Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 76 197
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 555
Абе нищо не купуват таня и лисю. Просто отидоха да видят дали им съвпадат вкусовете. И никой не е казал че ще купуват, просто разглеждаха

# 556
Добре де, има ли сценаристи изобщо? Нищо съществено, гардероби гледахме, сега в колата булката пие 15 минути. Сватба другият път. Много скучна продукция.
Има - Калина Паскалева , автор на "Дневниците на една к@рва"
Сериозно ли тази особа е сценарист? Нищо повече няма да ме учудва във формата, ако е така.

Падам. Аз се чудя защо са толкова безсъдържателни всичките им режисьорски напъни, мудно, скучно, измъчват и зрителя, измъчват и участниците - хем да  е спонтанно, хем пък хич не им се получава.

Предаването определено вече ми идва само като фон на далеч по-интересните и забавни коментари тук. Всъщност емоцията, действието и съспенса си го правим ние сами като зрители. Ако не бях се забила тук да чета, хич нямаше и да продължа да гледам тая импотентна постановка. Сега бг мама е виаграта, която ми го задържа все още в полезрението.

# 557
  • София
Бе... "да мине, да се успокоя" - все едно Юлия знае какво я чака. Странно, не спомена, че очаква да види младоженеца преди всичко.

Е, тя знае, че я чака сватба. Но така и не разбрах за тях ли обсъждахте, че се познават отпреди.
Да, за тях споменаха. Ами, аз ако бях, щях основно да коментирам човека, който предстои да видя за първи път и да стане мой съпруг. Не знам, малко странно прозвуча. Не невероятно, а някак реда на интереса към хора и събития ми се видя странен.

Дано е от нерви. 😜 При толкова други, да поберат такива, които се знаят, не е редно. Но сигурно са искали една сигурна двойка поне. 😁

# 558
Аз не мога да преживея Мишовата опашчица. Много ми е грозно.

Даже гнусно. Но едно не може да му се отрече - измил си е косата за сватбата Joy
Замазал я е с лак за коса.

# 559
Сега се сетих че таня даже не изкоментира "твоето си е твое чуждото е общо" както изглеждаше от промото.

# 560
Уф -продължават с мотането. Те хората 11 дни заедно - ние ги гледаме 2 месеца вече Sad. Стана нещо като Дързост и красота! Sad

Очаквах да видим повече от новата двойка. Предполагам, че това с погледите е режисирано - всъщност първата им реакция ще бъде съвсем друга. Иначе Юлето много странна кума си е избрала - тя жената изглежда много добре подготвена за купонясване - шампанско отваря, шегува се, но сякаш е човек от съвсем друго поколение - не ми изглеждат еднотипни! Мишата опашчица на "Мишето" не ме кефи! Simple Smile
Таня и Здравко с тези мебели започват да ми писват. Защо спецовете решиха, че вкусовете им са еднакви? Мисля, че имат доста различни виждане - нищо, че Зарко се "шегува" за вестниците!
Забелязахте ли обаче признанието на Таня, че близост има - сега се надява да се появи и привързаност - за мен това означава, че брака е консумиран и то отдавна! Simple Smile
Професионалистите постъпват много непрофесионално като приемат гледната точка на мъжете при консултацията, а започват да критикуват жените и даже съвети да променят поведението си дават.

Ивана и Мерал изглеждат във вихъра си - някой беше писал, че ще откачи, ако го заведат на такава чалгатека, но все пак това е изпълнителката на култовия хит "каката" - така, че на нея си й е добре!
Майка му е добродушна жена, обаче не вярвам, че всичко ще е по мед и масло, ако нещата продължат дълго - колкото й да е добронамерена - това са две различни култури - ще започнат много неща да я дразнят в Ивана!

# 561
За кое жилище Таня и Лисан купуват мебели?

За замъка на Лисан. Прислужниците нали ги чакат в шпалир отпред.

# 562
Правилно си знае Таня, човек дори и семеен винаги трябва да си има и лично пространство.

# 563
Еее, ами, добре изглеждаше човекът като младоженец! В първото му представяне беше по-зле. На мен пък ми хареса с прибрана коса. По-добре ли щеше да се веят хилави коси отзад. Вярно, че опашчицата е нюню, но може Юлия да го навие да се подстриже вбъдеще. Малко е тъжно мъж с оредяваща коса, да пуска опашка.

# 564
  • София

За замъка на Лисан. Прислужниците нали ги чакат в шпалир отпред.

Ще му се на потомъка на Антим. Ама нейсе. Скоро и Таня ще му бие шута и сам ще си постила вестниците.

# 565

За продуцента на шоЛото явно. Голяма измишльотина.

# 566
Пак няма сватба тази вечер... Много досадно.

# 567
Голяма скука ми стана предаването, темата ми е 100 пъти по-интересна.
Очаквах сватбата да е днес, а пак само глупости - Зари йелоустоуна, малоумните експерти, предизвестената смърт Ивана и Мерал. Най ми е неприятно за М и семейството му, ще бъдат най-разочаровани от това шоу.

# 568
Мишо кривоглед ли е, или си въобразявам?

# 569
  • София
Пак няма сватба тази вечер... Много досадно.
Ако има сценарист изобщо, доста е гледал индийски сериали. В началото на епизода някой разсипва тава с ориз и в края още се споглеждат. Не знам дали ще има трети сезон в този вид, много пропиляно ефирно време. Би трябвало в двата дни седмично да е есенцията, а гледаме пълнеж.

Общи условия

Активация на акаунт