Февруарчето игриво, става все по-бъбриво

• 49 675
  • 739
  •   1
Отговори
# 210
  • София
И аз изкарах варицела като студентка, но това не променя мнението ми. Не гледам на варицелата като нещо, което неизбежно ще се случи, че да се стремя целенасочено да минава наведнъж.
Представи си, че си майка на момиче и то се разболее точно като забременее или се изпъпчи в деня на сватбата си. За това казвам, че има всякакви ситуации. Просто не си попаднала в кофти такава. За мен това си е детска болест и колкото по-рано, толкова по-добре.

# 211
  • Велико Търново
В колко часа заспиват вашите деца? Сина ми заспива по светло и вече чак ме притеснява това ранно лягане - 19:50 е заспал. Пробвала съм да го държа максимално до късно буден - 21:30, но става по-зле изнервя се и се събужда по рано сутринта. В момента спи от 20 до 7:30. Когато го мъча да издържи поне до 21 се буди в 5:40-6:20 нааай късно.

# 212
  • София
Ей го моето още не е заспало

# 213
Между 21:30-22:00 е заспал,но през деня съня вече е само един

# 214
  • София
Моето пак започна да заспива в полунощ. После се буди към 4.00, суче, нося я, приспивам я... Така до към 6.00, заспива и в 8.00 е свежа като краставица. През деня спи максимум час и двайсет минути. Иде ми да се гръмна...

# 215
В колко часа заспиват вашите деца? Сина ми заспива по светло и вече чак ме притеснява това ранно лягане - 19:50 е заспал. Пробвала съм да го държа максимално до късно буден - 21:30, но става по-зле изнервя се и се събужда по рано сутринта. В момента спи от 20 до 7:30. Когато го мъча да издържи поне до 21 се буди в 5:40-6:20 нааай късно.
Защо те притеснява ранното лягане?
Моят син си ляга между 20:30 и 21:00, рядко остава буден до 21:30. Сутрин обаче се буди в 6-6:30. Опитвала съм се да го държа до по-късно, за да поспива сутрин повече, но не се получава. Само се изнервя и преуморява и спи неспокойно. За това се водя по него, ако е много изморен и му се спи и в 20 ще го сложа в леглото.
Дневният сън е на два пъти все още - преди обяд и след обяд по минимум час, понякога и повече. 

# 216
  • София
СКК, като те чета ми се струва, че това не е реално. Толкова ти завиждам Heart

От няколко дни се замислям за някаква хомеопатия, за да спи това дете. Отворена съм за идеи и съвети.

# 217
СКК, като те чета ми се струва, че това не е реално. Толкова ти завиждам Heart

От няколко дни се замислям за някаква хомеопатия, за да спи това дете. Отворена съм за идеи и съвети.
Преди време лл ми даде това на мостра,но не съм го ползвала и нямам наблюдения.. ако искаш пробвай.

Скк,той твоя бебешок си е по поспалив от бебе,така че не се притеснявай 🙂
Моя дребен е одеве заспа 🤪

# 218
  • София
И аз изкарах варицела като студентка, но това не променя мнението ми. Не гледам на варицелата като нещо, което неизбежно ще се случи, че да се стремя целенасочено да минава наведнъж.
Представи си, че си майка на момиче и то се разболее точно като забременее или се изпъпчи в деня на сватбата си. За това казвам, че има всякакви ситуации. Просто не си попаднала в кофти такава. За мен това си е детска болест и колкото по-рано, толкова по-добре.
Едно утжчнение - Варицелата не е толкова опасна по врем на бременност, колкото си мислят всички.

# 219
  • София
Едно утжчнение - Варицелата не е толкова опасна по врем на бременност, колкото си мислят всички.

Ооо да, разбира се. Просто пропускаш важни прегледи, защото нито никой АГ не иска да те доближи с ехографа. Оттам идват повечето притеснения.

# 220
  • София
Е колко важни прегледи ще пропуснеш за 10тина дни

# 221
  • София
Е колко важни прегледи ще пропуснеш за 10тина дни

Карантината при Варицела е 21 дни.

# 222
  • София
Болните са заразни 1-2 дни преди появата на обрива и по време на обрива, докато всички обривни единици се покрият с корички. Този период продължава  общо около 9-10дни.

Карантината от 21 дни е за групата в детската градина и в дома (ако има непреболедували) защото това е инкубационния период и е възможно през него друг от групата/семейството да се разболее, а не че ти си зарезен 21 дена.

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 07:46 от Nandin

# 223
Момичета, моето дете яде постоянно... закуска, обяд, следобядна закуска, вечеря, а през останалото време също - ходи и си търси, вика ням, ням и само иска дс яде - плодове, бисквити, солети, някакви други боклуци...
Вие давате ли им или сте привърженици на режим - само основно ядене, плюс няколко бисквитки примврно?

# 224
  • София
Аз не съм привърженик на “режима”.
Все едно, ако на мен ми се дояде нещо да не го хапна, щото след час ще обядвам/вечерям. До сега не съм имала проблем с основните яденето, защото е хапвал по нещо между тях (не че я изяждал допълнително кой знае какво де)

Последна редакция: пн, 06 май 2019, 08:33 от Nandin

Общи условия

Активация на акаунт