Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 926
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 795
  • София

Раците жени се смятат за по-специални от другите, и са много капризни (мисля, че споменах това си виждане по-назад).

Това е само защото сме по-специални от другите! Wink

# 796
Харесах ти мнението, но това

Раците жени се смятат за по-специални от другите, и са много капризни

не е от зодията. От пола е. Grinning

# 797
Телците не харесвам. Много гледат да си нагласят нещата така, че ни лук яли, ни лук мирисали, но да не се минат.

Това не го схванах какво трябва да значи. Кой иска да се мине?

# 798
  • Бургас
Лисо по нищо не прилича на телец, кой знае какъв му е асцедента..Малко на близнаци ми кара.

Близнаци или везни - много говори, а нищо не казва. И е много компетентен по всяка тема. Въздух, въздух.......
Е, стига сте оплювали хубавата ми зодия, де! /Близнаци/:laughing:  Да се разберем, за Близнаци и Везни или хубаво или нищо!

# 799
Зарко прилича на телец по форма - кръгла Sweat Smile

# 800
Телците не харесвам. Много гледат да си нагласят нещата така, че ни лук яли, ни лук мирисали, но да не се минат.
Това не го схванах какво трябва да значи. Кой иска да се мине?
Това означава, че гласят нещата така, че уж не излизат от тях идеите, но в крайна сметка точно те печелят от реализирането им, а изглежда, като да им е все тая какво ще стане. Но не, умело повеждат нещата в своя полза, но така, че да не бие на очи.
Съжалявам, мили дами раци, с нищо не сте по-специални от никоя друга зодия. Само така ви се струва и затова имате всичките тези невъзможни изисквания към всички.

# 801
Не че вярвам на зодии, ама Мишко каква е?
А иначе за зодиите се не бутайте, лесно е))
Лъв и след тях каквото дойде, все тая...Слънцето огрява всички)))

# 802
Описаното от теб ми звучи като човек, който си гони интереса. Стига да не вреди на някой друг, не виждам това като лошо нещо. Зависи за каква степен на егоизъм и манипулиране говорим като цяло, но не съм запозната със ситуацията, която визираш. И не мисля, че това поведение е обвързано със зодията, такива хора има във всички зодии.
Двата най-големи недостатъка на телците са чревоугодничеството и материализмът Hug За други не съм чувала и виждала, но все пак хората са шарени, притежават много черти в характера си, които не са строго характерни за зодията им.

Раците аз много ги харесвам, имам мнооого близки хора от тази зодия. Наистина емоционалността е най-характерната им черта, което е симпатично в жените. В мъжете обаче хич не е сладко...да са драма куин. Чак със самоубийства са ме заплашвали.

Мишо нали овне беше, някога наскоро му мина чрд-то.

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 20:10 от ts_mira

# 803
Мишето е овен Wink

# 804
Аааа, още един плюс за Мишето))
Бе..казвам ви, харесвам го)))

# 805
По-големи любители на драмата от раците са само девите. И двете зодии са постоянно "в джаза". За тях най-голямата драма е, ако няма драма. Веднага си я създават

Уффф - и тоя кютюк. А бе що не вземат да вкарат едни стрелци, едни лъвове - да им направят шоуто. Там всичко е любов и страст

# 806
Що, овните са заспали викаш? Там няма страст, няма любов, така ли?

# 807
  • София
Телците са една от най-обсебващите зодии. До степен, че половинката буквално остава без въздух. Зарко си е типичния представител на зодията, така като го гледам
Хич не вярвам в зодии, но да кажа, че не откривам себе си в горното описание. Нито съм обсебваща, нито съм ревнива. В студентските си години имах гадже телец обаче, което беше буквално безумно задушаващо, до степен такава, че го хванах да рови в дамската ми чанта и вместо да се засрами, се опита да ми държи сметка защо съм имала толкова телефони на мъже. Избягах с 200...  Crazy Та мисълта ми е, че има всякакви хора измежду различните зодии.

# 808
Овните са си огин също, чак повече от необходимото Grin
Ама как задълбахме в зодии...

# 809
Що, овните са заспали викаш? Там няма страст, няма любов, така ли?

Ми може и да има - ама от толкова инат не се забелязва. А иначе, ако говорим за страст скорпитата са ненадминати. Е, Форчо доказа, че винаги има изключение Grinning

Рейна - аз за мъжете говоря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт