Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 75 853
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 765
Аз  с риск да ме наплюете харесвам Ивана, хем не слушам чалка, а хаус. Но, ми харесва това, че е много жива, жизнерадостна. Кефи се на живота. Ми тя е младо момиче. Да обича да яде, да танцува. Обаче от всички и аз да кажа, любимци са ми роднините на Мерал.Много са топли, сърдечни, мили хора. Ииии ЗАРКО- убиеца на хумора

# 766
  • Terra incognita
Според мен най- стилен младожрнец беше Мерал. Много харесвам папийонки, придават изтънченост.

# 767
На мен като мъж никой не ми хареса на пръв поглед. Като типаж Мерал е сладур, но си мисля, че е интелигентен и просто знае как да се държи

# 768
На мен пък, само актьорите(по принцип) ми харесват от пръв поглед - обикновените хора първо трябва да ги опозная, за да разбера дали ми харесват))

# 769
Аз пък май обратното. Или го харесвам от първия път, или няма шанс. Даже съм се влюбвала от пръв поглед

# 770
На мен ми се е случвало да харесам много някой от пръв поглед и като го опозная да се окаже, че изобщо не го харесвам... 

# 771
Много харесвам папийонки, придават изтънченост.

Да. Е, на Светозар не знам дали би му придала изтънченост... Никифор пък си има поло, човекът. Не се пипа.
Георги също беше заложил на папийонка. Но той се обличаше добре и в епизодите след сватбата.

# 772
Много логично звучи сватбените им одежди да са под наем, иначе много харчове ще станат за продукцията, те очевидно се опитват с трици маймуни да ловят.
На мен Юлето ми се стори доста добре, можеше много по-зле да е. Семпла, да, но кичът при Ивана беше много по-страшен. Тя все още ми се струва доста дървена заради камерите, не се е отпуснала. Добра идея беше пийването в колата май. Може би и Мишо трябваше да последва примера й, че да не се върти като шугав пред олтара от нерви Bowtie
Имам съвсем леки забележки по отношение външния вид и към двамата - тя определено трябва да кръцне едно бритонче, за да не изглежда толкова огромно челото. А той малко изсулена стойка май има, може би не спортува много, но Юлето бързо ще го стегне да тичат заедно в парка Blush Иначе и двамата са просто обикновени хора с нормални интелектуални качества, не са прости пръчки. Даже много ми хареса той как остроумно отговаряше на гардероборовителката.

И аз не мисля, че Ал Бънди е Зарко, толкова различно ми звучат. Ал е като цяло сериозен с моментни проблясъци на много тънка и майсторска ирония. Зарковият хумор е като булдозер - смей се, че да не повтаря.

# 773
Мишето дъвчеше дъвка на влизане в залата и при това много...мляскащо. Ама после се взе в ръце, стисна зъби и почна да се върти неспокойно. Търсеше някой ....може би мен(((((
Па таз Юла взе, че цъфна и сега...мани-мани. Отиде ми момчето))
Само се чудя нещо обаче....колко време ще оправдавате Таня с търпение и интелект. Не казвам, че не е такава, но.... спрямо Заро определено не го е сложила в трета глуха. Тя иска да бъде харесана от него. Но пък човек в такова предаване, което се гледа от хора и те познават или после ще те познаят...ми не бих позволила такова поведение. Нито се дръпна, дето щяла да падне от дивана, нито дава признаци, че се дърпа. Тук не съм съгласна с вас.
За мебелите ...просто смешно защо там ги завряха, нито ще купуват, нито нищо. То дори и те не знаеха за какво са там. Трагично беше, че ги завряха в магазина.
За дрехите съм сигурна, че са под наем, сключили са и договор с тези магазини. Логично е ...няма да им подаряват и костюми и рокли. Но...са определили точно 3 бройки, вижте че никой не мери повече. При това подбрани модели и на определена стойност вероятно.
Не ме е грижа кой е Бънди-Мънди.

# 774
На мен ми се е случвало да харесам много някой от пръв поглед и като го опозная да се окаже, че изобщо не го харесвам... 

Това е мой патент. Харесам някого визуално, без значение мъж или жена и си въобразя, че е носител  на всички човешки добродетели и давам аванси, а понякога правя и повече отколкото за самата себе си, накрая я ме завлачат едно хубаво или пък убият всичко възвишено в мен и остава поредната поука или по-скоро обеца, но не на ухото, а на носа даже.
Сега кака захитря и като видя умилна муцунка, дето много харесам, пристъпвам със знак внимание. Пък  с други хора съм се скарвала, а после се оказва, че направо се сприятеляваме.
Визуално сега само да ми хареса някой на пръв поглед/ харесвам определени типажи красота, понякога извън общоприетата/ веднага включвам аварийни и давам по-дълъг период на приемане от нормалния.

# 775
Остъйте кой е Зарю, я да разнищим Кукулува пише ли тук?

# 776
На мен ми е интересно дали Милена пише и, ако да, мига ли ?

# 777
Относно харесването от пръв поглед, има го и го признавам.
Но при мен, както всичко друго действа обратното (преди де)
Така се спичам, отсичам и напервам, че просто човекът няма шанс, доста труд му трябва да разчупи леда)) Това е може би естествена реакция, човек се притеснява с тези, които харесва и му трепва. Затова и поставя дистанция неосъзнато, не е естествен.
И обратното. Като не става някой веднага си личи, няма проблеми плямпам си, майтап си правя, бе...веселба. Резултатът е , че човекът си мисли, че е неотразим и съм безкрайно предразположена и щастлива)))))
Много объркано стана , ама така беше при мен.

# 778
На мен ми е интересно дали Милена пише и, ако да, мига ли ?

Хахаха:D

# 779
Относно харесването от пръв поглед, има го и го признавам.
Но при мен, както всичко друго действа обратното (преди де)
Така се спичам, отсичам и напервам, че просто човекът няма шанс, доста труд му трябва да разчупи леда)) Това е може би естествена реакция, човек се притеснява с тези, които харесва и му трепва. Затова и поставя дистанция неосъзнато, не е естествен.
И обратното. Като не става някой веднага си личи, няма проблеми плямпам си, майтап си правя, бе...веселба. Резултатът е , че човекът си мисли, че е неотразим и съм безкрайно предразположена и щастлива)))))
Много объркано стана , ама така беше при мен.

А, баш! И аз съм същата скица, чак надута  като ледена кралица се държа с хора, които харесвам Head Band И ги избягвам все едно не мога да ги трая. Пък то всъщност просто губя и звук, и картина, та ми е необходимо да поставя дистанция, за да функционирам човешки Grin

Общи условия

Активация на акаунт