Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 623
  • 618
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
Добре, де, ако Филип е убиецът, защо още в началото не се съгласи с баща си да лепнат убийството на бежанеца? Защо ще държи Мия да се връща от София, за да помага с разследването? Защо ще крещи като обезумял в промото на следващата серия: "Ние идиоти ли сме, какви сме?!"? Не ми се връзва. Има драма около него и семейството му, но просто не мога да повярвам, че е убиец Rolling Eyes

Може да не си спомня, може да е някакво раздвоение на личността, някаква болестна психопатия, може да иска да го разкрият, или да иска да го хванат. Причини могат да се измислят за всеки според мен, просто много малко информация имаме още в тази посока. Иначе и аз не искам да е Филип или Асен...

# 241
Добре, де, ако Филип е убиецът, защо още в началото не се съгласи с баща си да лепнат убийството на бежанеца? Защо ще държи Мия да се връща от София, за да помага с разследването? Защо ще крещи като обезумял в промото на следващата серия: "Ние идиоти ли сме, какви сме?!"? Не ми се връзва. Има драма около него и семейството му, но просто не мога да повярвам, че е убиец Rolling Eyes
Защо върна Мия обратно - защото я хареса. Присъствието й дори му вдъхна самочувствие най-накрая да се опълчи и напусне къщата на мама и тати.
"Ние идиоти ли сме, какви сме?!" - е, нали е разследващ. Трябва да изглежда достоверен.
Убиецът Филип ни разхожда огромния кръст на врата си и ни намига.
Дано да не съм права, де. Не ми се иска Филип да е убиец. По следите така ми изглежда.

А и мисля, че около мъжа на Мия има още по-интересна драма. Нещо от сорта - бил е двоен агент/тя е получила информация, че е бил двоен агент. И е трябвало да се довери на инстинкта си... За това не казва на дъщерята - да не я разочарова от баща й. Ще видим скоро дали е така RelaxedSimple SmileWink

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 10:46 от HappyRSmile

# 242

А тази жена коя е?? Миа излиза от стаята крещейки името на Донка..

# 243

А тази жена коя е?? Миа излиза от стаята крещейки името на Донка..

Това е Донка.

# 244
Убиец не е, ще има сватба скоро сигурна съм.

Ще има нещо такова..

Скрит текст:
Спомням си, че като снимаха сериала, имаше един цял ден, в който снимаха някаква сватба, но тогава имах и друга работа и не разбрах на кой е сватбата.

# 245
Извинете, но е досадно. През две страници се коментират едни и същи неща. Вярно, че има по една серия на седмица и няма нищо за нищене.

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 12:47 от *Melanie*

# 246
трейлър има ли за следващият сезон? Не успях да открия.

# 247
Този сезон не е свършил ти искаш трейлър за следващия???

# 248
ам, чи... докога ще ги чакам...ааа...
Пиша и нищо не мисля,
За трейлър за следващия епизод говоря...

# 249
# 250
  • Street of Dreams
Краси горкия с тези очи много му отива да е в ролята на злодей. А в едно интервю ми се видя ведър, усмихнат и добродушен човек.

# 251
# 252
# 253
Защо върна Мия обратно - защото я хареса. Присъствието й дори му вдъхна самочувствие най-накрая да се опълчи и напусне къщата на мама и тати.
"Ние идиоти ли сме, какви сме?!" - е, нали е разследващ. Трябва да изглежда достоверен.
Убиецът Филип ни разхожда огромния кръст на врата си и ни намига.
Дано да не съм права, де. Не ми се иска Филип да е убиец. По следите така ми изглежда.

А и мисля, че около мъжа на Мия има още по-интересна драма. Нещо от сорта - бил е двоен агент/тя е получила информация, че е бил двоен агент. И е трябвало да се довери на инстинкта си... За това не казва на дъщерята - да не я разочарова от баща й. Ще видим скоро дали е така RelaxedSimple SmileWink

Аз пък останах с чувството, че тя го е застреляла при тази акция по - погрешка. Диана знае и не може да и прости.
Миа също трудно живее с тази мисъл и се обвинява.

# 254
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Диана дори не знаеше,че майка й е била там,по време на акцията.Научи от Филип в последния еп.

Общи условия

Активация на акаунт