Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 76 221
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 345
Не ми се мисли каква ще е следващата статия, която ще напишат пишман журналистите, четящи темата Grinning
Е как каква.. млад мъж (разбирай w00x-a) срещна любовта (разбирай мен) във форума бг мама SatisfiedSatisfiedSatisfied

# 346
Не ми се мисли каква ще е следващата статия, която ще напишат пишман журналистите, четящи темата Grinning
Е как каква.. млад мъж (разбирай w00x-a) срещна любовта (разбирай мен) във форума бг мама SatisfiedSatisfiedSatisfied

Ако е така - добре. Да не е само "Снимки на млад мъж станаха причина за женско меле" Laughing

# 347
Какво ще пием тази вечер? Аз съм заредила едно брут- че в хладилника. За младото семейство 🥂
Ще ги уважа с една ментичка със спрайт Cocktail
Тази вечер ли ще е сватбата?

# 348
  • Бургас
А, вестници...Да ви оженят в някои от следващите епизоди на предаването направо, предлагам аз, без да сте се видяли. И ние поне да продължим със сеира Laughing

# 349
Нещо арийско, ако има в групата да пусне  снимка , че и аз да оплакна очо. 😹😹
И под арийско имам предвид нещо подобно на Лохте... Не на Фори 😂😂😂

# 350
Изпуснах темата. Нямам търпение да видя тая вечер сеира.

# 351
Изпуснах темата. Нямам търпение да видя тая вечер сеира.
Той сеирът тука 🤣🤣🤣

# 352
Това е само за подгряване, същинската част предстои Grinning

# 353
Нещо арийско, ако има в групата да пусне  снимка , че и аз да оплакна очо. 😹😹
И под арийско имам предвид нещо подобно на Лохте... Не на Фори 😂😂😂

Само подобно на брат/ я Аргирови видях дотук- Вокс🙂

# 354
Фори булка не можа да си намери, ама Вокса удари кьоравото Joy Да е жив и здрав човечеца, дет му краде снимките

# 355
Вярно че сеирът е тука....контролирайте се малко, изплашихте човека. За плакнене на очи си има тема "Красиво мъжко лице", който е на зор, да заповяда да оплакне там.

# 356
А мерси, на зор не съм 😹😹

# 357
Теди, накратко, оженихме вокса няколко пъти и той взе, че се изплаши

# 358
  • София
Аз съм безобидна, не го ща Вокса.
За протокола - и аз не съм на опашката. Но заради всичките му фенки го призовавам да предостави в темата копие на нотариалния акт за апартамента си+панорамно клипче-обиколка из него, трудова книжка,  фиш за заплата и снимка на личното си МПС... Пропускам ли нещо?  Mr. Green

# 359
Аз съм безобидна, не го ща Вокса.
За протокола - и аз не съм на опашката. Но заради всичките му фенки го призовавам да предостави в темата копие на нотариалния акт за апартамента си+панорамно клипче-обиколка из него, трудова книжка,  фиш за заплата и снимка на личното си МПС... Пропускам ли нещо?  Mr. Green
Ми като му предлагате сестрьонката на Фори, то си е за страх. Пропусна да го накараме да си покаже гардероба отвътре и  готварската печка, да личи че е ползвана често

Общи условия

Активация на акаунт