🎬 ОТКРАДНАТ ЖИВОТ: Любовта лекува 💔 тема 82

• 29 331
  • 723
  •   1
Отговори
# 105
Явно го хващат кризи и тогава отменят представления. Докато може да мърда - играе. Simple Smile

# 106
Според инфо от фейса за спойлера дето знаем Grinning:
Скрит текст:
Ина щяла от скала да се хвърли от онова място.
И аз се зачудих на кой ще остане болницата. Може след това всички да се впрегнат, за да не я затворят и т.н., в памет на Ина.

# 107
  • София
Някои помни ли каква беше историята на Св. Анастасия? Помня че я разказваха преди сезона и защо са кръстили болницата на нея.

# 108
Според инфо от фейса за спойлера дето знаем Grinning:
Скрит текст:
Ина щяла от скала да се хвърли от онова място.
И аз се зачудих на кой ще остане болницата. Може след това всички да се впрегнат, за да не я затворят и т.н., в памет на Ина.
А така,
Скрит текст:
ама то и убийство ли няма да бъде? Самоубийство е много много лековита диагноза. Все се надявам да не я уморят... от малкото актьори, заради които си струва да се изтърпи това нещо.
Във фейса имаше, че Мазов ще е чао.

Тя изпозала парите на мъжа си да помага на хората. Той я тормозел психически и физически след като умира използва парите, за да се грижи за бедните. Била покровителка на лекарите и аптекари. Накрая е осъдена и обезглавена. Мисля, че я осъждат защото не иска да смени вярата си.

# 109
  • София
Отново са отменили представление на Карамазов заради болен актьор. Горкия, направо ми става жал за него.
Значи, развали ми деня да знаеш! Шегувам се, не е към теб ядът ми. За втори път ми се случва в НТ да ми отменят представление. А Бащата не го знам какво е и не смятям да рискувам. Лошото е, че билетите ги взех онлайн, а сега трябва да се разкарвам до тетъра.

# 110
  • София
Отново са отменили представление на Карамазов заради болен актьор. Горкия, направо ми става жал за него.
Значи, развали ми деня да знаеш! Шегувам се, не е към теб ядът ми. За втори път ми се случва в НТ да ми отменят представление. А Бащата не го знам какво е и не смятям да рискувам. Лошото е, че билетите ги взех онлайн, а сега трябва да се разкарвам до тетъра.

Ох, извинявам се Simple Smile За компенсация утре ще ти разкажа колко хубаво е било днес на Карамазови Simple Smile

# 111
Бащата не съм я гледала, но всичките ми близки, които я гледаха, казаха, че е великолепна постановка, а Владов Пенев играе страхотно. Пробвай, иди, може пък да ти хареса Simple Smile

Аз в началото на сезона очаквах, че Зорница ще е трагичната героиня на този сериал. Пробва да намери щастието веднъж, два пъти, не успя, изгуби дете, изнасилиха я, избяга от сватбата, направо я виждах за финал как се хвърля отнякъде. Пък те ме изненадаха и друга се оказа с трагичната съдба Scream Искам да кажа, че щях да се чувствам по-добре, ако половинката ѝ беше с трагичния край Joy

# 112
Е, много гадно, че от телефона няма скрит текст😃 Аз хич не се надявам да ги излекуват. Както Милошевица беше казала - драма трябва! Голяма любов е настанала - дете с рак, секс за пари, убийство.. няма що😃

# 113
  • Варна
Че в днешния епизод всички ще видят клипа с Ина, стана ясно вече. Но, според мен, няма да го разпространи Мазов...

# 114
В промото си пише, че Мазов ще я злепостави. То и никой друг не знае за видеото, освен Тасев.

Пак тя, аз на твое място не бих пропуснала Бащата.

# 115
Аз много харесвам Ирина Митева, много е красива и страхотно си играе ролята. Ще ми бъде много неприятно ако ни лишат от нейното присъствие. Между другото някой от вас да знае тя кога има рожден ден или поне коя зодия е? Много ми е любопитно Simple Smile

# 116
28ми октомври Simple Smile

# 117

Оооо наистина ли Simple Smile Значи сме скорпионки с нея, аз съм на 27-ми Simple Smile

# 118

............и благодаря за инфото!

# 119
Какви бяха СМС-ите, че не можах да гледам?

Общи условия

Активация на акаунт