Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 749
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 720
Walnuss, не те разбрах, но няма значение.
Губим се в превода по причина на начина ни на общуване. Аз венцехвално на Ви, а вие снизходително на ти. Sweat Smile

Без значение е като цяло.

# 721
Монако, ако не ти пукаше дали някой ти вярва, нямаше да пускаш тия бомби с доказателствата.
Но в края на краищата, повечето сме тук, за да се забавляваме, а не да се правим на Шерлок Холмс и да развиваме никому ненужни комспиративни теории.
Ако някой се представя за друг, си е лично за негова сметка и не виждам с какво може да ме касае това. Същото важи и за младоженците.
Точно така. Казах мнението си, вие искате доказателствата. Не съм Шерлок Холмс, а потребител във форума.
"мога да представя доказателства/имам доказателства" е различно от "казах мнението си" Simple Smile

# 722
  • Terra incognita
Имам доказателства, мога да ги представя, ама няма, пък, да ги публикувам, ха! 🤫

# 723
  • София
Може да не е манекен Мерал, но е мъж на място, на 31 години със собствен дом и професия и уреден, макар и не охолен живот. Един женен мъж трябва да е мъж преди всичко, стабилен, грижовен и отговорен към семейството. Красавците, дето бръмчат из заведенията ....освен да се снимаш с тях за друго не стават. Ама Ивана на 23 още търси такива за съжаление.
Много точно!

# 724
  • Обран бостан ;)
Бънди, пусни ни и ти една снимка Wink

Ако е вярно, че харесвате мъже в униформи със скандинавски черти мога да ви пратя, но не сега. На компютъра на комшията са, а той отлетя в Швейцария да копа биткойни и не знам кога ще се прибере в Лихтенщайн.

Част от написаното е ирония - вие решете кое.

# 725
  • Пловдив
Монако, може и на лично Wink (доказателствата)

# 726
Не знам дали имам моралното право да поствам тук доказателства, че: Ал Бънди е Светозар, а новата двойка са си познати от Фейсбук. Оставям на вас преценката дали да ми вярвате.

Тц, Монако, наистина не ти вярваме.
И то не, защото имаш или нямаш право в казаното, а защото имаш способността   не за първи път да заявиш нещо за някого, чрез  което да изпъкнеш и да добиеш значимост. Затова те апострофирах по-горе, но ти каза, че не ме разбра.
Самият ти никнейм е корелативно свързан с основна част от характера ти - Монако-/гламур, блясък, високо положение, персонална свръхзначимост и поглед отгоре./
Като цяло висока самооценка, която не кореспондира често с истината за нещата.

# 727
Добре, Монако, вярваме ти. А сега и ти можеш да проявиш великодушие и да се съгласиш, че доказателствата се изискват, само защото ти твърдиш, че имаш такива. В такъв случай е нормално хората да са любопитни. Ако беше написала просто, че имаш своите мотиви да мислиш еди-как си, никой нямаше да те закача. Не разбирам защо е цялата тази мистичност.

"Видях Василена, снимах я, но не знам дали е етично да качвам снимката тук." Е, за кого я снима тогава? Не държа да ми отговаряш. 

# 728
Имам доказателства, мога да ги представя, ама няма, пък, да ги публикувам, ха! 🤫
Така е..
Като казваш А, трябва да кажеш и Б,В и т.н. Иначе защо изобщо започваш..?

# 729
Вътрешен човек на продукцията е. Явно това иска да мислим.

# 730
Монако, може и на лично Wink (доказателствата)
Няма никакви докзателства, ако имаше досега би ги подшушнала. Блъфира според мен.

# 731
Това го пишеш щот завиждаш Joy

# 732
  • София
Дамммм, голяма завист настана тук, щото някой получава "факсове" а други не Simple Smile)))))

# 733
  • Варна
Добре де, как пък не се намери и един познат, съсед или близък ди трите двойки да сподели заедно ли са към момента или не. Ако аз живея в една кооперация на 2 етаж например а Мерал или Таня на 3-я,много ясно, че ще знам вече заедно ли живеят и какво се е случило.

# 734
  • Пловдив
ivka_smile появиха се много съседи ...

Съседът на Мерал спомена, че никога не е виждал това момиче в блока или някъде наоколо.

Съседката на Таня я видя в колата си, сама. Също се сподели, че се знае за тях, с половин уста, че не са заедно, но то се подразбра.

Василена и Форю няма какво да ги коментираме.

Мишето и Юлето, освен да скокна до Коматево да проверя дали са там. Колежката ми е от този квартал, засичала е Мишето, но сам. Каза, че ще се оглежда тези дни. Ако го види ще ви пиша Trollface

Общи условия

Активация на акаунт