Февруарчето игриво, става все по-бъбриво

• 49 613
  • 739
  •   1
Отговори
# 465
  • пловдив
Ние досега риванол не сме слагали,не ни е казвала лекарката.
Oт кул пач лепенките само.

# 466
Момичета, около мястото на ваксината нс малката стана твърдичко и червено. Какво дс правя, досега не сме имали такава реакция. Сложих кул пач
Кул пач се слага веднага след самата ваксина или до 1-2ч ,и стои до 4ч и се маха. Сега вече няма смисъл от него. Сега прави компрес с риванол.

Момичета, скоро ще правя прощъпулник на дребен, някой беше качвал снимка с предметите, но споделете вие какви сложихте, и има ли някакъв обичай ,който се спазва? Никаде четох че се обикаляло около масата, 1то парче от питата е за бебо?

Последна редакция: пт, 31 май 2019, 16:19 от kokos-ka

# 467
  • София
Кул пач съм слагала на мястото на убождането когато има реална нужда от него. В случая беше 2 дни след ваксината.

# 468
  • Down Under
Аз да попитам за кремче против белези.Малкия падна по очи и си ожули доволно носа
Идентично и при нас се случи, аз мазах с bio oil и няма и следа вече

# 469
Момичета, около мястото на ваксината нс малката стана твърдичко и червено. Какво дс правя, досега не сме имали такава реакция. Сложих кул пач
Кул пач се слага веднага след самата ваксина или до 1-2ч ,и стои до 4ч и се маха. Сега вече няма смисъл от него. Сега прави компрес с риванол.

Момичета, скоро ще правя прощъпулник на дребен, някой беше качвал снимка с предметите, но споделете вие какви сложихте, и има ли някакъв обичай ,който се спазва? Никаде четох че се обикаляло около масата, 1то парче от питата е за бебо?
Ние на годинката правихме. Взех питката е с леко темпо на бягане обиколих всички съседи и им чупех от погачата. Не трябва да се спъваш или спираш, за да може бебко да ходи хубаво. Предметите, които сложих бяха черпак, отвертка, книга, топка, потрмоне, химикал, мишка.

# 470
Появи се такъв сух участък на едното пръстче преди няколко дни. Не му обърнах внимание, но днес се замислих дали не е някаква екзема или гъбички.Fearful Какво мислите?

П.С. Аз не правих прощъпулник..докато се наканя той вече отдавна ходеше. Кофти майка съм Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 471
  • Велико Търново
Тропик, не си кофти майка :* аз правих импровизиран прощъпалник с парченце питка и предмети събрани от скрина на село.
Изграждане ми на протрито мястото на пръста. Да не би да отесняват бебешките обувки?

# 472
Тропик, не си кофти майка :* аз правих импровизиран прощъпалник с парченце питка и предмети събрани от скрина на село.
Изграждане ми на протрито мястото на пръста. Да не би да отесняват бебешките обувки?
Има ново маратонки, сигурно е от тях, права си.

П.С. Абе баш съм си кофти и питка за 40-тия ден не направих, дано като порасне не се сети да ме пита JoyJoy

# 473
  • София
Съвсем бях забравила за прощъпулника. Направих го два месеца след като детето проходи стабилно. С първото бях ентусиазирана, вълнува се..., а сега просто забравих. Ако имам трето не искам да си помисля какво ще направя Joy

# 474
Честит празник на всички дечица! Нека да ни бъдат живи и здрави и много да ни радват!

# 475
Честит празник на малчуганите!

# 476
Честит празник на мъниците!Да са ни живи и здрави,много палави,усмихнати и игриви! Kissing Heart

# 477
  • София, България
Честит 1-ви Юни на дечицата ни, да растат здрави, щастливи, любознателни и все така обичани Simple Smile

# 478
  • Велико Търново
Честит празник на всички малки и големи деца Simple Smile пожелавам от сърце здраве и слънчево безгрижно лято :*

# 479
Честит празник на малките ни мишлета! Пожелавам им здраве и много весели моменти 🤹‍♂️🌞🌈🤹‍♀️🌞

Някой питаше за гащи за плуване, видях в каталога на Лилито.

Общи условия

Активация на акаунт