Време много не остана, иде ЮНИ ще стана мама! Тема 6

• 27 111
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
Честити Ви рожби,момичета! Нека бъдат здрави,силни и целеустремени! На Вас бързо възтановявяне,спокойствие и търпение за най-хубавото което предстои!😃

# 241
  • Перник
Съншайн, честито!
Всичко ще бъде наред! Изпращам ви много положителна енергия и ви пожелавам бързо да наддава и скоро да се гушкате вкъщи!

# 242
Честито момичета, дано всичко е наред и скоро да се гушкате вкъщи!

# 243
Честито момичета! Всичко ще бъде наред! Пожелавам ви възможно най-скоро да гушкате пухкави бебчета вкъщи!

# 244
Честито и от мен!
Вярвам, че всичко ще бъде наред, изпращам много прегръдки и позитивна енергия. Как кръстихте рожбите ☺️

# 245
  • Сандански
Момичета, честито и от мен. Вярвам и ще се моля всичко да бъде наред, те малките геройчета са толкова силни и борбени, че ще се справят. А на вас ви пожелавам бързо въстановяване, бъдете много силни и търпеливи, всичко да е наред и само бебчетата да наддат до 2500гр ще ви изпишат.
Jubiles, нашата кака се роди 200гр по тежка от твоята принцеса и също беше с инфекция 7 дни на антибиотик в болницата.

# 246
Честито, мами! Да са живи и здрави бебетата и скоро да ви изпишат и да си ги гушкате. 🤗

# 247
  • WonderLand
Момичета, чвстити рожби. Пращам ви много вяра, сила, положителна енергия и любов. Бързо да наддават мъниците и скоро вкъщи всички живи и здрави. ❤️❤️❤️

# 248
Добре дошли на малките бебоци 😘 да са живи и здрави,бързо да надават и да се прибират вкъщи ❤ .Момичета изпращам ви цялата си положителна енергия👍 и вярвам, че всичко ще е наред🍀

# 249
Честито на двете мами,да са здрави бебоците бързо да наддадът и да се прибират у дома.💜

# 250
Честито на новите мами Flowers Cherry Blossom
Живи и здрави да са бебчовците Heart
Скоро да се гушкате вкъщи Hug

# 251
Честито, момичета! Да са ви живи и здрави рожбите Heart Вярвам, че всичко ще е наред, и ви изпращам много положителна енергия Flowers Four Leaf Clover

# 252
Честито, мами! Сигурна съм, че всичко ще мине успешно и ще си гушкате бебенцата в най-скоро време! Пожелавам ви на вас бързо възстановяване, а на малките герои- бързо наддаване!

# 253
Честито момичета! Да са ви живи и здрави рожбите, всичко ще е  наред. Изпращам ви много положителни емоции❤️

# 254
Честити рожби момичета. Да сте живи и здрави и много късмет. И аз ви изпращам положителна енергия да се гушкате скоро и всичко да е наред.

Общи условия

Активация на акаунт