Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 678
  • 618
  •   1
Отговори
# 360
Мисля, че идеята на образа на Карамазов не е да го раздава "мачо-мен", а дори обратното - неориентиран в живота мъж (който едва ли не сега се качва на мотор и то крос-мотор).

Актьорът, играещ Лазар, се справя много добре в ролята. Изговаря "с"-то малко като "ш", но може да е решил да го добави като част от образа, не знам.

# 361
  • София
Ха сега видях и кадрите след надписите, че снощи нямах никакво време, че спешно трябваше да изляза. Та значи въпреки, че не е обичайно за подобен род книги/сериали, може да си имаме и съвпадение. Убиецът (естествено няма как да изключим и някой наркоман) ако е бил в къщата на аптекарката, то онзи дето ще се саморазправя с дъртия Чанов си е друг човек и извън основната история. Просто пикантна притурка, ей така за зрелището. Но не изключвам пък след всичко това да се хвърли и някаква светлина върху действията на Чанов и дали и той не е имал някаква връзка с каналджиите.
А иначе не бележката бе написано 1 ден. 1 ден до следващия труп. Ако жената е била трупът, да убиецът спази обещанието си. Но това значи, че убиецът е знаел много преди Донка да се сети. И отново тримцата, Краси, Филип и Асен. Там трябва да се въртим. Ако е Краси, защо тогава решиха да ни покажат разговора на Донка именно с него? Можеше да се обади и на Попето или на някой Иванчо, без значение. Значи Краси ни го набиват непрекъснато пред очите, но не по такъв явен начин, а по един такъв по-тънък, който да не се забелязва от масата средностатистически гледащ народ.

# 362
Ако е вярно,че виждаме убиеца от началото във всеки епизод,значи няма как да е някой,който сме виждали по 1,2 пъти.Славчо,Мъжа на Донка,мъжа на Мия,Страхил и всички други епизодични герои.
Вчера,както дадоха жертвата беше скоро убита.Чанови бяха на пресконференцията(въпреси че Чанова ми е главен заподозрян),Лазар беше арестуван,Диана беше заключена в кабинета на Филип.Мия,Филип,Донка ги даваха,че разследват напред-назад,по едно време изчезнаха Краси и Попето(не ги даваха),а Асен въобще.

# 363
И аз нямам проблем с озвучаването, всичко си разбирам без да се напрягам.
Страшна серия, много ми хареса.
Всички смятат, че Краси е убиеца, но какъв е този който давах в промото?
Във ФБ пишат, че е от полиц. управление и са го давали  преди, и че той е нашия човек. Все по объркано става.
За мен не е Краси, той е с лична- алкохолна трагедия, Чанов старши и Филип също не са, заради съвпадението с времето. За мен човека с качулката в залата с пресконференцията беше Асен, който се "радва" на амбициите на тати и ни го показаха за заблуда.
Май драмата ще е семейството на Мия, двете с Диана се прегръщаха и плачена в промото. А и защо ни натрисат постоянно тази сюжетна линия, все пак един агент на ДАНС би бил по ефективен в работата си без лични сътресения.

# 364
Защо решихте, че жертвата в къщата току-що е убита? Кръвта винаги изглежда прясна за да е по-кинематографично. Точно както винаги асфалтът е мокър когато снимаш коли нощно време. За отблясъци в тъмното.

# 365
Лазар ми се издигна в очите след този епизод. Супер игра! Даже мен отначало (докато бяха с Диана в гората) ме побиха тръпки, а после в районното като дойде баща му, като завъди самочувствие ми стана някакси секси 😀 Много добре го играе, и си личи, защо Диана е хлътнала по него- всички нейни връстници са по лаптопите, а той - чете, природолюбец и странник. На всичкото отгоре свободен- за разлика от Диана, на която й се казва да стои постоянно в хотелската стая. Притесни ме, че се е занимавал преди с наркотици, може би затова баща му се е отрекъл от него и не са имали контакт 5 години? А за ножа също ми стана странно- дали го е намерил и него в пещерата, както другите неща? 🤔

# 366
Ох, изчетох ви. Снощи гледах с 2 часа назад епизода и затова не съм ви чела, да не си спойлна нещо.

След снощи съм доста объркана. Милошев определено е гледал Мостът, само този сериал така ме е обърквал. И в същото време ми е бил адски интересен.

Нещо взе да ми спада интереса честно казано, може би защото го гледаме веднъж седмично, може би , защото почти нищо съществено не се случва. Малко хаотично ми е всичко. Иначе , като цяло си харесвам филмчето. Просто съм по-критична, защото много гледам кримки..

Снощи съм много доволна от играта на Стоян, Мак и Валери. Бащата на Лазар Босия е с много познат глас. Някой сеща ли се кой е актьорът?

На Владо адски много му личеше, че го е страх, докато кара мотора нагоре. Можеше да използват друг човек, той ми изглеждаше малко нелепо честно казано.

Отвличането на бай Митьо няма да има общо с убийството. Това с ползването на качулката е за заблуда. И Лазар ползва и този, който отвлича Чанов и убиецът.

Дано всичко с Донка и бебето е наред..

Все повече си мисля, че ако убиецът е полицай то това е Филип, просто друга опция засега не виждам...А бе , като цяло доста съм объркана.

# 367
Аз продължавам най-много да се съмнявам в Краси.

# 368
  • Варна
Мисля, че идеята на образа на Карамазов не е да го раздава "мачо-мен", а дори обратното - неориентиран в живота мъж (който едва ли не сега се качва на мотор и то крос-мотор).

Ако е била търсен ефект тази странна стойка на мотора, значи добре му се е получило на Владо. Joy
Във ФБ нещо се кифлееше с някакви мотори- черен и червен и задаваше екзистенциалния въпрос с кой от двата е по-добре и фенките го засипваха с ах и ох...

Не разбрах каква е връзката на въпросното лекарство със жервите. Донка си спомни, че е виждала това лекарство при Каракехайов. Възможно ли е убиецът да е дрогирал жертвите с него? Но пък как не са открили наличие на лекарство при аутопсиите. И освен това нали убиецът предварително беше набелязал, че ще има още след 1 ден. Та това с лекарката случайно съвпадение ли е, или действие да не го разкрият?

Казвали ли са каква е по професия мама Чанова? Тя също ми е страничен герой, показвана е 3-4 пъти общо, не е постоянно пред очите ни. Ако не бяхте я споменали като вероятност, нямаше да я забележа аз.
Но пък сега с това лекарство, не ми изглежда невъзможно и жена да е извършителят. Но пък после как е местила трупове... не ми се връзва.

Краси имаше пръв информацията за докторката и теоретично е разполагал с най-много време, ако убийството не е било планирано, а с цел да не излезе информация от нея. Но пък може неволно да я е споделил с убиеца... Та с кого би споделил такава информация без да се замисли - с Филип естествено, или с някой друг колега..., а може и с Асен.
И пак се завъртях в кръг. newsm78

# 369
Краси и Лазар изнесоха снощния епизод.

Нищо ѝ няма на Чановица, просто гледана жена на средна възраст, от която, освен масата, друго почти не зависи.

# 370
Няколко епизода минаха, откакто Диана открадна часовниците, до момента, в който най-после ги откриха и свързаха единия с убийствата. Сега остава въпросът колко още епизода предстоят преди да се усетят, че най-вероятно това са неща, събирани в пещерата? Васил Банов беше споменал в интервю, че са снимали там, а още не сме видели тези сцени. Според мен загадката с убиеца ще се разплете, когато отидат да претърсят пещерата и намерят конкретни улики към убиеца.

Показаха медальона на Диана, подарен от баща ѝ, в една рекичка в пещерата и убиеца там, така че със сигурност ключа е в пещерата, може да са обили каракехайов в пещерата и по някой от ръкавите да е отишъл в езерото. Навремето са боядисвали водата в прщерата и боята излязла след няколко часа, но къде не знам трябва да се поровим малко. Все пак сериала е с името на пещерата така че тя е главен герой, нея все още не сме я уличили в убийствата.

Напротив от едно известно време го повтарям!

# 371
Аз продължавам най-много да се съмнявам в Краси.
Много беше готин, като обясняваше куде живее Лазар и измрънка, че момичето си говорело и защо я били набедили или нещо от сорта.

# 372
  • София
Не знам какво е крос-мотор, но Карамазов отдавна кара мотор и от него му е проблема с дисковата херния, от травмите при падания.

# 373
Онзи качулатият от пресконференцията на Чанов ще се окаже похитителят му. Мотивът - Чанов е вкарал в затвора "невинен" човек.

# 374
  • София
Ами искаха да го изкарат льольо Филип, за това така караше мотора.

Аз още не съм се отказала от версията си, че той е убиеца.

Общи условия

Активация на акаунт