АВГУСТинки 2019 - тема 9

• 30 548
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Доста се успокоих като видях, че не е само при мен.. Дали някой е говорил с аг за тези болки и на какво се дължат? Аз съм на преглед чак началото на май месец и тогава ще мога да попитам..

# 121
Доста се успокоих като видях, че не е само при мен.. Дали някой е говорил с аг за тези болки и на какво се дължат? Аз съм на преглед чак началото на май месец и тогава ще мога да попитам..
Не съм говорила защото и аз съм на преглед на 3 май. Говорих с една позната която е родила и каза че и тя е имала болки там.

# 122
Относно "мускулната треска" отдолу. Преди ме болеше, но започнах да правя Кегеловите упражнения. Четох че тренират мускулите, помагат за разтягане и по-лесно раждане и за по-бързо възстановяване. От тогава нямам такава болка.
П.п. правя упражненията от приложението Pregnancy. Дано помогне Hug
П.п.2 Забравих да добавя, ако решите да пробвате - не се натоварвайте първите дни! Възможно е наистина да получите мускулна треска Grin

# 123
Докато сме захванали оплакванията,да измрънкам и аз. Кръвното ми все повече се покачва и започвам да се притеснявам вече. До преди няколко дни изобщо не се е налагало да пия Допегит,а последните 2-3 дни още сутрин със ставането съм със 140/90. Нямам търпение утре за прегледа и да видим малкият тропчо, че пак се вкарвам във филми с това кръвно 🙄

Надежда, Д3, К2, Магнезий взимаш ли? Глог? Чесън? Червено цвекло? Целина? Калий - по мед. предписание /но мисля, че от него си набавям достатъчно с храната/? 
Кръвното е следствие на нещо, тоест трябва да се обърне внимание на причината. Доколкото знам вит. Д3 оказва много голямо влияние да се смъкне кръвното. Омега 3 мисля също. Както и К2.
К2 и Д3 доколкото са свързани с калция и калцифицирането на кръвоносните съдове, а Д3 сигурно и като хормон, защото участва в много процеси свързани с имунната с-ма и организма като цяло. Говоря за добавки все пак, не за медикаменти и не за рязко смъкване, а за продължителна употреба.
Иначе рутин, хесперидин и т.н. биофлаваноиди - укрепват кръвоносните съдове.

Пиши какво ти е казал докторът утре. Успех!

# 124
От всичко изброено само Д взимам. Днес ще питам какво още може да пия ,че да не карам само на Допегит 🙄

# 125
Здравейте,
За болката долу си я имам и я имах и с предишната бременност и ще си я има докрая. Не е притеснителна,тъй като мускула се разтяга. Аз съм добре,е аз пия магнезий заради контракции,3х1,но понякога забравям. Да ви кажа,записах су на късна фетална,заради липсващото плаващо ребро. Никой не ме е пращал,но к ММ решихме,че ще го направим. За нея се записах при Чавеева на 4.06,когато ще съм 31гс.  Миналата седмица имах сърбеж и течение,взехме микробиология,слагах 5 дни борна киселина и ММ пи фунго нещо си. Чакам днес резултати,да не е няква бактерия,но определено ми е доста по-комфортно. Иначе точно вчера се чудех,как някой майки изглеждат толкова щастливи през бременността, аз съм като парцал хаха. А и не се харесвам в нищо вече. Не че не съм щастлива,но наистина искав на е Юли края вече 😁 хубава седмица ви пожелавам 🌹

# 126
  • Пловдив
Добро утро !
Така мускулна треска май съм нямала ,но пък редовно усещам разни придърпвания от 2те страни. Но пък почти всяка вечер имам ужасни мускулни крампи на 2та прасеца едновременно и се чудя какво да правя след като си пия магнезий.
Вече доста си личи коремчето,повече ми блузи ми стигат до пъпа 😂  
Аз лично съм от вечно заспалите - все ми се спи и съм доста разсеяна и...ставам все по-непохватна.

Последна редакция: пн, 22 апр 2019, 09:39 от Morelline

# 127
Аз от самото начало се чудя как някои мами така засияват през бременността, а аз се чувствам все уморена,тромава и вечно притеснена за нещо. Пък като изключим кръвното си карам супер лека бременност, нито ми е ставало зле, киселини нямам и нищо не ме боли, дори понякога се чудя как си прави място това дете без нищо да ме боли,но въпреки това искам вече да идва края на юли ,началото на август и да се срещнем с малкият господин.

# 128
А къде усещате бебетата?
При мен от 2-3 дни се е вдигнал доста над пъла, вчера сутрин видях ритниците как си личат по корема Simple Smile

# 129
И нашата госпожица вече я усещам около пъпа, ММ видя и ритничетата, който започват и не само на голо да си личат. Определено вече все по - често и по - силно я усещам и доста се забалявам Grinning

# 130
Аз понякога го усещам по-ниско,понякога по-нагоре. Тази сутрин беше от ляво на пъпа ,после по обяд док ще каже сигурно на къде се е врътнал,предният път беше седалищно и наистина доста ниско го усещах.

# 131
  • Варна
Мен започна да ме боли на доста места, не мога да се наспивам, кожата ми става още по-зле, взех повече да се изнервям....и като ме питат „как си” викам „оооо супер, много съм добре” Grin
Аз усещам бебето на различни места, явно има място все още и си прави салта и пируети Grin

# 132
  • Пловдив
И моята бебе доста се върти ,но основно я усещам на нивото на пъпа (вдясно повечето пъти). Понякога баш в пъпа ме рита и не е най-готиното усещане ама пък се радвам,че шава .
Иначе и аз съм кълбо нерви,но агресията ми сякаш е насочена само към непознати ...и клиенти,но добре ,че говоря с тях само по телефона.

# 133
И аз усещам бебето едновременно и ниско долу и около пъпа, често се сменя и минава отляво или отдясно 😀

Аз оплаквания нямам, много рядко вечер имам киселини, а напоследък почти не спя, все се будя от това как си “натискам” корема в леглото и се будя да се намествам. Онази нощ ме боля доста бъбрек(така мисля) през нощта и се зачудих недай си Боже ако се наложи да отида в болница изобщо не знам в коя..

Та ако (да не се случва) но ви се наложи през нощта в София да посетите някоя болница в коя бихте отишли?

# 134
Аз я усещам само долу близо до матката, не знам дали е нормално.

Общи условия

Активация на акаунт