Време много не остана, иде ЮНИ ще стана мама! Тема 6

• 27 102
  • 736
  •   1
Отговори
# 465
Значи бели или розови няма значение. Бях се стреснала, че са дефектни. 😂😂😂
За шишета първия път ползвах стъклени на нук и сега мисля да купя същите много ми бяха удобни.

# 466
И ние купихме стъклени шишета на Нук, като едното е в механичната помпа за кърма (ако имам кърма в последствие мога да взема и двуфазна електрическа) и електрически стерилизатор - все на Нук. Гледах Авент, но съм анти-фен на Филипс и от инат не бих им ползвала продуктите. Simple Smile

# 467
Христос Возкресе момичета! С пожелание да сме здрави и бебчетата да се родят здравички и възможно най-близо до термин.
Снощи бебка много ми втърдяваше корема, замалко да хукна към спешното, така и не знам контракция ли се води или не в такъв случай. Кораво е покрай нея, отстрани мек корем и отгоре... Не сме и в града, тук лекарите не ги знам, нямало и дежурни, ми викали по спешност, ако трябвало. Днес съм добре, засега, пих нош па и ще видим, дано не се наложи да ходим по нощите. Значи все на празник ще се случат тия неща, миналия път по коледа чаках резултати от днк тест, че преди бъдни вечер ми излезна риска от БХС. Вече искам да свършват тия празници и лекарите да се връщат ма работа Grinning

# 468
Христос Воскресе! Желая здраве, късмет и леко бременеене до термин на всички майки! Елси, и моят корем се втвърди вчера на два пъти, но вече му свикнах. Пия си магнезия и мисля положително, пък каквото дойде.
Искам да попитам някой, който ползва прословутия крем против стрии на Палмърс откъде да го купя, че никъде не намирам?

# 469
Христос Воскресе! Желая здраве, късмет и леко бременеене до термин на всички майки! Елси, и моят корем се втвърди вчера на два пъти, но вече му свикнах. Пия си магнезия и мисля положително, пък каквото дойде.
Искам да попитам някой, който ползва прословутия крем против стрии на Палмърс откъде да го купя, че никъде не намирам?
Леле, 2 пъти изобщо не бих забелязала. При мен беше много пъти за в рамките на 30-40 мин.
Иначе аз ползвам Палмърс, втора опаковка. От Лили го взимам, сигурно и другаде го има. Доволна съм, че бързо попива, защото кокосовото масло много мазнее и остава по нощницата.

# 470

Виж дали го има в сайта им https://www.palmers.bg/producti. Доставката им беше безплатна преди време.

# 471
Мерси, момичета. Аз в ДМ и местните аптеки го търсих, но уви. В Лили бях онзи ден, но въобще изключих да потърся там.

# 472
Христос Возкресе момичета! С пожелание да сме здрави и бебчетата да се родят здравички и възможно най-близо до термин.
Снощи бебка много ми втърдяваше корема, замалко да хукна към спешното, така и не знам контракция ли се води или не в такъв случай. Кораво е покрай нея, отстрани мек корем и отгоре... Не сме и в града, тук лекарите не ги знам, нямало и дежурни, ми викали по спешност, ако трябвало. Днес съм добре, засега, пих нош па и ще видим, дано не се наложи да ходим по нощите. Значи все на празник ще се случат тия неща, миналия път по коледа чаках резултати от днк тест, че преди бъдни вечер ми излезна риска от БХС. Вече искам да свършват тия празници и лекарите да се връщат ма работа Grinning
Елзи и аз съм така от време на време. Бебчетата растът и им е малко мястото вече. Като добавим и намаляването на водите заради пространството на бебето и аз съм със задна плацента сега го усещам много повече от първия път и имам чувство, че прави цели планини. 😊

# 473
  • София
Христос Воскресе момичета! Здраве, щастие, късмет, мир и любов да царят в домовете ви! Леко броене на оставащите ни дни Joy
Онзи ден в страницата на Палмарс качих промоция, прилагам ви снимчица

# 474
  • Сандански
Христос воскресе, момичета.  Бъдете здрави и благословени вие и вашите семейства.
Sunshine, как сте вие с твоето бебче? Отдавна не си писала.  Стискам палци всичко да е наред.
Jubiles, a вие как сте? Качихте ли достатъчно грамчета за да ви изпишат?

# 475
Тъкмо се канех и аз да питам за Sunshine. И на мен ми направи впечатление, че отдавна не е писала. 🍀

# 476
Здравейте, весели празници на всички.

Ние си писахме скоро със Sunshine , не че ми е разказвала нещо, но поне знам, че е добре бебчо. Може би не и се пише.

Диана е добре, 2 кг. стана и още малко и ще я извадят от кувиоза. Още не е достатъчно силна да хапва сама и ще остане докато не махнат сондата. Надявам се до седмица, но може и повече Sad
Вчера повърна докато бяхме там и докато сменяха завивките ми дадоха да я гушна. Най-хубавото чувство на света! Обаче много се разстроих след това... а времето никак не минава бързо.

# 477
Здравейте, весели празници на всички.

Ние си писахме скоро със Sunshine , не че ми е разказвала нещо, но поне знам, че е добре бебчо. Може би не и се пише.

Диана е добре, 2 кг. стана и още малко и ще я извадят от кувиоза. Още не е достатъчно силна да хапва сама и ще остане докато не махнат сондата. Надявам се до седмица, но може и повече Sad
Вчера повърна докато бяхме там и докато сменяха завивките ми дадоха да я гушна. Най-хубавото чувство на света! Обаче много се разстроих след това... а времето никак не минава бързо.

Не се натъжавай, моля те! Малката ти бебка има нужда от теб, тя ще е малък герой и вярвам, че скоро всичко ще е зад гърба ви. Разбира се тези моменти не се забравят, но вярвам, че ще преминете през това! Кураж!

# 478
Светли празници и от мен! Калоян върви с малки стъпки към подобрение. Беше спаднал доста от теглото си, но започна вече да качва грамчета. Диша сам от няколко дни. Вчера за празника ни пуснаха да го видим. Вече прави много муцунки и се протяга. Опитвам се да си запълвам времето със задачки, че много бавно минава.
Jubiles стискам палци скоро да се приберете!
И един въпрос! Да знаете къде се продават дрешки под размер 50?

# 479
Момичета, радвам се, че дечицата качват грамчета. Малките са много борбени и ще видите колко скоро ще си ги гушкате вкъщи. ❤️ Много хубави имена сте им избрали!
Относно дрешките - каката се роди 1 ден преди термина, но беше мъничка - 2.200 кг и 45см, та знам какъв е проблема с дрешките. 😁 Вижте в olx или в маркетплейса във фейсбук за нови дрешки от Англия - на Asda George имат размер под 50см.

Общи условия

Активация на акаунт