Женени от пръв поглед < II сезон > тема 8 /15.04 - 21.04/

• 76 319
  • 1 895
  •   1
Отговори
# 810
Описаното от теб ми звучи като човек, който си гони интереса. Стига да не вреди на някой друг, не виждам това като лошо нещо. Зависи за каква степен на егоизъм и манипулиране говорим като цяло, но не съм запозната със ситуацията, която визираш. И не мисля, че това поведение е обвързано със зодията, такива хора има във всички зодии.
Двата най-големи недостатъка на телците са чревоугодничеството и материализмът Hug За други не съм чувала и виждала, но все пак хората са шарени, притежават много черти в характера си, които не са строго характерни за зодията им.
Да, точно човек, който си гони интереса, често за сметка на някой друг. Споменавам това по адрес на тези телци, които познавам и не твърдя, че всички до един са такива. Брат ми е телец, на 1-ви май е роден и сме в чудесни отношения. Не се засягайте на зодии, мисля, че няма как да имам предвид и точно вас, защото не ви познавам. Всеки коментира собствените си познати от дадена зодия, все пак.

# 811
  • София
Рейна - аз за мъжете говоря Simple Smile
Значи ако са такива, слава богу, че опитът ми се изчерпва само с един подобен индивид.  Laughing

# 812
  • София
ivka_smile появиха се много съседи ...

Съседът на Мерал спомена, че никога не е виждал това момиче в блока или някъде наоколо.

Съседката на Таня я видя в колата си, сама. Също се сподели, че се знае за тях, с половин уста, че не са заедно, но то се подразбра.

Василена и Форю няма какво да ги коментираме.

Мишето и Юлето, освен да скокна до Коматево да проверя дали са там. Колежката ми е от този квартал, засичала е Мишето, но сам. Каза, че ще се оглежда тези дни. Ако го види ще ви пиша Trollface
А предстявяте ли си всички да са се разделили, а точно Василена и Форю да са заедно... веднага тръгвам при Славовица на терапия... ще преглътна дори калцуните... Stuck Out Tongue Winking EyeJoyJoy

# 813
  • Terra incognita
Аз не харесвам Гергана от първия сезин. Има някакви маймунски черти. А и като излъчване ми е неприятна.

# 814
Що, овните са заспали викаш? Там няма страст, няма любов, така ли?

Ми може и да има - ама от толкова инат не се забелязва. А иначе, ако говорим за страст скорпитата са ненадминати. Е, Форчо доказа, че винаги има изключение Grinning

Рейна - аз за мъжете говоря Simple Smile
Овенът е огнена зодия, най-нисшия от огнените, ама пак...
Не вярвам на зодии много, ама мъж риби не ща.Категорично и окончателно!!!! 
И въпреки, че съм лъв, не бих се отказала от мъж водолей. Водолеят е на другия полюс в зодиака на лъва, но на мен ми пасва.
Мишко си е огън и жица, кво да се каже повече))

# 815
  • София
Аз пък, след романтичното описание на Фанито за нашето момче Мишо, вчера с такова нетърпение чаках да го видя по-обстойно, почти повярвала, че просто не съм го огледала никак добре... Ами видях го. За мен е пълно и абсолютно 100% не. Фани, прости ми!  Praynig  Laughing

# 816
Аз бих казала това Satisfied
Скрит текст:

# 817
От това ,което видях ,и Мишо и Юлия са мудни.
Досада някаква долавям ,като при стара мома и ерген , като че ли трудно нещо може да ги раздвижи емоционално . Надявам се да ме опровергаят.

# 818
  • София
Скрит текст:

Лисо по нищо не прилича на телец, кой знае какъв му е асцедента..Малко на близнаци ми кара.

Близнаци или везни - много говори, а нищо не казва. И е много компетентен по всяка тема. Въздух, въздух.......

Е, стига сте оплювали хубавата ми зодия, де! /Близнаци/:laughing:  Да се разберем, за Близнаци и Везни или хубаво или нищо!
Значи... Тактично ще си замълча 😂
И за двете зодии наблюденията и личният ми опит са меко казано... неприятни.  Виж, Лъвът е друга бира (в частност Лъвиците😋).

ПП. Роси, нищо лично към теб, надявам се носиш на майтап. 🌺😘

# 819
Фани, Ууксът е водолей Wink
Ама това да си лъв и да искаш водолей е голямо садо-мазо. В креватно отношение добре, ама навсякъде другаде война на световете.

# 820
  • София
Фани, Ууксът е водолей Wink
Ама това да си лъв и да искаш водолей е голямо садо-мазо. В креватно отношение добре, ама навсякъде другаде война на световете.
Абсолютно подкрепям.
Макар че... Колежката ми е Водолей, а мъжът й Лъв. Заедно са от 12 години и си се разбират. Но има разлика в зодии те при половете, както вече отбелязахме.

# 821
Аз пък, след романтичното описание на Фанито за нашето момче Мишо, вчера с такова нетърпение чаках да го видя по-обстойно, почти повярвала, че просто не съм го огледала никак добре... Ами видях го. За мен е пълно и абсолютно 100% не. Фани, прости ми!  Praynig  Laughing
Простено да ти е чадо мое)))
Ами вземи си Форчо или Зарчо)))
От всички досега, Мишчето ми плакне малко очите)) На вас оставам другите))
Аз нямам война на светове с водолей. Напротив. Май само телеца нещо ме е подминал в живота. А и скорпиона. Всичко друго съм разгледала обстойно, а рибите просто на пасажи бяха около мен, няма отърваване. Толкова романтични, изтънчени, бе..мечта мъже в началото. Ееее нямам думи и все се заричах риба -не и пак и пак. Бе...те това е садо-мазо.

# 822
Фани какво им е на рибите?

# 823
Аз бих казала това Satisfied
Скрит текст:
ААА туй панталона на Форчо)))
Лъки, за мъже риби казвам. С жените се разбирам.
Еми ..нищо им няма, имат си всичко, но на мен не ми понасят. Просто ги не издържам, а по-натам и те мен. Не ми се разправя. Лично мнение, от жизнен опит (многократен)

# 824
Офф мислех ,че почва, пък то реклама...е значи такова чакане ..рекордьорка станах. Тоз Мишо ми дължи поне 5-6 масажа))

Общи условия

Активация на акаунт