Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 690
  • 618
  •   1
Отговори
# 315
Още повече се обърках, нямам идея кой е убиецът. Не е Лазар със сигурност, беше прах в очите. Добре са си свършили работата щом сме в такива чуденки.

# 316
  • Варна
Предполагам качулките са на мода в Смолян...
Относно убиеца, ако е бил този, който избяга, то тогава можем да изключим Мия, Донка/и бебето/ от заподозрените. Ако по същото време е била и пресконференцията, би трябвало да се изключат и баща и майка Чанови.
Краси е имал възможност да го направи, преди да съобщи адреса на Донка, защо ще рискува да е още там обаче, когато те идват.
Иначе какъв поглед на зомби вади понякога, не е истина просто.
Интересно, че липсваше Асен...

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 23:47 от julisa

# 317
Къщата пред която чакаше Стоян като нищо ще се окаже къщата на убитата лекарка.

# 318
Даваха май жена му как излиза и се качва в колата на друг мъж и се целуват, а той ги видя.

# 319
Даваха май жена му как излиза и се качва в колата на друг мъж и се целуват, а той ги видя.

Що реши, че е жена му?

# 320
Аз не харесвам играта на Диана. Неприятен тембър и некадърна работа.
Интересна ми е връзката с последната жертва. И пъзелът  вместо да се нарежда,се обърква. Или?

Подкрепям за Диана Hands Plus1 Тя какъвто и тембър да вади, ми изглежда на 21-22 годишна и ми е трудно да я възприема в ролята на бунтарка, тийнейджърка. Например, Зорница, изиграна от Снежана Макавеева, в Под Прикритие ми беше много по-достоверна в образа си.

# 321
  Значи Краси има жена. На мен ми направи впечатление като разпитваше Диана и  изреждаше кое е несправедливо - едното беше да се разправя с пикла като нея и да е оставил жена си сама в къщи.

# 322
BigCityNights, защото като говореха с Попето, Краси каза, че жена му му е казала, че любовта е изчезнала, Попето му отговори, че най-вероятно си има друг или нещо от сорта и Краси е отишъл да я проследи най-вероятно. Освен ако това не е някаква заблуда за зрителите, естествено.

# 323
Да не би нази в колата да е била фармацефтката???
И следователно Краси убиеца.😱

# 324
BigCityNights, защото като говореха с Попето, Краси каза, че жена му му е казала, че любовта е изчезнала, Попето му отговори, че най-вероятно си има друг или нещо от сорта и Краси е отишъл да я проследи най-вероятно. Освен ако това не е някаква заблуда за зрителите, естествено.

Второто е по-вероятно. Драматургично не е оправдано да се занимаваме със семейната история на персонажа на Стоян Радев.

# 325
  • Берлин
Краси? Хм. Прекалено зловещ поглед/смях и някак твърде очевидно. А след съобщения адрес на докторката, Донка и Мия тръгнаха веднага. Очите на жертвата бяха набодени с игли,имаше и нещо по ръцете й. Та някак времето не стига от съобщаване на адреса до пристигането на Донка и Мия. Ако е вътрешен човек, твърде бърза реакция за убиване. И Краси беше пил и главоболен. Някак не ми се връзва. Но...

# 326
Не знаем кога точно е убита лекарката. Не е задължително да имаме неизстинал труп. По-скоро този на когото се натъкнаха бе там за да замита следи.

# 327
Краси? Хм. Прекалено зловещ поглед/смях и някак твърде очевидно. А след съобщения адрес на докторката, Донка и Мия тръгнаха веднага. Очите на жертвата бяха набодени с игли,имаше и нещо по ръцете й. Та някак времето не стига от съобщаване на адреса до пристигането на Донка и Мия. Ако е вътрешен човек, твърде бърза реакция за убиване. И Краси беше пил и главоболен. Някак не ми се връзва. Но...

Пълна мистерия! Grinning Grinning Grinning

# 328
Не знаем кога точно е убита лекарката. Не е задължително да имаме неизстинал труп. По-скоро този на когото се натъкнаха бе там за да замита следи.

Може да е бил за рецепта и да се е натъкнал на трупа, дошли са полицаите и той бяга. Все пак тая е в зимала пари от наркоманчета Simple Smile

# 329
Много мудно нещо...не схващам Диана защо се влачи с Лазар?
Защото е в образа на типичната тинейджърка - майка ми е виновна за всички драми в скапания ми живот, дето не виждам смисъл да го живея, щото никой не ме разбира, пък аз бъкам от чувства, пък никой не ме разбира, пък ти нали ми предлагаш свобода, пък ще се повлека с теб, щото никой не ме разбира и всички са срещу мен, ама нищо че може да си убиец, нали ще ме правиш свободна, щото мене никой не ме разбира.......
Объркана работа Joy

Общи условия

Активация на акаунт