Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 853
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 780
Здравейте, знаете ли коя зодия е Таня?

# 781
  • София
Здравейте, знаете ли коя зодия е Таня?
Рак.

# 782
Ама това, че харесвам  някой хич не значи,  че се държа адекватно:) Но мен примерно не ми ли харесва човека отначало, много трудно би станало нещо. Така че, т нар експерти, дори и да ставаха за нещо, а те не стават, нямам как да отгатнат кой, кого ще хареса визуално

# 783
Може Мишката да има лош дъх или да е пушач и затова да дъвчи дъвка. При всички положения е по-добре дъвчейки дъвка да лъхва ментова свежест, когато целува булката за пръв път, отколкото да й дъхне и тя да загуби съзнание от дъха му Simple Smile

Телците са една от най-обсебващите зодии. До степен, че половинката буквално остава без въздух. Зарко си е типичния представител на зодията, така като го гледам

# 784
Това за телците не съм много съгласна, ама аз (освен себе си) много телци не познавам Grinning

# 785
  • София
Оо, Ал, къде тръгнА! Стой си тука. Униформен ариец щеше ми показваш. Може и котета да покажеш, тук половината сме котколюбци.

Котарачета, довечера вече ще гледаме сватба. Да вземе да я полеем с биричка, че да ни горчи Wink Ко шЪ каЙтьи.

Аз се заредих с розе🍷. Нещо бирата ми е обикновена, не е кат' за сватба баш. 😉

ПП. Подкрепям и за котколюбците 😻

# 786
Да, много е верно за телците. Раците са романтичните страдалци. Овните секси, но инати. Коя зодия е Ивана и Мерал?

# 787
  • София
Не съм съгласна за телците, двама мъже познавам, единият смея да кажа добре - грам не са обсебващи.
Аз съм Рак, вярно е, че сме страдалци, романтични и емоционални, вечно страдаме за нещо и все сме на прага на депресията. Но след една определена възраст жените раци стават като Таня - доста разумни и склонни да приемат другия, без да скачат непременно емоционално на всяко нещо.

# 788
Моите спомени съвсем са избледнели, а сега не ми се търсят снимки, но сякаш в първия сезон мъжете (поне 2/3 от тях) изглеждаха по-стилно на сватбите си. Не знам дали тогава изборът е бил изцяло техен, или и те са били "побутнати" от някого, каквито съмнения се прокрадват тук, но разликата е... странна.

Гергана и Георги - красиви, елегантни, усмихнати

Скрит текст:

Стефан и Светлана - елегантни, лъчезарни сладури

Скрит текст:

Много, много сериозен контраст между първия и втория сезон във всяко едно отношение. Първият сезон беше приятен за гледане - епизодите вървяха без мудности, двойките бяха млади, чаровни, естествени, дори и, когато имаше неразбирателство не е имало грозни скандали и крайни обиди - беше удоволствие да го следи човек.
Втория сезон е пълен крах - евтин скандал, ужасни участници, крайно неподходящ подбор на двойки, бавно, тягостно проточване на всяка серия, облеклото и прическите на младоженците - пълен потрес. Вместо да развиват предаването, те го бутат все по-надолу в тинята. Искрено ще се радвам, ако има трети сезон и той бъде, ако не по-добър от първия, то поне на същото ниво. Иначе няма да си заслужава

# 789
Георги може и да не е лош човек и да е по-свестният от двамата, обаче той се държеше гадно с Гергана. Малко като Василена, но не с чак толкова изпростяване.
Чудя се защо роклята на Антония изглеждаше по-евтина от тези двете...

# 790
Роклята на Антония беше доста скъпа. Аз си купувах моята рокля от същия магазин и мерих същия модел, като нейния. На живо е доста по-хубава. Исках да меря и, като роклята на Гергана, но ми казаха, че политика на фирмата е да изработват до 2 бройки от всеки модел. А след предаването това е бил най-търсения модел Simple Smile

# 791
На мен ми изглеждаше адски ретро. Даже ми заприлича на роклята на моя роднина, която се е женила преди ок. 40 години...

# 792
Не съм съгласна за телците. Много ги обичам и моите наблюдения са, че грам не са обсебващи - любящи , отдадени, но обсебващи не са, определено ценят личното пространство.
ММ е едно красиво майско теленце и съм си доста пристрастна.
А и най-близките ми приятелки са телета. Въобще лъв и телец е много харна комбинация.

Лисо по нищо не прилича на телец, кой знае какъв му е асцедента..Малко на близнаци ми кара.

# 793
А аз всъщност не харесах персонално никого от участниците в първи сезон.
Като не харесам някого от раз, после каквото и да прави, дори за малко да се покаже в добра светлина, в крайна сметка се оказва, че е имало защо да не го харесам. А ако се скараме от първо виждане, има шанс да стане добро приятелство.
Телците не харесвам. Много гледат да си нагласят нещата така, че ни лук яли, ни лук мирисали, но да не се минат.
Раците жени се смятат за по-специални от другите, и са много капризни (мисля, че споменах това си виждане по-назад).
Юлия коя зодия е, открихте ли?

# 794
Лисо по нищо не прилича на телец, кой знае какъв му е асцедента..Малко на близнаци ми кара.

Близнаци или везни - много говори, а нищо не казва. И е много компетентен по всяка тема. Въздух, въздух.......

Общи условия

Активация на акаунт