Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 700
  • 618
  •   1
Отговори
# 300
Какво точнл стана в къщата накрая? убиецът беше там и избяга?

# 301
Докато Филип беше в управлението, Чанов съобщаваше за кандидатурата си,  а онзи с качулката, предполагаемият убиец, беше в залата.
Досега подозирах Филип, но сега мисля, че е Асен. Лазар, разбира се, беше за заблуда.

# 302
Мисля, че е мъжът на Донка. Кирчо. Колкото и нелогично да звучи. Иска жена, ако не може да я озаппти, да я издигне.

# 303
Там беше май, да. Избяга, изблъсквайки  Донка и тя падна.
Откриха и докторката убита. С ритуално привързана чаша/бокал в ръка и избодени очи. Тоест не точно избодени, ами с игли в очите.

# 304
За втори път акцентират на седалката с номер 64 на лифта ,първия път беше когато Филип и Диана се возиха.
Да, и преди беше 64. Чудя се в първи епизод също показваха лифт, но н спомня дали имаше номер на седалка.

Имаше и пак беше 64

# 305
# 306
  • София
Докато Филип беше в управлението, Чанов съобщаваше за кандидатурата си,  а онзи с качулката, предполагаемият убиец, беше в залата.
Досега подозирах Филип, но сега мисля, че е Асен. Лазар, разбира се, беше за заблуда.

Докато бяха в къщата, от там избяга мъж с качулка! Дали е убиецът?  Не е ясно! Но странното е, че на речта на Чанов старши също имаше мъж с качулка.
Двете събития са почти паралелни, така че се опитват яко да ни заблудят. Още повече от анонса, в който, ако видях правилно, взимат таткото за заложник.... Е няма как един и същ човек с качулка да отиде на речта на прокурора, после да отиде да убие докторката и после да се върне за прокурора...

# 307
  • Варна
Добре де, този с качулката дето беше на пресконференцията и онзи, който избяга от къщата на докторката един и същ човек ли е ?

# 308
Как беше едновременно този с качулката(убиеца) в залата при Чанов и в къщата на убитата?

# 309

Докато бяха в къщата, от там избяга мъж с качулка! Дали е убиецът?  Не е ясно! Но странното е, че на речта на Чанов старши също имаше мъж с качулка.
Двете събития са почти паралелни, така че се опитват яко да ни заблудят. Още повече от анонса, в който, ако видях правилно, взимат таткото за заложник.... Е няма как един и същ човек с качулка да отиде на речта на прокурора, после да отиде да убие докторката и после да се върне за прокурора...

Което означава, че убиецът не е сам!

# 310
За пръв път ще чакам с нетърпение следващия епизод Hands Plus1
Филип май видя в момчето /Лазар/ събрат по съдба - израснали са с деспотични бащи с претенции .

# 311
В къщата намериха жената, която е дала зелената рецепта на една от жертвите, с бокал в ръка/силно казано/, а това е чашата, от която Исус Христос пил на Тайната вечеря и в която после събрали капки от кръвта му, когато го разпънали на кръста, това От Библията. А смехът на Краси ме втрещи... Донка се обади да го пита за въпросната рецепта и съответно лекарство... и накрая убиецът в къщата на въпросната лекарка

# 312
  • София

Което означава, че убиецът не е сам!

Или просто има две сюжетни линии... На прокурора отмъщава накой , за нещо лично, а убийствата са свързани с нещо различно, като мотив, но сценаристите искат да ни заблудят и всички носят качулки.... Stuck Out Tongue

# 313
Нарочно е това с качулките.

# 314
  • София
Какъв е този който връзва стария Чанов в промото? Май не са го показвали до сега.

Общи условия

Активация на акаунт