Време много не остана, иде ЮНИ ще стана мама! Тема 6

• 27 078
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
И аз съм си на бюрото (дори в момента), моя 45 дневен е от 10.05, и аз мислех да "запразня" от великден, но май ще постоя и май месец 2-3 дни.

# 151
Аз съм в болничен от самото начало на бременността.

# 152
+1 Работеща - до Великден и още 3-4 дни след Гергьовден, но не ми тежи работата засега Simple Smile

# 153
[video][/video
Въпроса ми за работещи или не работещи , е свързана с това че аз до 19.03 бях на борса асега не работя , и дали ще вземам майчинство

# 154
Danito87, много благодаря за инфото!!!Значи на мен ми е извън границата на 60мин -188mg/dl ,което отговаря на 10,4mmol... с цели 8 разделения завишена ,180 е границата...
😔

Благодаря пак за инфото,много мило😘

# 155
Здравейте, при нас борбата е ден за ден! Надяваме се бебчо да се задържи в коремчето поне до 32-34 г.с. Сега съм в 30+5! Голям късмет, че напазарувах по-голямата част от нещата по-рано. Сега ми е забранено да ставам от леглото.
Имам въпрос! Какви матраци ще вземете за бебчетата? Има 100 вида, а не мога да обиколя да разгледам! Всяко мнение ще е от полза, благодаря предварително ☺ Леко бременеене на всички 🍀

# 156
Здравейте, при нас борбата е ден за ден! Надяваме се бебчо да се задържи в коремчето поне до 32-34 г.с. Сега съм в 30+5! Голям късмет, че напазарувах по-голямата част от нещата по-рано. Сега ми е забранено да ставам от леглото.
Имам въпрос! Какви матраци ще вземете за бебчетата? Има 100 вида, а не мога да обиколя да разгледам! Всяко мнение ще е от полза, благодаря предварително ☺ Леко бременеене на всички 🍀
какво се случи с контракции ли си

# 157

Отлепване на плацентата и разкритие, без контракции! И болка нямах, изкървих от нищото!

# 158
[video][/video
Въпроса ми за работещи или не работещи , е свързана с това че аз до 19.03 бях на борса асега не работя , и дали ще вземам майчинство

И аз съм от работещите (до другата седмица). Искаше ми се да поработя още малко.. чудя се какво ще правя този месец и половина докъто се появи бебо, чак ми е странно Grinning

До колкото съм запозната трябва да си на трудов договор в момента на раждането, иначе само социално..нещо такова беше. Ако успееш да намериш кой да те назначи фиктивно ще е най-добре, иначе се консултирай със счетоводител или директно се обади в НОИ.

# 159
[video][/video
Помолете някой познат да ви назначи фикивно.Ако не сте на трудов договор няма как да получавате майчинство

# 160

Отлепване на плацентата и разкритие, без контракции! И болка нямах, изкървих от нищото!
Много неприятно, дано всичко е наред до раждането. Стискам палци.
За матрак сме харесали този или към нещо подобно се ориентираме: https://visvitalisbg.com/product/my-baby-mattress-bebeshki-matra … 60120memori-pyana

# 161
[video][/video
Помолете някой познат да ви назначи фикивно.Ако не сте на трудов договор няма как да получавате майчинство
от известно време питам всеки познат с фирма но отстрах да не им направят проблем че назначават бремвнна в осмия месец не искат да ме назначат

# 162
Tinkata,започвам диета значи докато чуя гинеколожката,но така или иначе трябва да внимавам...при теб добре ли ти се отразява ?как се чувстваш? Плодове хапваш ли? Или и тях спря...

# 163
  • Плевен/Пловдив
Sunshine1, стискам палци🤞. Всичко ще се нареди. За марка матрак немога да ти помогна, ще си използваме стария от каките.
Animimi намери къде да те назначат фиктивно на ТД. Ако не стане кандидатствай за соц.майчинство което е 100лв. месечно
Kalidasa85 промени малко начина на хранене на този етап можеш сама да си помогнеш. Спри всичко тестено,сладко, солено. Успех!

# 164
Честно казано отначало бях много стриктна, позволявах си само 1 път в седмицата нещо сладко.Мерих си КЗ в домашни условия и беше паднала до 4,6 и се отпуснах пак.2-те изследвания бяха почти същите като първите само, че на 0 мин КЗ беше по-ниска, но след глюкозата пак става лошо.

Общи условия

Активация на акаунт