Февруарчето игриво, става все по-бъбриво

• 49 606
  • 739
  •   1
Отговори
# 480
Момичетата от София - къде сте /искате да кръщавате вашето дете? В търсене на черква сме, приемам препоръки.

# 481
Момичетата от София - къде сте /искате да кръщавате вашето дете? В търсене на черква сме, приемам препоръки.
Верчето, не сме от София, но аз лично имам много приятен спомен от Обрадовския манастир Св. Мина в Световрачене. Много ми хареса мястото. Отвъд портите има някакъв канал, който не ми хареса, понамирисваше, но като влязохме в двора целият шум и мирис на града изчезна. И вътре цареше едно спокойствие.
Едни приятели ме заведоха там да се помолим за рожба на св Мина. Него ден там имаше кръщене на едно момченце. Месец и половина по-късно забременях, след 5 години опити, неустановена причина за безплодие и три неуспешни опита с асистирана репродукция.
За мен това място е много хубаво.

# 482
  • София
И аз съм решила решила да кръщавам в св. Мина. Там си измолих моето съкровище, а в последствие разбрах, че името, което му избрах е свързано със св. Мина и празнува имен ден на 11 ноември. Там ходихме и за “Чиста молитва” на 40ден.

# 483
  • София
Света София е моят избор.

# 484
Кремиковски манастир, съвсем не комерсиален и няма много посетители.Има животинки и хубава градина😊И няма такова нещо като групово кръщене ....ужас...

# 485
Какво гелче за зъби ползвате и има ли ефект. Аз мажа с Калгел вечер, но много не виждам ефект и е неикономично половината туба е празна. После ще ходя до аптеката и се чудя какво да пробвам

# 486
Мазала съм 2 пъти само с панадол. Друго не съм купувала , няма полза за мен.

# 487
Аз гелче съм ползвала само на Бочко, като че ли без ефект, но засега съм доволна от таблетките Дентокинд на Мама натура.

# 488
Аз гелче съм ползвала само на Бочко, като че ли без ефект, но засега съм доволна от таблетките Дентокинд на Мама натура.
Да и тях давам, и кехлибарената огърлица носи,но вечер се буди с писъци ,рев и докато не го гушна и приспя не млъква. Преди 2 седмици беше така,сега пак явно го подхващат зъбите .. панадол снощи се опитах да му дам само 1мл успях .

# 489
  • София
Какво гелче за зъби ползвате и има ли ефект. Аз мажа с Калгел вечер, но много не виждам ефект и е неикономично половината туба е празна. После ще ходя до аптеката и се чудя какво да пробвам
Аз съм доволна от Дологел

# 490
  • Велико Търново
Според мен, всички гелчвта са за успокояване на родителите.

# 491
Останаха ли кърмещи мами?По колко често се сещат вашите мъници ?

# 492
  • София
Останаха ли кърмещи мами?По колко често се сещат вашите мъници ?

Да, около 7 пъти на денонощие.

# 493
И аз кърмя . Не съм броила , но има повече от 5.

# 494
При нас остана вечер на заспиване и нощно време ако е неспокоен.

Общи условия

Активация на акаунт