Февруарчето игриво, става все по-бъбриво

• 49 669
  • 739
  •   1
Отговори
# 225
  • Велико Търново
И моят дребен също яде постоянно! Като го нахраня и после ходи да се моли за още храна -я каквото хапвам аз, я да изпроси нещо от баща си. Солети и хрупанки не отказва, независимо кога е ял

# 226
  • София
Никой АГ не иска да види бременна жена през тези 21 дни. Иначе ние може да си пишем колкото искаме.

# 227
  • София
Не знам колко АГ-та познаваш, ама аз познавам много, че и 15 години съм работила в МД. Преглеждаха си дори и бременни с краста.
Пък и 20 дни да са без ехограф, какво от това

# 228
  • София
Не знам колко АГ-та познаваш, ама аз познавам много, че и 15 години съм работила в МД. Преглеждаха си дори и бременни с краста.
Пък и 20 дни да са без ехограф, какво от това

Много познавам, но не пиша за мен. При мен е лесно 😊. Не е тук мястото да се хвалим и доказваме.

За 20 дни ако имаш проблемна бременност и Варицела  много неща може да се случат. На два случая се нагледах в последно време.

Честит празник ако има празнуващи в темата Flowers Hibiscus

# 229
Ние заспиваме към 21,30-22, до към 7,30-8. Имаме си 2 спанета през деня.
Относно яденето - и ние не отказваме нищо, когато и да е било. 🤣

# 230
Момичета, моето дете яде постоянно... закуска, обяд, следобядна закуска, вечеря, а през останалото време също - ходи и си търси, вика ням, ням и само иска дс яде - плодове, бисквити, солети, някакви други боклуци...
Вие давате ли им или сте привърженици на режим - само основно ядене, плюс няколко бисквитки примврно?

И моят син яде постоянно Grinning Като сядаме всички си изяжда неговото,после започва да иска от нашето Grinning Между храненията му давам плодове,а като сме на разходка едни оризови вафли от Дм Simple Smile
Щом обичат да си хапват Grinning

# 231
  • Велико Търново
В този ред на мисли, се сещам да споделя какво правя аз. Краставици на солети - дебели дълги резени, когато са студени са перфектни за чесане на венците и малкия си ги търка по венците и си умира от кеф

# 232
Аз съм привърженик на режима на хранене и избягвам да давам храна за прихапване, когато не е гладен. Основните хранения му засищат глада и общо взето не търси, освен ако не види друг да се храни. Ако огладнее по-рано предпочитам да го сложа да закусва/ обядва по-рано, отколкото да залъгвам. При нас поне такива инцидентни похапвания му развалят основното хранене, засища се за кратко, после не иска да обядва, не ми харесва да пропуска хранене заради солети. Докато мога ще ограничавам, в някакъв момент ще започна да му давам по малко, но си имаме правила вкъщи - хрупанки не се ядат преди обяд/вечеря, не повече от 1-2 пъти в седмицата. При баткото поне се получи - сам знае кога може и кога не може и нямаме драми. За мен сега е периода на изграждане на хранителни навици, които остават и по-нататък в живота и дори малко крайно да изглежда, за мен е важно от сега да се получат правилно нещата

# 233
Моят няма междинни хранения,яде когато иска и колкото иска,но не по рядко от на 2- 3 часа.Боклуци никакви не яде,вкъщи сме на режим с баща му и не се купуват такива неща от месеци.Гледам да обядвам докато спи,вечер задължително яде с единия от нас заедно и от общата храна,а другия яде след като се е  наял и му е все тая какво има на плота.Не си проси храна по площадките или ако види че друг яде,дори и да му дават. Това беше един от най-хубавите съвети за захранването да свикне че само аз или баща му може да му даваме храна.Малко като кучетата,ама по площадките се опитват да му навират какво ли не в ръцете щото нали е момченце,сакън да не му стане нещо.Взима каквото му се дава и хвърля.Спи от 8-9 до 7-8 сутрин с по няколко будения за ядене.През деня 2-3 часа сън на обяд,без да се буди,върти се понякога.

# 234
Болните са заразни 1-2 дни преди появата на обрива и по време на обрива, докато всички обривни единици се покрият с корички. Този период продължава  общо около 9-10дни.

Карантината от 21 дни е за групата в детската градина и в дома (ако има непреболедували) защото това е инкубационния период и е възможно през него друг от групата/семейството да се разболее, а не че ти си зарезен 21 дена.
Благодаря за информацията. Ние утре ще ходим за ваксина за варицела,че има 2 случая в яслата от петък,ппц не смятах да му слагаме ваксината,но имаме купени билети и трябва да летим на 1ви юни.Надявам се да се разминем , уж ми обясни педиатъра,че ако се сложи до 1 седмица след контакта с болния предпазва до 95%. Ох че както и таткото не е карал не ми се мисли какви 2 седмиици ще имам 😨😨😁

# 235
Аз съм привърженик на режима на хранене и избягвам да давам храна за прихапване, когато не е гладен. Основните хранения му засищат глада и общо взето не търси, освен ако не види друг да се храни. Ако огладнее по-рано предпочитам да го сложа да закусва/ обядва по-рано, отколкото да залъгвам. При нас поне такива инцидентни похапвания му развалят основното хранене, засища се за кратко, после не иска да обядва, не ми харесва да пропуска хранене заради солети. Докато мога ще ограничавам, в някакъв момент ще започна да му давам по малко, но си имаме правила вкъщи - хрупанки не се ядат преди обяд/вечеря, не повече от 1-2 пъти в седмицата. При баткото поне се получи - сам знае кога може и кога не може и нямаме драми. За мен сега е периода на изграждане на хранителни навици, които остават и по-нататък в живота и дори малко крайно да изглежда, за мен е важно от сега да се получат правилно нещата
+1 ,но давам сухар в някакви междиннки или на вън в количката ,той по скоро го смуче или чеше венци отколкото да го яде.

# 236
Ох, като отказа да яде със седмици,  ни режим ни Боже дай. Давам когато, каквото поиска. Без боклуци, разбира се. Солетш, кубети, чипсове или сладко не давам. Само домашна храна. И преди да откаже да с2 храни съм давала, като иска н2 мога да му откажа.

# 237
У нас също не се консумират такива неща, като солети бисквити  и т.н. Режим няма, но просто си яде с нас и от нашето ядене.Подхапването се състои в десерти оравени от мен или плодове-ягоди, ябълки, банани.
Заспива към 20.30 и 21.30.Вече сои по веднъж през  деня .

# 238
Момичета в парковете/градинките които посещавате има ли нещо като "правило" да не си водят болни децата?

# 239
  • София
Момичета в парковете/градинките които посещавате има ли нещо като "правило" да не си водят болни децата?

Как ме развесели ако знаеш 😂. Точно градинските са мястото за болни деца.

Ако трябва да съм сериозна се старая да ги избягвам. Последният ми случай е от лятото. Идва съседката вкъщи детето й е 40 градуса. Давам й лекарства, защото няма. По-късно излизам сбебето и каката в градинката, а те стоят там. Идва още едно дете и се гушва в баба си. Тя ми обясни как била и тя с 40 градуса. В същото време имаше още една приятелка с 5 месечно бебе.

Та така...

Общи условия

Активация на акаунт