Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 713
  • 618
  •   1
Отговори
# 270
И аз смятам така.
Остава ми надеждата да дават Асен много и да опровергават съмненията, че може да е убиец. Чакам с нетърпение да го видя.

# 271
  • София
Мен ме дразни, че сериал е чак от 22.00 ч. А това малоумно предаване Хелс китчън е преди него.

# 272
А, той е толкова страшен, че трябва децата да заспят и тогава.

# 273
На  Хелс китчън  дори рекламите не понасям .

# 274
Рано е още да разплитат. Ако започнат сега да го правят какви локуми ще разтягат още 4 епизода след този.

# 275
Ще покажат историите на хората, драмите им. Има доста за показване мисля.

# 276
Не знам ама и ОЖ го обърнаха на ДГ. Карамазов е писал в къмюнитито във вайбър, че ще има поредна жертва, да не би да смесят сериалите и да намерят Ина😃. (много ми е тъжно и не е за шегуване, де..)
Иначе нямам търпение за епизода тази вечер.

# 277
До тук впечатление ми направи само “съвпадението” 1ден на ризата и думите на Лазар, че ще останат толкова време на специалното му място.

# 278
  • Пловдив
Много мудно нещо...не схващам Диана защо се влачи с Лазар?

# 279
  • Варна
И на мен ми върви мудно и нещо разхвърляно. Аз не разбрах пък какво правеше Лазар при младежите в колата? По това време не би ли трябвало да е с Дияна? И ако не защо я е оставил, само за огънче ли, пък после пак беше с нея... Предполагам, че Дияна е с Лазар, защото няма друг познат наоколо, пък е обидена, самотна, объркана, нещастна и т.н....

# 280
Сцената в бара беше супер. Ех, Попеее, кефиш ме, дано не си ти убиеца Joy

# 281
  • София
И Попето, и Краси са супер. А малката лигла бая шамари трябва да изяде.

# 282
Да натисна малко а? С две женски живея, оцелял съм!

# 283
  • Варна
Само аз ли не разбирам какво говори Попето? С останалите нямам проблем със звука, а него се напрягам да го чуя, нещо ми фъфли.

# 284
Коя ще е следващата жертва според вас?

Общи условия

Активация на акаунт