Февруарчето игриво, става все по-бъбриво

• 49 697
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
M, да на 1 позната само това помогна, след куп капки и какво ли не.

# 121
Със сигурност не се е изгорила. И на мен не ми се вярва да е от олиото, но интересно съвпадение се получи, затова питах и вас да си кажете мнението. Мазах днес с кремче, пък да видиме.

# 122
Момичета, някоя от вас ако не се лъжа беше коментирала, че детенцето има нещо като сухи участъци на кожата. Днес видях, че на кръста на детето, има места където кожата е по-грапава, но не е сменила цвета! Чудех се с какво да го намажа, защото така или иначе ми свърши лосиона и ще купувам нов? И възможно ли е да е от памперса - вече да му е малък и да го стяга, например?
Благодаря ви Heart

# 123
Момичета, някоя от вас ако не се лъжа беше коментирала, че детенцето има нещо като сухи участъци на кожата. Днес видях, че на кръста на детето, има места където кожата е по-грапава, но не е сменила цвета! Чудех се с какво да го намажа, защото така или иначе ми свърши лосиона и ще купувам нов? И възможно ли е да е от памперса - вече да му е малък и да го стяга, например?
Благодаря ви Heart
Моят син имаше. Мазах с крем Cocon на А-дерма. Много съм доволна от това кремче. Всякакви кожни проблеми ми е решавал.

# 124
С нещо за суха или атопична кожа, почти всички марки имат бебешки серии вече - Адерма, Биодерма, Уриаж, Авен, Мустела и т.н.

# 125
Моят син имаше такива петна около памперс зоната ,минаха но мажех с кортикостероидни мехлеми предписани от дерматолог. Сега му излязаха м/у плешките 1 голямо петно и 2 малки, мажа го с Биодерма,Уриаж, Нахткерцен редувам ги, без ефект. От време на време с македонския крем от него забелязвам че има подобрение, но 1 ден да пропусна и пак се зачервява. Искам да минем без кортикостероидните но май няма да стане 🙄  Ще взема това на А дерма,което Тропик препоръча да видим.

# 126
  • пловдив
Преди време и ние имахме подобен проблем на дупето. Лекарката предписа кортикостероиди крем,но много малко количество нанасях и помогна .След време се появиха такива участъци по крачетата,взех атодерм на биодерма и с него изчезнаха.

# 127
Благодаря момичета! Взех cocon на а-derma и има подобрение!

# 128
  • Велико Търново
Ще боядисвате ли яйца заедно с децата? Чудя се дали да си го причинявам утре Simple Smile

# 129
Не, няма да си го причиня Joy Joy

# 130
Аз няма и да боядисвам принципно,с него абсурд да си го причиня пък.Един козунак ще направи машината и това ще е от мене за "празника".

# 131
Аз ще пробвам Grinning Но ще е нещо символично,така или иначе за празниците няма да сме в нас.

# 132
И аз обмислям да пробвам... на двора! За всеки случай хаха

# 133
Ние сме на гости на свекърите за празниците, те ще боядисват яйца. Аз не бих си го причинила тази година 😂

# 134
Аз съм решила да пробвам, пък каквото стане. Мисля,че ще й е интересно.

Общи условия

Активация на акаунт