Февруарчето игриво, става все по-бъбриво

• 49 628
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Вашите деца дават ли си играчките? До скоро даваше всичко и много често стоеше без играчки, защото на него никой нищо не даваше. От седмица изпада в дива истерия ако някой му вземе нещо и по-лошото е, че дори не е задължително да е негово. Взема чужди играчки и се тръшка, крещи и реве със сълзи, ако му ги вземат. В чудо съм се видяла. Дано е период и мине бързо.
При нас този период продължава вече втори месец Grinning Обяснявам, но няма ефект. Той не е и от срамежливите и се обслужва с чужди играчки...

# 436
  • Велико Търново
Период е, но от дългите Simple Smile просто при вас е започнал по -рано.
В един момент, осъзнават и дават вещите си, но обикновено е след 2.5 години. Разбира се, това съм го чела някъде из нета, но и наблюдението ми го потвърждава ( затова така уверено го казвам).
Обикновено започва след 1.5 години и трае около годинА Simple Smile с други думи, в продължение на една година родителите се молят да споделят децата играчките си с други, а след това им писва ( на родителите) и убеждават с примамки, трикове и всякакви възможни похвати.

# 437
Нашата ако се опита да вземе нещо чуждо по площадките не й давам и й казвам , че не е наше.После й давам заместващ предмет.Ако някое дете дойде и иска да й вземе нещо не позволявам....или ако има рпдител го саваме за малко😊Не плаче за сега.

# 438
Синът ми взима чужди играчки рядко, обяснявам, че не е наше и след малко игра отиваме да върнем заедно.  Нямам проблеми да даваме неговите играчки, все пак трябва да се научи да не е егоист.

# 439
  • Велико Търново
Синът ми е като вещоман - само събира чужди играчки, види ли ново дете с някакво превозно средство автоматично му се залепя и го иска. Види ли топка - отива да я иска, види ли буталка ( играчките с дръжка за бутане) отива и я иска... Като си вземат хората играчки т им казва чао, и започва да се оглежда за ново нещо което да иска. Всичко с което ние сме отишли навън стои в ръцете на други деца, и изобщо не се сееща за някоя негова кола или играчка.

# 440
  • София
Не мога да преценя дали си дава играчките, защото вкъщи е като джунгла. Постоянно се дърпат, бутат и пищят за играчките. Веднъж малката надделява, друг път голямата. Вече ги игнорирам, да се оправят сами, защото иначе само викам след тях.

# 441
В кварталната градинка почти всички се познаваме и каквато играчка занесем там автоманично е обща. Наблюдаваме ги да не се карат и за всеки да има нещо. Голям цирк е. Всички явно минават през това. Моят човек в началото всичко даваше, а сега поумня и не дава. Аз.обяснявам, че и другите деца искат да поиграят с нещото, или пък ако не е наше. Но ако той играе, а някой тръгва да му го дърпа от ръцете, се намесвам, както и обратно.

# 442
  • Down Under
Според мен всяко дете минава през тази фаза. Тук никои не излиза с играчки по площадките та моят хубусник няма какво да взема или дели 😊

# 443
Мами, на какво залагате против комари?

# 444
Според мен всяко дете минава през тази фаза. Тук никои не излиза с играчки по площадките та моят хубусник няма какво да взема или дели 😊
А с какво излизат, стана ми интересно просто Simple Smile или само на самата площадка се разчита за забавление Simple Smile

И да попитам за слънцезащитна, на коя марка ще заложите тази години за града, а и за морето?

# 445
  • Down Under
Almond eyes да, децата не излизат с играчки, дори и ние нищо не носим на площадката. Всеки си се занимава с нещо, моят носи пръчки, листа, бяга на ляво на дясно, общо взето няма нужда. Откриха нова площадка до нас, много се радва, още малко да порастне и ще катери пързалките.

# 446
Аз миналата година купих слънцезащитно от един Био магазин, мисля и сега с такова да сме.Само с натурални масла е , иначе Бочко, навярно.За комари и кърлежи, пак на Бочко взехме, мисля и гривна с цитронела да вземем.
Аз да ви питам,  в каква позиция возите децата в колата?Ние още ползваме кошницата до 9кг. , понеже още не ги е минала, обаче другия ни стол е 9-18 и е само напред...Чудя се дали да купим въртящ се?Някой знае ли Исофикс по-сигурно ли е от колани?До кога се препоръчва да се возят на зад?

# 447
Аз миналата година купих слънцезащитно от един Био магазин, мисля и сега с такова да сме.Само с натурални масла е , иначе Бочко, навярно.За комари и кърлежи, пак на Бочко взехме, мисля и гривна с цитронела да вземем.
Аз да ви питам,  в каква позиция возите децата в колата?Ние още ползваме кошницата до 9кг. , понеже още не ги е минала, обаче другия ни стол е 9-18 и е само напред...Чудя се дали да купим въртящ се?Някой знае ли Исофикс по-сигурно ли е от колани?До кога се препоръчва да се возят на зад?
От Ноември е в столче в посока на движението. Столчето е 9-36.

# 448
Ние от два месеца сме със стол и я возя по посока на движението, защото обратно не иска да се вози.

# 449
  • Велико Търново
И аз от ноември го возя в стол 9-18 кг. Първият стол беше с въздушна възглавница и изофикс, а сега взех нов с исо фикс и колан. Въздушната възглавница много го спарваше и лятото в моята кола щщеше да му бъде много след с нея. На новото столче му поръчах летен хавлиен калъф о се надявам да държи поне малко по- неспарващо.
Козметика за слънце имам на мустела о ла Рош. против комари нямам нищо, чакам ги да дойдат и тогава ще се въоръжа.

Общи условия

Активация на акаунт