Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 630
  • 618
  •   1
Отговори
# 255
Диана дори не знаеше,че майка й е била там,по време на акцията.Научи от Филип в последния еп.
Аз и изтълкувах реакцията по - друг начин. Скоро и това ще разберем. Моето мнение е , че Миа го прострелва по - време на акцията по - погрешка и той загива. Никой не ангажирам да се съгласява , някак си ми се връзва с голямата драма между  двете и защо Диана се държи така с майка си. Не може да ѝ прости и Миа е разкъсвана от вина и болка.

# 256
По какъв друг начин й тълкуваш реакцията на Диана? Аз видях единствено изненада, че майка й е приствала на акцията.

Иначе, не е невъзможно Мия да е стреляла, но поне аз от разпита й не останах със съмнение за нещо такова.
Тя казва, че се е доверила на непроверен информатор. Предполагам тя е давала наставления и е изпратила мъжа си в капан.

# 257
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Тя казва, че се е доверила на непроверен информатор. Предполагам тя е давала наставления и е изпратила мъжа си в капан.

И аз така смятам.Тежи й на съвеста,че е пратила мъжа си на сигурна смърт без да подозира.
Реакцията на Диана беше: "Какво? И майка ми е била там?"
Да идва утре,за да имаме нови следи за обсъждане.Цяла седмица само празни приказки:)

# 258
По какъв друг начин й тълкуваш реакцията на Диана? Аз видях единствено изненада, че майка й е приствала на акцията.

Иначе, не е невъзможно Мия да е стреляла, но поне аз от разпита й не останах със съмнение за нещо такова.
Когато Чанов занесе диска в хотела и му каза, че Миа търси да направи поредната грешка която ще коства живота пак на някой.
На разпита я питат: значи смятате , че жертвата е инцидент. Отговор: аз загубих мъжа  си , живея с това .
Първата реакция на Диана оято видях беше ярост,  след това била е с него - реакция по - скоро ми беше като “ тя го е убила ти ми говориш , че била с него” ) случайно видях  тя също носи червена гривна или конец дадоха го на ръката й когато беше на покрива.

# 259
Анонс: https://dariknews.bg/novini/obshtestvo/misteriozna-ulika-predizv … oto-gyrlo-2160641

П.С. Тъкмо се чудих как Darik News, са по-бързи от сайта на Нова, а те и двата сайта са качили анонса по едно и също време, хаха! Grinning

https://nova.bg/accents/view/2019/04/18/247611/%D0%BC%D0%B8%D1%8 … YqI2casbmZ8Ekm_b8

Последна редакция: чт, 18 апр 2019, 12:47 от Dzqn

# 260
Ще е интересно.
Трябват вече разкрития, все пак само 5 епизода остават, след този - 4.

# 261
  • София
Най-накрая Мия ще разбере, че Диана е изчезнала. Как ли ще стане това като тя не се прибира в хотела. Дано Донка е добре.

# 262
Анонсът беше интересен Simple Smile Ще ми е интересно да видя дали Донка се сблъсква с убиеца, докато Лазар е все още с Диана. Тогава Лазар определено отпада.

# 263
Анонсът беше интересен Simple Smile Ще ми е интересно да видя дали Донка се сблъсква с убиеца, докато Лазар е все още с Диана. Тогава Лазар определено отпада.

Не е казано, че Донка се сблъсква с убиеца, а просто съмнителен мъж.
Който най-вероятно няма да има нищо общо.

# 264
Е, ако вкарат поредния съмнителен тип, който няма кой знае колко общо със сюжета, яко ще започнат да се дънят. Сериала почти свърши, а няма някакво съществено събитие, развитие, интрига. 

# 265
  • Street of Dreams
Разбрах по-малко от половината реплики в анионса. Що за озвучаване?

# 266
Чудя се, че нямам нищо, а то не съм се записала в темата. Благодаря за темата, изписали сте много, връщам се да чета.

# 267
https://www.flagman.bg/article/185679   - Има арестуван за убийството в стил "Дяволското гърло"
Уау!

# 268
Очаквам с нетърпение епизода довечера.

# 269
  • Варна
Като гледам анонса и ми се струва, че едва ли ще има някакво сериозно развитие  по отношение на разкриване на убиеца. Ще се втурнат да търсят Диана, ще заподозрат Лазар, но накрая ще се окаже, че не той. Донка ще се усъмни в друг евентуален лъжлив убиец и накрая ще сме в начална позиция. Дано ме изненадат приятно и не се окажа права.

Общи условия

Активация на акаунт