Февруарчето игриво, става все по-бъбриво

• 49 624
  • 739
  •   1
Отговори
# 450
В стол по посока на движението го возим май от както стана на 7м,на обратно много ревеше.
Слънцезащитно за града е с Бочко,за морето ще взема друго но още незнам какво. Репелент пак на Бочко съм взела то е и за кърлежи. Разни лепенки и щипка  с цитронела. На нашия парк уж пръскаха за кърлежи и на няколко деца и възрастни ги ухапа. Та от 1 седмици не смея да го водя там. Вървим по улиците, пред блока.

# 451
А как съчетавате репеленти и слънцезащитните, в смисъл с кое по-напред се маже, пръска или да взема такава гривна, направо не знам вече.

И още един въпрос, вече е трудно като се съмнявам да му измеря температура с обикновен термометър, много мърда. Какъв инфрачервен бихте препоръчали, добре ли мерят?

Последна редакция: ср, 29 май 2019, 11:56 от Анонимен

# 452
Ич дават доста отклонения. Аз не бих взела. Можеш да погледнеш по чуждестранните голеви сайтове за мнения, защото имат по-голяма база.

# 453
Аз се извинявам, че сменям темата, но да питам вие слагате ли риванол на мястото, където е сложена ваксина? Днес сложиме тази за 12 месеца и сестрата каза да слагам два дни, но малката се скъсва от рев. Дали може да не слагам? И друг въпрос. Поисках направление за ехограф на тазобедрени стави, тъй като не й е правен на задължителния преглед при ортопед, препоръчвате ли някой? Лл каза в Горна баня да я заведа, но ми се иска да чуя мнения.

# 454
Риванол съм слагала само ако стане на бучка мястото на обаждането от ваксината, иначе не,така ми е казала лл. слагам Кул пач на крачето под обаждането.

# 455
  • София
Не, не слагам риванол.
За ортопед, препоръчвам д-р Ефремов в Горна баня.

# 456
И още един въпрос, вече е трудно като се съмнявам да му измеря температура с обикновен термометър, много мърда. Какъв инфрачервен бихте препоръчали, добре ли мерят?
Взех на Braun за ухо,поръчах го от amazon.de Много съм доволна,измерва за 3 секунди и почти няма разлика в точността

# 457
  • София
Електронните мерят горе долу добре, но трябва да им се чалъма. Тези за ухо ги видят по-неточни, защото се изисква много чист ушен канал.
Правило ми е при Т над 40 винаги да меря с живачен, за да знам как да действам.

# 458
Аз да попитам за кремче против белези.Малкия падна по очи и си ожули доволно носа,но естествено трябваше и да изчопли коричката преждевременно.

# 459
Не, не слагам риванол.
Нандин, знаеш ли дали мога да запазя час, защото не мога да се свържа по телефона, който ми излиза в интернет. Опитах да се обадя, но няма никакъв сигнал.

# 460
  • София
Не, не слагам риванол.
Нандин, знаеш ли дали мога да запазя час, защото не мога да се свържа по телефона, който ми излиза в интернет. Опитах да се обадя, но няма никакъв сигнал.
Без часове е. От 8 до 13 е на работа доктора (пове миналата година беше така). Отиваш и чакаш, бързо се минава.
Но не е в самата болница а в отделна сграда (ниска, тип барака) МЦ Ортомед
http://orthomed-bg.com/%D0%B5%D0%BA%D0%B8%D0%BF%D1%8A%D1%82-%D0% … D0%BC%D0%B5%D0%B4

# 461
Не, не слагам риванол.
Без часове е. От 8 до 13 е на работа доктора (пове миналата година беше така). Отиваш и чакаш, бързо се минава.
Но не е в самата болница а в отделна сграда (ниска, тип барака) МЦ Ортомед
http://orthomed-bg.com/%D0%B5%D0%BA%D0%B8%D0%BF%D1%8A%D1%82-%D0% … D0%BC%D0%B5%D0%B4
Благодаря ти, страхотна си😀

# 462
Момичета, около мястото на ваксината нс малката стана твърдичко и червено. Какво дс правя, досега не сме имали такава реакция. Сложих кул пач

# 463
Компреси с риванол на мястото слагай
.Ще спадне,реакция е на организма.Бързо да отминава.

# 464
На моя син след всяка имунизация ставаше така - твърдо като топченце, понякога по-голямко, друг път по-малко.
Нищо не съм правила. Минава от себе си. Единия път стоя месец поне.

Общи условия

Активация на акаунт