къпе,но аз от притеснения и 2та пропуснах.

# 141
  • София
Както при всички ваксини - само в деня на ваксината

# 142
  • Велико Търново
Разпънах един голям найлон върху дивана и тъкмо да започнем да мажем... Малкия докопа яйцата и те се търкулиха навсякъде. Няма здрави, няма никакви Simple Smile гордо събрах само напуканите и клепахме тях. Догодина с нови сили живот й здраве Simple Smile

# 143
Ааааа няма такова нещо ДА НЕ боИдисвам Ица за Великден! Миналата година санах в 3 часа, изцедих се и псле овапцах яйцата доката спяха ангелчетата...
Тази година едното кИлеш ме събуди в 4 часа сутринта гушнах го, цокна малко и като погледнах часовника 5 станало. Айде скок в кухнята и до 7:30 бях готова - пила кафе, направила закуска, сварила яйца, кипнала отварите(боите, че аз боядисвам вече няколко години само с природни багрила).. оцапотила половината яйца. После докато закусиха маймуните навързах тези с тревичките в чорапки и ги цопнах в тенджерите. Баба им ги забавлява на пода в кухнята докато аз си играех с писалката и ги изписвах с восък. Довечера ще видим какви ще са резултатите от боядисването. А утре баща им като си е в къщи ще му ги пласирам и ще си ги доизпиша, а дай боже и време да остане козунак да замеся да втасва.

# 144
Вартоглава, ММ ако те чуе/ прочете веднага ще каже, че имаш твърде много свободно време и ти тпябва още едно дете Joy
Козунак не съм месила досега, няма да меся. Успях да оцветя едно единствено червено яйце и толкоз за днес. Joy

# 145
  • София
Е баш утре нищо не се прави от приготовлениата за великден

# 146
Вартоглава направо ме изумяваш от къде тази енергия и желание.. ако може да качиш снимка с готовите яйца, че ми е интересно как ще са станали с природни багрила и изписани с восък.
Моя план за боядисване отпада за днес,оставам за събота. Козунак правих на машината онзи ден,не е лош,но ще пробвам пак. Не мога да меся ,та няма и да се пробвам.

# 147
И ние оставихме боядисването за събота... Днес отделих повече време за разходки. Всъщност като казах разходки, вие слагате ли чорапогащници за навън? Днес например при нас е около 20 градуса и половин час преди излизане се чудех как да я облека. Как излизат вашите дечица при такава температура?

# 148
Моята баба също ги правеше с природни бои и в чорапчета с цветенца,пишеше ги със свещ.Върна ме в детството 🤗
Радвам ти се на ентусиазма и енергията и завиждам благородно,сутрин до 9 и първото кафе съм пълен неадекват,а едно време куквах в 5 да тренирам.Много ми се натрупва недоспиването и умората,някой дни съм ..
Скк много се смях на твоя калпазанин и на ентусиазма ти въпреки това ❣
Добавям за Лили.Моят сефтоса вече летните комплектчета и е по къси гащи и тениска навънка и сандали.В двора е само по боди и сандали или кроксове,че иначе сваля памперса.При нас е към 21-22 ,днес в 11 едвам се прибрах от парка,хем бях само по рокля и сандали,страшно слънце и задух.Как ще карам това лято не знам,много ми е топло от сега.

# 149
  • София
С моето боядисване нищо не се получи. Малката рева цяла нощ. Тъкмо заспа и каката дойде, че я боли корем. Накрая заспах за 40 мин. между 7.30 - 8.10 и ги оставих на баща им.

Общи условия

Активация на акаунт