Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 810
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 600
Мишко харесва брюнетки, а Юлето е такава. Но ми се стори, че не беше възхитен много. Ма и на мен не ми хареса как се направи, като булка. Знам, че я харесвате как изглежда, но ...не ми хваща окото и на мен. Иначе момичето си има дадености, можеше да се пипне и да изглежда супер, ама...нали в това предаване има супер специалисти...
Казах ви аз, че Юла ще хареса Мишето. Ма той... на първо четене май е очаквал нещо по-така.

# 601
Този епизод надмина очакванията ми за творческото безсилие на сценаристите. Да бяха заснели 10 минути от живота на двойките, сигурна съм, че щяха да покажат нещо истинско.  Таня и Мерал бяха най-естествени, също и кумата на Юлия, и братът на Мерал. Таня започна една изповед, сякаш е при психоаналитик. Зарко вече не е Лисан, а Злобюл..

# 602
И в крайна сметка какво.. Таня излиза виновна  че не откликва на и инфантилизма на лиско и не му дава това от което имал нужда. И тая тъпа психоложка що за психоложка е.. През целия разговор гледаше с една тъпа надсмиваща се усмивка супер неподходяща за разговора.

# 603
......................
Най-много ме подразни тази Маги, като и начука в главата, че хората трябвали да дават на другите според желанията и нуждите на другия, а не според нашата преценка какво искаме, можем и трябва да им дадем. При което Таня оцени много високо този съвет и каза, че не го е разбирала така и ще се промени. Значи каквото има нужда и иска Зарчо, да му се дава, че да е доволен.
Тази Маги много състарена ми се вижда нещо.

По отношение на Таня сценаристите с това, което и причиниха трябва да си направят харакири ако имат съвест.
Това е жена  живееща по законите на възпитанието, дисциплината, самоконтрола и обраните откъм показност емоции. Ведно с това е минала през всички възможни човешки трагедии - смърт на любим човек, страшна болест, нещастни/ за момента/ деца.
 В опит да задгърби тоя злополучен каскаден етап от бедствия, тя се обръща към специалист да преобърне съдбата и.
Защото  ВЯРВА, че както  тя знае детайлно точно правилата на занаята си, по които учи децата на гимнастика, така и другите СПЕЦИАЛИСТИ ще са съвестни професионалисти и ще и помогнат.
 Каква я свършиха дотук психолозите?!
На една ранима, свръхотговорна жена и вмениха, че на 50+ не знае какво е хумор, не знае как да оценя чужда нужда и всички възможни алабали, които измислят и дуднат за да крета тая връзка в посока нужна на предаването.
Освободиха Лисан от отговорност, въпреки че той не даде едно смислено изречение извън глупостите за прислужници, ахканици по лукс и тн в посока общо бъдеще.
Слепи ли са тия сценаристи, нас ли правят на балами не мога да си обясня. Бил грижовен, бил състрадаващ...пфу. Ами това не са извънредни екстри, а задължителен минимум отношение, което се изисква в здрава връзка. Мъж, който може да тръсне безгрижно * липсва терариум да съскаш..* каква грижа би могъл да демонстрира?! Това е вече толкова ниско дъно, че каквото и да направи вече, тази фраза за мен си остава водеща. Още повече непредизвикана с нищо.
Той не е с Таня в себе си, за него тя е събирателен образ на всички съскащи змии, на фона които ще изпъкне той великодушния, спасяващ, измъкващ от блатото на житейската скръб. Юнак.

Таня ще поживее в самозаблудата, в която смело я запокитиха - да рови в себе си да търси видовете жени, които  се били надигали в нея от време на време. Че тези съмнения - болка, ревност, униние са валидни за всеки нормален човек, освен ако не си перде като Светозар. Да припомня индианската притча за двата вълка - кой надделява белият или черният в нас и отговорът - този, който храниш. Ами те *специалистите* и хранят черните вълци в нея, Таня да се самозаравя още повече в съмнения относно негативни черти на характера си, а безгрижният герой до нея се пъчи и наглася  птичката в поредна умствена полюция.
Преди писах, че органически не го понасям тоя мазник,   пък сега .....Но вината не е негова.

# 604
  • София
Скрит текст:

Denicius, ами аз друго чух и разбрах от приказките на Таня.
Добре чух, че го харесвала, защото си личало, че имали сходни интереси (мигам), бил имал чувство за хумор, ама тя била по -затворена и не показвала колко е забавен (мигам), бил грижовен и я обгрижвал (мигам), щяла да направи опит да показва емоциите си и да си оцени едва ли не подобаващо чувството за хумор (мигам) Накрая тик получих.

Най-много ме подразни тази Маги, като и начука в главата, че хората трябвали да дават на другите според желанията и нуждите на другия, а не според нашата преценка какво искаме, можем и трябва да им дадем. При което Таня оцени много високо този съвет и каза, че не го е разбирала така и ще се промени. Значи каквото има нужда и иска Зарчо, да му се дава, че да е доволен.
Тази Маги много състарена ми се вижда нещо.
Всеки психолог ще каже същото като Маги в тази ситуация. Наскоро имах подобен пример в обкръжението си и съветът на психолог беше, че често хората даваме нещата, от които ние самите имаме нужда, без да се замисляме дали това е нужно и на другия. Така у даващия остава чувството за неблагодарност от отсрещната страна. Тук съм склонна да се съглася с Маги, макар че изобщо не я харесвам, но човек понякога трябва да се постави в обувките на другия и да се опита да прецени какво е неговото желание. Ако се върна конкретно на Таня и Светозар - от страна на психолозите виждам това мнение да го налагат само на нея, а него го галят с перце. Така тя става още по-самокритична, а той още по-недоволен и лигав.

# 605
  • Обран бостан ;)
Този епизод надмина очакванията ми за творческото безсилие на сценаристите.

Да беше само този.

Можеше при "изненадващото" посещение при музиканта той да отвори на мачмейкърката по гащи, а зад него излизайки от банята да прибяга полугола фенка на рок-групата.

В гардероба на Юлия можеше да намерят гол мъж, който тя да представи като дърводелец или водопроводчик.

Следващия път да дойдат да попитат тук за идеи и после да снимат предаването.

# 606
Мишо кривоглед ли е, или си въобразявам?
Да и е като недохранен, виждам петна по лицето му от липса на витамини ли са, един е нескопосан.

*....Мъжът ми бе фасонлия. Сух, само жила, рунтав. Суратът му като на овен, ала туй за мъж не е кусур.... *
Сещам се за това весело разказче, колчем стане дума за мъжка красота  и визия. http://www.highviewart.com/cvetno/kak-omazhih-trite-shterki-2256.html

пп.и тоз път ако не стане , мамка му...
Много забавно четиво, Walnus. Благодаря ти!

# 607
Калина Паскалева, тая си лягаше с три пъти по възрастен от нея, ясно за какво, какво очаквате, да направи истински неща ли с предаването, че и доволни да има, горките хорица.
Какво чудно им в това да са си консумирали връзките, нали се опознават, уж са си приятни, та няма по- нормално от това да спят заедно.

Джуките на Калина Паскалева толкова много говорят сами по себе си, че отвъд тях, вече дори не е интересно да се надниква какво се крие. Дефицити компенсирани с излишък. Във всички посоки се търси само количество, качеството е пренебрежим елемент.

# 608
Сега изгледах епизода от снощи.
Мераловата рода изглеждат много свестни хора. Дъвката в устата на Ивана си е пълноправен трети член на семейството. А фиксацията на камерата в задните части на певачката вече става ултра досадна. Чалга простотиите бяха в повече.

Пълнеж кадри при възрастната двойка.

Новите не ме впечатляват. Ще им дам време, но за момента не са ми симпатични.

# 609
  • Обран бостан ;)
Много забавно четиво, Walnus. Благодаря ти!

И аз благодаря. Писано е точно за формата.

# 610
Калина Паскалева, тая си лягаше с три пъти по възрастен от нея, ясно за какво, какво очаквате, да направи истински неща ли с предаването, че и доволни да има, горките хорица.
Какво чудно им в това да са си консумирали връзките, нали се опознават, уж са си приятни, та няма по- нормално от това да спят заедно.

Джуките на Калина Паскалева толкова много говорят сами по себе си, че отвъд тях, вече дори не е интересно да се надниква какво се крие. Дефицити компенсирани с излишък. Във всички посоки се търси само количество, качеството е пренебрежим елемент.
Не бях чувала за тази особа Калина Паскалева, а тя книги пише за събирателните образи на нашето съвремие- курви и мутри. Много съм пропуснала, значи, но стилът й някак не ме предразполага...За джуките- и те елемент на съвременната жена,  кифла.
https://knigogid.ru/books/252209-dnevnicite-na-edna-kurva/toread

# 611
Обеците на Юлия ми изглеждат, като евтини, пластмасови дрънкулки, купени от сергията на някой събор. Евтин кич.

Аз сега се замислих - в миналия сезон, след медения месец двойките си влязоха в нормалния ритъм - всеки тръгна на работа, започна напасване на живота спрямо половинката и т.н., а сега какво - по цял ден се мотаят по гости и магазини. Пълен фалш. Тези хора на работа не ходят ли? Защо не ги дават в естествената им среда, в реалния им живот?

# 612
  • Варна
Като казахте за задника на Иванка, крайно време е да се потруди за него. Нескромно, но моя 41 годишен изглежда много по-стегнат от нейния 23 годишен. Ама аз не плющя като невидяла и спортувам. Ако чете тук, най-лесно е да кляка с голяма туба вода, дава резултат. Чу ли, Иванке?

# 613
В говорилнята обсъждат Таня.

# 614
  • Terra incognita
Галка и шайката от най- противни тв образи? Бляк...

Общи условия

Активация на акаунт