Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 76 303
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 300
Записвай, а ти чакаш още въпроси май Simple Smile

# 301
Ясно, че отдавна темата е повече за забавление, ама ще поразсъждавам (щот няма какво друго да правя в момента) върху замисъла на гениите, а.к.а. професионалистите.

Целта на предаването не е да създадат успешни връзки очевидно. Ей го на, наш Вокс щеше да бъде харесан моменталически. Ясно е като бял ден. Но е възпитан, интеригентен, сдържан, дава си ясна представа къде попада и нямаше да направи сеир. Да, точната дума е “сеир”. ТВ продуценти му викат още и “рейтинг”.
Да сменят името на предаването на “Биг Брадър” и да е ясно.

Отдавна е казано, но да го кажа и от мое име-добре, че Вокса не го взеха. Голяма услуга му направиха! Не е за там. За тук си Grinning
Ако има наистина губещ от това предаване, то това са ровителите на гардероби и задавателите на адекватни въпроси. В случая-ИМА лоша реклама!

# 302
Къде се изгуби Фанфанито,рязко ще се пренасочи от Мишето към Вокс Joy И без това към Пловдив си я влече.

# 303
  • Варна

Ммм дааа, да каже пръстите на ръцете му дълги ли са? Бях заслепена и не обърнах внимание на тази важна подробност. 😂😂

# 304
Аз пък виждам един хубав мъж и не мога да повярвам, че си се пробвал в това предаване! Ако не е тайна, защо?

# 305
Аа аз съм от Пловдив, хубаво е момчето, заплювам си го първа!

Последна редакция: вт, 16 апр 2019, 19:40 от passionbiojuniper

# 306
Я викнете Фани, че без нея не е същото. Mr. Green

# 307
  • Terra incognita
Какво ще пием тази вечер? Аз съм заредила едно брут- че в хладилника. За младото семейство 🥂

# 308
Какво ще пием тази вечер? Аз съм заредила едно брут- че в хладилника. За младото семейство 🥂
Бирено ми е, по рокаджийски. Grinning

# 309
Аз много вярвам в науката по прицип. Такъв човек съм. Когато пуснаха първия сезон на предаването, го следях с инетерес. Защото вярвах, че наистина е на базата на наука/психология. Беше ми интересно. И не бих имала против да се запиша за участие по принцип. Не че са ми липсвали кандидати, даже си имам законен (такъв, който Василена би харесала веднага Simple Smile) ), просто заради науката, заради експеримента точно.
Разочаровах се от първия сезон.

Започнаха рекламите за втория. Викам си “Взеха си поука от първия, сега сигурно ще е интересно”. Уви, наивната се оказах аз. Никой не залага на психологията като наука, а на сеира. Много се разочаровах.
Ако има трети сезон-няма да се хабя да го гледам. Изгубиха ме. Правят си майтап с хората.

# 310
  • София
Е как защо? Защото съм си купил нещо ново. Simple Smile
Какво е? И също така ще те помоля да ни щракнеш една снимка на гардероба си, на банята и на фурната, за да можем да те анализираме по-задълбочено и да ти предложим сродна душа.  Laughing

# 311
Аз ще отворя един Малбек, в тяхна чест.

# 312

Ммм дааа, да каже пръстите на ръцете му дълги ли са? Бях заслепена и не обърнах внимание на тази важна подробност. 😂😂

Дълги са, дълги...всичко е дълго.

# 313
Вадете метрите

# 314
Божке, така юрнахме Вокса, явно няма материал за обсъждане от предаването, та го обсъдихме от глава до пети. Дано да носи на майтап момчето.....много се смях на коментара за гладките времена - и аз мисля метросексуалността за нелепа отживелица. Ма вижте, и други ме подкрепят - https://www.vesti.bg/razvlechenia/shoubiznes/lymbyrseksualniiat- … ksualniia-6028218
Определено лъмбърсексуалният тип печели почитатели в мое лице. Едно време им викахме просто "мъжкари".

Общи условия

Активация на акаунт