Февруарчето игриво, става все по-бъбриво

• 49 654
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Само когато е с памперс прави така, ММ каза че си въобразявам и че най вероятно го дразни памперса и се чуди как да се почеше човека 😄

# 301
Момичета, минахме прегледа при невролог. Каза, че ако след като навърши година и половина продължава да е така нестабилна ще правим скенер. Иначе засега няма проблем, само ходилата и били слаби и препоръча да я слагам в бънджи да скача, за да й заякват краката. И тук идва въпросът какво бънджи да взема, видях че има за врата и такова от типа на проходилките. Нямам опит и не знам кое е по добре и има ли изобщо някаква разлика. Вие ползвали ли сте, можете ли да ми препоръчате?

# 302
Момичета, минахме прегледа при невролог. Каза, че ако след като навърши година и половина продължава да е така нестабилна ще правим скенер. Иначе засега няма проблем, само ходилата и били слаби и препоръча да я слагам в бънджи да скача, за да й заякват краката. И тук идва въпросът какво бънджи да взема, видях че има за врата и такова от типа на проходилките. Нямам опит и не знам кое е по добре и има ли изобщо някаква разлика. Вие ползвали ли сте, можете ли да ми препоръчате?
За бънджо незнам, но на нас за прохождането много ни помогна уокъра, ако нямате счоред мен вземете.Няма нищо общо с проходилките.С него даже и вън в парка я пускахме да ходи.Крачетата с ходене ще заякнат също.

# 303
  • пловдив
Днес бяхме за това ваксина при лекарката и аз споделих, че още не ходи-също ни даде направление за невролог. Тази която ми препоръча, обаче има свободен час чак след месец и половина и ще търся друг вариант.

# 304
Ох сега с тия намаления в хиполенд и комсед ... много се чудя дали да поръчам лятна количка 🙄 вие май всички вече сте с такава , ще се възползвате ли от промоцията

# 305
  • София
И аз се замислих за лятна количка, но може би ще бъде втора употреба. Комбинираната ми е тежка, въпреки че много си я харесвам и ми е удобна за пазаруване.

# 306
Комбинираната отдавна е прибрана, счупихме една лятна и купих наскоро още една,но втора употреба.Да изкарам това лято и приключвам с количките.Моят си дава вече ръка по тротоара или ходи свободно до мен като бутам количката.Не на булеварда разбира се и при пресичане е в количката.Вече като се умори го слагам в нея на връщане и се прибираме по бързо.Баща му втори път го извежда без и го прибира на конче,вижда и се края на тази ера при нас.Аз съм му нагласила скутер тротинетка,сестра ми дрехи,бабите пари да му купя каквото реша,а аз инвестирам в книжки,има над 50 вече,особено на музикалните много им се радва и опитва да ги имитира.

# 307
  • Велико Търново
Лятната количка я ползвам само при дълги разходки. До парк/ площадка или на пазар го тегля за ръка или нося, ако тегленето не е ефикасно. Цялото разгъване/ сгъване и дрънкане на количката по разбитите тротоари вече ми втръсна и предпочитам да го нося/тегля ( той е още лек, това също е фактор).
Дори не съм поглеждала да видя кога ще са намаленията в Хиполенд, вече нищо не ми се гледа, до момента в който малкия ще има конкретни предпочитания за герой/ фигурка/ кола и т.н.

# 308
  • София
Ще прегледам обявите, защото без количка съм за никъде. Едното дете кара колело, а другото трябва някакси да го сложа в количката, защото тичат в различни посоки. До яслата и обратно също ще ми е необходима. Но се притеснявам, че са с леки конструкции и дали ще са стабилни. Тротоарите ако ги има са разбити и не знам колко ще е устойчива.

# 309
И нашата от тротоарите се разби,но и не беше скъпа към 80 лева.Сегашната е втора ръка но по висок клас и е 50,с доставката 60,дано ме изкара още няколко месеца,че не знам как ще се прибираме иначе от парка.Раницата не ми е вариант,12 килограма е почти,абсурд и с него и пазарски чанти.

# 310
  • Лайпциг / Перник / София
Ние купихме тази лятна количка за малкия.
https://www.hippoland.net/chipolino-lyatna-kolichka-vayb-denim-skay-lkvi01902ds

Удобна е, лека е, лесно се сгъва и прибира, компактна е и не заема много място, има пълно легнало положение и се сгъва, като куфарче и има дръжка, за да се дърпа. Страшно удобно. Ние пътуваме много често със самолет и тази количка е много добър вариант, защото минава през всякакви скенери (дори и малките), както и има чанта, в която да я поставиш, когато я предаваш да я товарят в самолета. Доволна съм за сега много. Лошото е, че в България наистина тротоарите са много разбити и общо взето всяка лятна количка е подложена на сериозно изпитание Sad

# 311
Аз вече бях споделила, но пак да си кажа. Решила съм да карам без лятна количка. Комбинираната ми е удобна. А и откакто ходи, започнахме и до парка да ходим пеш. За да отиваме до плажа, ще ни е нужна количка, на моята багажникът е стабилен, тя е маневрена, а предполагам в края на лятото ще я пенсионирам. Не ми се трупат един куп бебешки вещи. Евентуално, ако продължава да проявява такъв интерес към тротинетките, ще купя такава, която става и да го бутам седнал на нея.
Комбинираната количка не ми е удобна само за самолет, но не ни се очертава в близките месеци такова пътуване. А в колата за нея има достатъчно място.
Да ви кажа, аз съм фен на монтесори методиката и се записах за един уебинар на една американска блогърка за подходящи игри/играчки за деца от 0-3год. Ще видя там какво ще предложат като идеи и материали, преди да купувам още и още играчки и чудесии.

# 312
CharlotteN,след като минеш уебинара ще се радвам да споделиш какво те е впечатлило ✌

# 313
  • Велико Търново
CharlotteN,след като минеш уебинара ще се радвам да споделиш какво те е впечатлило ✌

Буквално ми взе думите от устата Simple Smile тъкмо щях да пиша да помоля CharlotteN за някоя идея Simple Smile

# 314
На 20 май започва. Ще бъде две седмици, после ще разказвам, разбира се! Щом има интерес.
Аз и чета блога, той е доста подробен и разделен на месеци, години, от там.съм откраднала доста идеи. Оригинални материали не купувам, защото открих страхотни реплики в АлиЕкспрес и там са мнооого по-евтини.
Ето го блогът:

http://www.thekavanaughreport.com/?m=1

Общи условия

Активация на акаунт