Февруарчето игриво, става все по-бъбриво

• 49 601
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
И аз още кърмя. Обикновено сутрин и вечер, ако поиска през другото време също.

Въртоглава, къде бродирахте кърпите? Може и на лично.

# 511
Мина ни кръщенето, много хубаво и семпло, попът беше на ниво- усмихнат и добър с детето 😊
Някой мами бяха копували прегради/порта за стълбище.Как се закрепя и устойчиво ли е на вече поотрасналите ни дребосъци?

# 512
  • Велико Търново
Не! Преградата я разтиках. Много паянтова и нестабилна. Може би ако я бяхме сложили с пробиване щеше да е по добре. Закрепване я с винтове, без пробиване и се събаряше лесно. Нашата беше сейфти фърст, или някаква подобна марка.

# 513
Нашата е без пробиване и е доста устойчива, купих и втора.

# 514
А скакво друго може да се преградят стълби идея нямам....много се чудя дали да купим защото никак не са евтини....

# 515
  • Велико Търново
В момента съм сложила тежки столове като преграда. Не е перфектно решение, но поне са по-трудно за избутване. Виж някоя преграда втора употреба от олх или базар. Аз там продадох нашата на половин цена, а ако не ви реши стълбищният въпрос, пак може да я продадеш там и готово Simple Smile

# 516

Въртоглава, къде бродирахте кърпите? Може и на лично.
https://bgdreshki.com/bg/komplekti-za-krashtene.html

# 517
  • Сливен
Момичета, карат ли малките вече триколки и от кой модел сте доволни? Не се бях замисляла досега, но вчера малката се качи на една чужда и едва я свалих. Уж и хареса. Чудя се дали да и взема.

# 518
  • Велико Търново
Малкия бута триколката си. Не виждам скоро да я подкара сам. Мисля че тези с две гуми отпред са по-удобни за малки деца.

# 519
# 520
  • Велико Търново
Много хубаво изглежда!!!
Само че като овиждам вече сина ми по какви " циганийки" си пада и харесва... Sad Надявам се скоро да ср осъзнае Simple Smile

# 521
Ха ха, има и други цветове, в зелено съм виждала.
Много е практично това колело, защото се регулира и може да се ползва до 5г.възраст.

# 522
  • Сливен
това колело за баланс ли е? Не са ли малки още. Моята дето се вика вчера проходи.

# 523
Да, тип баланс е.

# 524
Имаме такова от Лидл дървено. Много е хубаво, обаче не иска да го кара и само го бута. Прибрах го и ще го предложа след някой друг месец пак. Кара само от тези коли, който се бутат с крака. Голям хит са вкъщи.

Общи условия

Активация на акаунт