Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 76 235
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 360
Аз съм безобидна, не го ща Вокса.
За протокола - и аз не съм на опашката. Но заради всичките му фенки го призовавам да предостави в темата копие на нотариалния акт за апартамента си+панорамно клипче-обиколка из него, трудова книжка,  фиш за заплата и снимка на личното си МПС... Пропускам ли нещо?  Mr. Green
И фейсбука да си остави  Laughing

# 361
За протокола - и аз не съм на опашката. Но заради всичките му фенки го призовавам да предостави в темата копие на нотариалния акт за апартамента си+панорамно клипче-обиколка из него, трудова книжка,  фиш за заплата и снимка на личното си МПС... Пропускам ли нещо?  Mr. Green
Дали може да прави така
Скрит текст:

# 362
Не го мислете Вокса, сигурно е супер доволен.
Къде на друго място ще се въртят толкова жени около него?
Игнор и това е.

Е, Schatzi, много си проницателна! Със сигурност му е мечта да си събере фен-клуб във форум за майки, няма друг начин... Grinning Сериозно, като те чете човек, може да си помисли, че по улиците ходят някакви различни жени, а тези, които го засипват с внимание, обитават само виртуалното пространство... Горкият! 

Не знам защо решихте, че не е метросексуален (още по-малко пък разбрах защо "слава Богу"), но ви казвам, че е. Simple Smile 

* * *
Впрочем, статията за лъмбърите, към която даде линк milittana, е голям смях... И заради информацията, и заради калпавия превод.

# 363
  • Тра-ла-ла
Завиждъйтиии, аз съм в Пловдив Stuck Out Tongue Winking Eye

# 364
  • Terra incognita
Какво става днес тука, бе? Когато и да отворя, хиляди известия, викам си- нещо интересно разцъкват. А то- одумват и се бият за Мишето и Вокса. Майкооо ( пляс по челото).
Бая му лъснахте форумния имидж.
Нуждата от нов епизод е крещяща.
Чиърс, дами 🥂🤪

# 365
А, аз не се бия за никого - оставам си с лъмбъра у нас. Чиърс, макар че съм на лимонов сок с мента /безалкохолна/!

# 366
За протокола - и аз не съм на опашката. Но заради всичките му фенки го призовавам да предостави в темата копие на нотариалния акт за апартамента си+панорамно клипче-обиколка из него, трудова книжка,  фиш за заплата и снимка на личното си МПС... Пропускам ли нещо?  Mr. Green
Да. Кой номер обувки носи, доказано със снимка + размера на дланта му, отворена в сантиметри. Joy

# 367
Малееее уморихте го човека ахахах

# 368
За протокола - и аз не съм на опашката. Но заради всичките му фенки го призовавам да предостави в темата копие на нотариалния акт за апартамента си+панорамно клипче-обиколка из него, трудова книжка,  фиш за заплата и снимка на личното си МПС... Пропускам ли нещо?  Mr. Green
Да. Кой номер обувки носи, доказано със снимка + размера на дланта му, отворена в сантиметри. Joy
И на носа, че и за такава връзка съм чела Grinning

# 369
Нещо арийско, ако има в групата да пусне  снимка , че и аз да оплакна очо. 😹😹
И под арийско имам предвид нещо подобно на Лохте... Не на Фори 😂😂😂
Лохте не е ариец, освен това е и лъжец. Не е добра партия, освен добрите му физически данни.
И аз не се редя за никого, отпишете ме от редичката,  само ви чета кротко. Мъж не ми трябва, имам си.

# 370
И Фани го неще, така че делете си го. Joy
ААА що бре, какво не ще Фани...
Няма лошо колкото повече-толкова повече)) Ма.. да бях по-млада , свободна...ейй, но има време до септември за масажа с Мишето... може всичко да стане))
Ние тук не сме решили, не сме оженили някой. Онези от предаваните не могат една двойка да съчетаят. Да им имам дипломите и самочувствието.

# 371
Нещо арийско, ако има в групата да пусне  снимка , че и аз да оплакна очо. 😹😹
И под арийско имам предвид нещо подобно на Лохте... Не на Фори 😂😂😂
Лохте не е ариец, освен това е и лъжец. Не е добра партия, освен добрите му физически данни.
И аз не се редя за никого, отпишете ме от редичката,  само ви чета кротко. Мъж не ми трябва, имам си.
Е, аз няма да се женя за него , дреме ми какъв му е характера 😹😹😹

Ариец си е - висок, светлоок, светлокож,добре сложен физически. В случая имам предвид типично фашисткото схващане за този тип раса.
А не буквалното Wink Иначе знам много добре кои са истинските арийци, в случая използвах общоприетото схващане за тази дума.

# 372

ААА що бре, какво не ще Фани...

Ами, не може да гаснеш и по Мише и по Вокса. Каква си такава ненаситна и ти! Избери един и толкова.

# 373
  • София
Пропусна да го накараме да си покаже гардероба отвътре и  готварската печка, да личи че е ползвана често
Неее, не съм, това съм го изискала още преди няколко страници.  Laughing А това, което съм пропуснала, момичетата го допълниха.

Аз само едно не разбрах - ние, които не искаме нито Мишето, нито Зарко, нито някой съфорумец, ще получим ли в крайна сметка някаква утешителна награда за доблестно представяне?  Thinking

# 374
Фори е свободен Laughing а и въврви с бонус систъра и маман

Общи условия

Активация на акаунт