Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 76 211
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 585
Обиците са тип Софка, дори и тя не би сложила такива на сватбата си. Предполагам, че са и дадени от предаването. На такъв тип рокля, поне за мен трябва да са по-нежни, дълги и блестящи обици, ама това ни форма има , ни нищо дето са и увесили на ушите. Прическата също, според мен на кок нещо нагоре косата щеше да отива, да се открива шията, а и за линията на роклята ще отива.

Споделям мнението ти, макар че всичко е въпрос на вкус.

Роклята ѝ е с деколте тип halter, което привлича достатъчно внимание към лицето, за да няма нужда от такива statement обеци като нейните. С дълги и нежни, както си написала, би било по-приятно за окото. Или пък studs с подходящ размер и не прекалено скучни и семпли. Мисля, че с прибрана коса би изглеждало добре. А освен големите блестящи обеци, в самата рокля (по спомени) също има нещо блещукащо и визията става леко претрупана. В комбинация с прическата - дори повече, а тя сваля точки и откъм удобство, защото пуснатата коса постоянно ще се заплита в обеците... Неприятно, особено пък за една булка.

Иначе роклята ѝ стоеше добре, поне в горната част, но жената тренира, изправена е, има хубава линия на раменете.

Съмнявам се, че тя е избирала всичко, така че не мога да я критикувам, а и съм сигурна, че на много хора им харесва и така. Най-важното е тя да се е чувствала красива, разбира се. И да е омагьосала "Мишето". (прости ми, Fanfanito Simple Smile )

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 02:01 от tidaflyr

# 586
Започнах да се моля на всички светии да не ме превръщат във Светозар,като остарея (че и аз съм Теленце).Ако е нещо заразно от зодията и на старини да се прихваща,да ме пазят😂.

Изпуснах да го зърна и аз,този Пловдив-ски плейбой.Голям фен клуб се е заформил за сърцето му😄.Представям си го като Ален Делон.Ех.. това любопитство ...голям порок е значи😃.Превръщам се,май в Заркоооо .... ужасссс ...

Последна редакция: ср, 17 апр 2019, 03:45 от Bubi99

# 587
Калина Паскалева, тая си лягаше с три пъти по възрастен от нея, ясно за какво, какво очаквате, да направи истински неща ли с предаването, че и доволни да има, горките хорица.
Какво чудно им в това да са си консумирали връзките, нали се опознават, уж са си приятни, та няма по- нормално от това да спят заедно.

# 588
Таня сама си призна, че е минала през период на ревнивата, завистлива и каква там беше Таня- подозирам, че мъжа й е имал някаква забежка с по-млада жена. Явно има някакъв комплекс на вече не дотам харесвана жена+болестта и сега се чувства поласкана от това внимание- един вид- ето вижда се, че още ставам, но въпреки всичко не може да преодолее отвращението си към лигавенето на Зарко и според мен вече се дърпа за секса- от там и обвиненията, че е студена. Накрая верно той ще я зареже, обаче няма да пропусне да й вмени, че е заради нейни недостатъци!

# 589
Аз съм безобидна, не го ща Вокса.
За протокола - и аз не съм на опашката. Но заради всичките му фенки го призовавам да предостави в темата копие на нотариалния акт за апартамента си+панорамно клипче-обиколка из него, трудова книжка,  фиш за заплата и снимка на личното си МПС... Пропускам ли нещо?  Mr. Green
И фейсбука да си остави  Laughing

# 590
Ами нищо не са избирали за сватбата според мен. Насочили са ги към магазините и са им дали възможност между точно 3 броя рокли-костюми да изберат под наем за няколко часа за снимките (предаването е платило вярно, но не е купило рокли и костюми и всичко е договорка с магазините) Същото е и за обеците, дали са ги на булката -тя не е избирала според мен (самата май каза, че ще тежат) За прическите, гримовете си имат специалисти пак от предаването, така че...
Таня за мен е объркана жената. Много и се е струпало наведнъж, не се е отърсила още, не е влезнала в ритъма си. Много иска (не знам защо на всяка цена) да се получи и прави всякакви компромиси, сама си внушава неща дето не са така , поне отстрани погледнато. Има някаква цел тя, някаква причина сериозна да попадне в това предаване и да търпи всичко това.
Мерал мен вече почна да ме дразни. Не е искрен, позира и той. Не е това дето показва, все повече се прави и той на нещо дето не е . Само Иванка се вихри и щрака с пръсти, за нея вече е постигната целта в това предаване. Да им имам специалистите, сякаш не са знаели за какво се записва. Да имат някаква давана по телевизията, съсипаха мечтите на Мерал, нас ни направиха на малоумни.
Липсват ми Форко и Васка. При тях поне имаше какво да се гледа и да се посмее човек.

# 591
Това, че са правили секс, не е странно. Странното е, че след него всички изглеждат като далечни познати или приятели, а не като хора в началото на връзката си. А, относно на Таня студенината и на Зарко лиготията, те просто са двама души, които може би, приятели биха станали, но любов за мен там не може да пламне. Мен, както казах Таня с нейните самоанализи, ме дразни и обяснението защо не го харесва. Ми бъди по- искрена бе жена, отпусни я тази душа. Не ти харесва, защото е лигав, несериозен, евентуално безотговорен и тн... , а не някакви безкрайни монолози с оправдания все едно е на изпит

# 592
Denicius, ами аз друго чух и разбрах от приказките на Таня.
Добре чух, че го харесвала, защото си личало, че имали сходни интереси (мигам), бил имал чувство за хумор, ама тя била по -затворена и не показвала колко е забавен (мигам), бил грижовен и я обгрижвал (мигам), щяла да направи опит да показва емоциите си и да си оцени едва ли не подобаващо чувството за хумор (мигам) Накрая тик получих.
Най-много ме подразни тази Маги, като и начука в главата, че хората трябвали да дават на другите според желанията и нуждите на другия, а не според нашата преценка какво искаме, можем и трябва да им дадем. При което Таня оцени много високо този съвет и каза, че не го е разбирала така и ще се промени. Значи каквото има нужда и иска Зарчо, да му се дава, че да е доволен.
Тази Маги много състарена ми се вижда нещо.

# 593
  • Обран бостан ;)
Твърде предвидим епизод.

Ако беше пуснал и душа и на прическа щеше да го докара.

За епизода довечера нямам кой знае какви очаквания. Предполагам ще започне с булката в лимузината, ще запълнят със скучни кадри средата и ще завърши малко преди или малко след като младоженците са си казали "да".

Братът на Мерал има много красива котана.

А  жена му май си е сложила за тапет на телефона задните си части.

Другото - пълна скука.

# 594

А  жена му май си е сложила за тапет на телефона задните си части.

Какво?!
Пак съм пропуснала.
Всичко най хубаво от тук разбирам...

Мишето на церемонията гледаше като натровен, а Юлето се облизваше като котарана доволно. hahaha

# 595
  • софия
Защо Таня беше по чорапи при Меги Учиндолска?
Василена и Форфори бяха с калцуни, Таня боса. Това е част от подхода на "високите специалистите" да предразположат сигурно?

# 596
  • Обран бостан ;)
Какво?!
Пак съм пропуснала.
Всичко най хубаво от тук разбирам...

Мишето на церемонията гледаше като натровен, а Юлето се облизваше като котарана доволно. hahaha

Като излизаха от апартамента на брата на Мерал ми се стори, че на телефона на фолк-певицата видях снимка на задника и, която съм виждал в инстаграм профила.

Музиканта май не беше доволен от булката, а тя предвидливо се напи в колата. Още едно доказателство, че жените са по-съобразителни в подобни ситуации. 

# 597
Мише сигурно е очаквал руса с големи..."очи", тип Сашка Васева или Андреа, а то...Славка Калчева. hahaha Joy Joy Joy

# 598
Мише сигурно е очаквал руса с големи..."очи", тип Сашка Васева или Андреа, а то...Славка Калчева. hahaha Joy Joy Joy

Че славка калчева ди е супер мацка. Даже се оцъклих като я видях в капките

# 599
Защо Таня беше по чорапи при Меги Учиндолска?
Василена и Форфори бяха с калцуни, Таня боса. Това е част от подхода на "високите специалистите" да предразположат сигурно?

Защото Таня се е измъкнала на пръсти от Зарко, че като нищо пак ще й пусне пипала Laughing

Общи условия

Активация на акаунт