Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 685
  • 618
  •   1
Отговори
# 330
Да. Звучи правдоподобно. Рано е да хванем дирите на убиеца. Всичко ще се разплете в последната серия.

# 331
  • Берлин
Ако имаме предвид съобщението 1 ден,значи убийството е извършено днес/сега, преди идването на Донка и Мия. Асен не го видяхме. Къде беше Филип по това време? Нали това са основните заподозрени в темата?

# 332
Къде може да се гледа днешния епизод онлайн?

# 333
Ще  е интересно ако като извадят иглите,  намерят очите на Каракехайов или нещо друго липсва, но патоанатома ще каже. Спред мен чисто съвпадение е да има наркоманче при лекарката за рецепта и да е бяга, както човека с качулката,  който най-вероятно отвлича Чанов заради нещо съвсем друго и е пълна случйност, че и той носи качулка. Абе качулките са на мода както казахте преди. Според мен убиецът (също ползващ модерното течение качулка) още не сме го виждали, и може да бъде свързан или с бащата на Диана/ мъжът на Мия, или е той, защото ни  показват неща, но нищо не знаем, а казват че е свързан с миналото, всички ще са виновни по-някакъв начин за убиствата и може би ще има по една жертва за всеки от важните героите и някак си ще са свързани.

# 334
Абе и мен Диана ме дразни с цупенето и фасоните, ама пък с такава майка...омъжета за работата, незнаеща и неможеща са общува с детето си. Тийнейджърските - никой не ме разбира,  никой не ме обича, тук не са много далеч от истината. Крушката си има опашка, както се казва.
На мен взе да ми изтъпява сериала, сега пак някакъв нов образ ще вкарат, както казах вече многократно, недовършените сюжетни линии не ми допадат. Ще го изгледам де, ама съм малко разочарована вече. 

# 335
Този, който отвличая Васил Банов ще мине и замине в един епизод, няма да се занимаваме с него дълго, мисля.

# 336
Пак се връщам на Руфинка.. и сега заради случлата с Донка. Мисля, че беше в 5еп, когато Руфинка казва нещо От сорта, че детето и е в кръв да не го качва горе, че то ще плаща за греховете й. Надявам се правилно да съм чула думите, но след всичко случило се до тук, Диана не е пострадала следователно казаното си е точно за Дончето

# 337
Седалката на лифта 64 - сигурно само нея са снимали. За това все нея използват, един и същ кадър JoyJoyJoy. И на мен ми прави неприятно впечатление, че има недовършени сюжетни линии - смъртта на бащата на Диана например. А сега и съвсем нов персонаж вкараха. Няма как да си си направил теория за него, да чакаш развръзка, да оправдаят напрежението.
"Ето ви един непознат, той е виновен за половината неща." Скука.
Дано убиецът да се окаже някой 'познат' персонаж. Иначе ще е разочароващо. Много разочароващо.

# 338
  • София
Къде може да се гледа днешния епизод онлайн?

По Nova play трябва да са го пуснали вече

# 339
  • София

Директните линкове без реклами, на мобилните зарежда без допълнителни добавки,
 но на браузъра на компютъра, първо се инсталира разширението
   Native HLS Playback

в спойлера съм обяснила по-подробно и съм дала линк за разширението

Скрит текст:

След направените промени в ,

ДИРЕКТНИТЕ ЛИНКОВЕ вече не са формат MP4, a HTTP Live Streaming (HLS) и изглеждат така

https://lb-nlds101.cdn.bg/nlds_vod/novaplay/vod/2019/02/25/3b1ad … ac148001_1_pc.mp4.m3u8 (mp4 видеото е разделено на много малки части, които се зареждат една след друга)

и на онези десктоп браузъри, които още поддържат този Флаш плеър,

Скрит текст:

ЛИНКОВЕТЕ се отварят без всякакви добавки.

За да се отворят на КОМПЮТЪР,
 на браузърите трябва  да се инсталира
 разширението    Native HLS Playback

_________________________________________________________________________________

_______________ за ОПЕРА_______________
Скрит текст:

първо трябва да се инсталира разширението,
което разрешава на Опера да инсталира разширения за Хром

***************************************************************************************

а след това от магазина на Хром, да изтегли Native HLS Playback.
__________________________________________________________________________________

ЛИНКА може да се постави и отвори в   VLC player  Videolan

ETO  KAK...

# 340
Няколко епизода минаха, откакто Диана открадна часовниците, до момента, в който най-после ги откриха и свързаха единия с убийствата. Сега остава въпросът колко още епизода предстоят преди да се усетят, че най-вероятно това са неща, събирани в пещерата? Васил Банов беше споменал в интервю, че са снимали там, а още не сме видели тези сцени. Според мен загадката с убиеца ще се разплете, когато отидат да претърсят пещерата и намерят конкретни улики към убиеца.

# 341
Няколко епизода минаха, откакто Диана открадна часовниците, до момента, в който най-после ги откриха и свързаха единия с убийствата. Сега остава въпросът колко още епизода предстоят преди да се усетят, че най-вероятно това са неща, събирани в пещерата? Васил Банов беше споменал в интервю, че са снимали там, а още не сме видели тези сцени. Според мен загадката с убиеца ще се разплете, когато отидат да претърсят пещерата и намерят конкретни улики към убиеца.

Показаха медальона на Диана, подарен от баща ѝ, в една рекичка в пещерата и убиеца там, така че със сигурност ключа е в пещерата, може да са обили каракехайов в пещерата и по някой от ръкавите да е отишъл в езерото. Навремето са боядисвали водата в прщерата и боята излязла след няколко часа, но къде не знам трябва да се поровим малко. Все пак сериала е с името на пещерата така че тя е главен герой, нея все още не сме я уличили в убийствата.

# 342
Историята се заплита и като ви чета съм убедена само в едно - много сме объркани Laughing. Днес няколко неща ми направиха впечатление:
1. Краси е първосигнален. Убиецът умее да сдържа емоциите си и да се прикрива. Това го прави неуловим. Не е Краси за мен.
2. Когато Мия говори за бащата на Лазар - Босия, казва липсващ или деспотичен баща провокира подобно поведение - нещо такова. Следващият кадър е пресконференцията на бащата на Филип. Случайност?? Едва ли.
3. Убиецът е добре запознат с методите на работа на разследващите органи. Пише с лява ръка, защото знае, че ще направят графология.
4. Когато Мия и Донка откриват трупа на докторката, от нея все още се стича кръв. Убита е съвсем скоро. Шансът бягащият да не е убиецът за мен е нищожен. Това на практика изключва всички без Асен. Краси, Филип и Попето нямат технологично време да изпреварят Мия и Донка, че и цял ритуал да извършат.Още повече, ако е някой от тях ще е спонтанен акт, след като разберат че разследването е надушило лекарката. А това е премислено и подготвено.
Въпросът е какво са правили жертвите заедно, което толкова е вбесило убиеца и най-вече, щом е било толкова тайно - той откъде е знаел за това??

# 343
Онази жена, която се целуваше с мъжа е на Краси жена му.

Всичко е свързано с трафика на бежанци. Кой би имал толкова силна връзка с тях, че да извършва такива жестоки убийства? Кой би бил толкова жесток, че да вади очи, да реже глави и обрязва?

Дали Амена не е мъртва? И някой (влюбен в нея) да наказва всички свързани с трафика?
Асен или Филип може би?
Бях гласувала за Лазар, но май ще излезе невинен. Не ми се иска Филип да е убиеца, но пък е възможно.
Думите на Асен във визитката, че Филип се пречупил и не бил същия.. Може би не го слуша главата. Някой с всичкия си не би вадил очи и др подобни изродщини.

# 344
Хареса ми ужаса в Язова.

Попето и Бозавият в бара Hands Clap

И какво сега - конячрчето-протестър ли е нашия човек?! По-скоро не.

Истерички на макс, а Бозавият може и да извърши паралелно убийство, за да даде хляб за втори сезон.

Диана поздрав Hands Nail Care

Бозавият изрод и Дончето изнесоха епизода.

Я, убиецът беше в залата, значи не са дъртият и жена му. Но пък много бързо се метна да убива психо-докторката. От друга страна Смолян явно е малък град, щото не видях градски транспорт.

Тамън да кажа, че остава само Руфинка май се казваше и в анонса се появи нов играч, който много прилича на Язов. Както казах и в другата тема, браво на създателите на сериала, че умело пресъздават какви изтрещели българопитеци сме станали последните 30 г. , ако не и повече. Язък ни за славната история и минало ...

Общи условия

Активация на акаунт