Дяволското гърло Тема 6 "Три жертви и никаква следа!"

• 30 594
  • 618
  •   1
Отговори
# 225
Аз да се включа с мнение за играта на Карамазов, понеже всички оценихме неочакваният талант на актьора, играещ Асен (наистина е добър). В моите очи ролята на Карамазов е доста трудна за игра, особено ако се окаже, че той е убиецът (както е моята теория) - хем го играе добър полицай, хем мрачен отвреме-навреме, хем объркан от любовни чувства, хем несигурен пред баща си... Изобщо - налага му се да играе многопластова роля. Не казвам, че я играе перфектно (защото не мисля точно това), но самият му образ е труден. Не знам как би се справил друг актьор, примерно този, изиграл ролята на Асен (все му забравям името, не е нарочно).

Харесва ми играта на Лидия Инджова.
А за Валери Йорданов (Попето) - гледах някакво кратко интервю с него и разбрах, че освен, че актьорства, и пише. С което ми се издигна в очите Simple Smile

И последно - певицата LP ще идва на фестивала в Благоевград - май се казваше "Франкофони" - той е съвсем скоро. Дано изпълни там саундтракът към сериала Wink

# 226
Владо казва, че това е най- трудната ролю в живота му.
А Асен Христо е невероятен просто. Играе великолепно. Не вярвам да са очаквала такава симпатия отиваща към любов към него. Толкова го харесвам, че не знам ако е убиец. Ще ми е тъпо някак.

# 227
Франкофоли се казва фестивала.

# 228
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Kaкво пък я възхваляте тази Донка? Rolling Eyes
Появява се за по 1-2 минути в епизод и вече - уауу,страхотна актриса.

# 229
Справя се много добре като бременна, а не е била.

# 230
Като стана въпрос за Донка,мислите ли,че предсказанието на Руфинка всъщност ще се окаже именно за нея? От промото се вижда,че се качва по стълбите и тогава я бутат.

# 231
На мен ми харесва Инджова.
Понякога и една-две минути са достатъчни, за да ти допадне даден актьор.

# 232
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Въобще не се справя.Като върви,прекалено се люлее,неестествено и непрекъснато си държи кръста.
Хайде сега,дето се вика,от първа ръка имаме инфо.

# 233
Въпрос на гледна точка.
За мен се справя добре, особено за нераждала.

# 234
На мен актрисата, Лидия Инджова, също много ми допада, играе много естествено. В трета продукция я гледам на екран и мога да кажа, че няма стереотипно поведение. Иначе има жени, които си изкарват почти цялата бременност на легло, докато други до последно тичат на токчета, така че това наистина е относително.

# 235
Филип (който е убиецът според мен) остави кутията с ножа на тръгване от работа. Асен беше заподозрян. След като си подаде оставката, Филип подхвърли оръжието, за да оневини брат си. После нощната смяна сложи кутията в ъгъла и реално я отвориха чак на другия ден. Прегледайте серията пак - времето съвпада. Асен все още нямаше алиби дотогава. Брат му така му го осигури. Филип не знаеше, че в крайна сметка за Асен ще има друго валидно алиби. Защо е убиец - не зная, нещо с бащата.

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 00:00 от HappyRSmile

# 236
  • Street of Dreams
Денси, мислех че сме се разбрали с теб? Аз първа си заплюх Асен, сега и всички му се точат. Ами и убиецът да е, ще си го чакам пък. Animal Smirk Cat
Това, Денси, е любов!

# 237
Няма проблем, щом любов е. Да се вземат младите!
 Аз ще обичам малко отдалеч, няма да преча. Убиец не е, ще има сватба скоро сигурна съм.
Дали вярно Филип ще е убиецът? Не ми се вярва.

# 238
  • София
Като стана въпрос за Донка,мислите ли,че предсказанието на Руфинка всъщност ще се окаже именно за нея? От промото се вижда,че се качва по стълбите и тогава я бутат.

И аз си го мисля от първия момент, в който чух предсказанието на Руфинка, но все не ми се искаше да го казвам. Силно се надявам да бъркаме, въпреки че най-вероятно е било за Донка, особено след като я показаха с каква сигурност каза, че това предсказание не е за нея. Дано да грешим.

# 239
  • Пловдив
Добре, де, ако Филип е убиецът, защо още в началото не се съгласи с баща си да лепнат убийството на бежанеца? Защо ще държи Мия да се връща от София, за да помага с разследването? Защо ще крещи като обезумял в промото на следващата серия: "Ние идиоти ли сме, какви сме?!"? Не ми се връзва. Има драма около него и семейството му, но просто не мога да повярвам, че е убиец Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт