Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 580
  • 618
  •   1
Отговори
# 210
А защо това да е Асен, а не сина на Каракехайов? Той още повече отговаря на подобно описание - рисува икони, обича и иска да защити майка си, която е страдала от изневерите на съпруга си, наясно е със светците и техните житиета.
Това също е така, но ми е странно в сюжета на филма,за толкова кратко да е включен убиеца. По-скоро си мисля,че е някой, който е постоянно пред очите ни и накрая ще си кажем " ей,как не се сетих". А и доста ни занимават с Чанови. Би трябвало драмата да е при тях. А относно Асен по-назад съм описала и други съмнения,да не ги пиша пак,че може да досадя вече на другите съфорумци. Въпреки,че го подозирам му симпатизирам.

# 211

Вижте. На една снимка мернах, че Краси има червен конец на ръката, но не се вижда много добре и не съм сигурна. + че ръцете са мъжки, значи убиецът е мъж. 🧐А часовникът е метален - на Асен, Филип и на Попето са с кожени каишки.

# 212
Ръкавиците на този, който изпрати ножа, не бяха ли черни кожени?  newsm78

# 213

Вижте. На една снимка мернах, че Краси има червен конец на ръката, но не се вижда много добре и не съм сигурна. + че ръцете са мъжки, значи убиецът е мъж. 🧐А часовникът е метален - на Асен, Филип и на Попето са с кожени каишки.

Това май наистина си е Краси, където показваше ножа на ножаря.

# 214
Ех, значи наистина може би е той!
Не бил, отдъхнах си, че ще се вълнувам още серии.

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 19:56 от densi

# 215
На снимката само с ножа - червен конец и часовник с метална каижка, на следващата снимка Краси - червен конец и часовник с метална каижка

# 216
Това е от сцена в последния излъчен епизод.

# 217
Това е от сцена в последния излъчен епизод.

Да! Не съм обърнала внимание. Благодаря за поправката. Извинявам се за подвеждането!

# 218
До Смолян - почти като във филма и мястото, и криминалния случай:
https://www.24chasa.bg/novini/article/7403693

То покрай филма, наистина взеха да стават убийства в Смолян.

# 219
А каква е логиката ако е Краси да пуснат 2 филма паралелно по едно и също време, в които лошия да е той?

# 220
  • Берлин
Случайност. Той все е лошият

# 221
А не е вярно това, в Събирач на трупове е добро момче.

# 222
А не е вярно това, в Събирач на трупове е добро момче.
Този филм е много хубав, силен, истински.

# 223
  • Берлин
Не съм го гледала. Скоро изгледах ДЖ, Господин Х не го гледам,но хващам трейлъри разни. Провокираш ме. Любопитно ми е да го видя като добър

# 224
То пък заглавието на филма предразполага само за добри хора в него Grinning

Общи условия

Активация на акаунт