АВГУСТинки 2019 - тема 9

• 30 631
  • 749
  •   1
Отговори
# 300
Здравейте момичета, вие какъв слънцезащитен крем за лице използвате? Искам да си купя някой с по-висок SPF фактор за ежедневна употреба, не за плаж.

# 301
Здравейте момичета, вие какъв слънцезащитен крем за лице използвате? Искам да си купя някой с по-висок SPF фактор за ежедневна употреба, не за плаж.
Взех си на Bioderma - spot age spf 50, кожата ми е много бяла и чувствителна, за сега ми се отразява добре.

# 302
Аз се чудех дали стават бебешките стикчета за лице 😁 така или иначе бебето като го изкарвам лятото мисля да го мажа по личицето, защо да взимам 2, вместо да ползваме едно 😁 какво мислите?

# 303
Аз знам, че новородено не трябва да се слага крем за слънце, а просто да го пазиш на сянка през лятото

# 304
И аз четох,че не се мажат толкова мънички.

# 305
Поносимостта към слънцезащитни продукти е много индивидуална. Моят фаворит са продуктите на ла рош 50 фактор, защото не са парфюмирани и ми понасят много добре на кожата и на лицето, и на тялото.

# 306
Аз също съм с Биодерма 50 фактор и съм много доволна, защото и аз съм страшно бяла и лятото ми излизат много лунички. Иначе вчера си взех и за тяло 50 фактор на Виши. Пробвах преди няколко дни Бочко за тяло (мислех, че като е за бебе ще най - безвредно) обаче ми оцвети хавлията и банския и ужасно мирише на химия, та се доверих на аптекарката за Виши, дано е добър.
Иначе днес ходих на преглед, всичко е нормално, но малката е на долната граница в размера - 25 + 5дни е 735гр. Имам час пак след месец, дано навакса, че малко се филмирах, та чак събрах май границите на кушетката, страшно ми причерня 🙄 до сега си вървеше съвсем нормално.

Последна редакция: чт, 02 май 2019, 07:13 от Geri69900

# 307
Аз знам, че новородено не трябва да се слага крем за слънце, а просто да го пазиш на сянка през лятото

Имах предвид за мен, не за бебето.  Simple Smile

Вече разгледах в интернет и се колебая между Биодерма и Eucerin SPF50+

Последна редакция: ср, 01 май 2019, 22:09 от megisch

# 308

Имах предвид за мен, не за бебето.  Simple Smile

Вече разгледах в интернет и се колебая между Биодерма и Eucerin SPF50+

Аз съм с Eucerin 50, оцветяващ е, като бб крем. Доволна съм, много леко седи на кожата и изравнява тена. За защита нищо не мога да кажа, защото и без това се пазя от слънцето и го използвам абсолютно превантивно 😀

# 309
Момичета, от известно време насам като легна вечер всичко ме боли много силно. В изправено положение съм била добре. Лягам и се почва. Десният крак изтръпва, матката опъва силно, кръстът... На която и страна да легна е все тая. Пия по 2 но-шпа за отпускане на матката, за да мога да заспя + магнезий за крампите. На сутринта всичко е супер и съм кукуряк и така до вечерта.. Легна ли пак се започва...
Има ли някий като мен?

# 310
Аз също съм с Биодерма 50 фактор и съм много доволна, защото и аз съм страшно бяла и лятото ми излизат много лунички. Иначе вчера си взех и за тяло 50 фактор на Виши. Пробвах преди няколко дни Бочко за тяло (мислех, че като е за бебе ще най - безвредно) обаче ми оцвети хавлията и банския и ужасно мирише на химия, та се доверих на аптекарката за Виши, дано е добър.
Иначе днес ходих на преглед, всичко е нормално, но малката е на долната граница в размера - 25 + 5дни е 735гр. Имам час пак след месец, дано навакса, че малко се филмирах, та чак събрах май границите на кушетката, страшно ми причерня 🙄 до сега си вървеше съвсем нормално.

Здравейте! Моят термин е на 07.09, но чета и вас- знае ли човек какво ще се случи. По повод теглото на бебчето- и моето е на долна граница в 21с и докторката каза да си поръчам суроватъчен протеин. Сега го чакам и започвам да приемам, бил много полезен за наддаването. И аз доста се притесних.

# 311

Здравейте! Моят термин е на 07.09, но чета и вас- знае ли човек какво ще се случи. По повод теглото на бебчето- и моето е на долна граница в 21с и докторката каза да си поръчам суроватъчен протеин. Сега го чакам и започвам да приемам, бил много полезен за наддаването. И аз доста се притесних.
Здравейте!
Аз попитах дали да поръчам протеин, но доктора каза - не, та сега си се надявам просто и мисля да наблягам на извара, сирене и кашкавал и без това много обичам ☺️
А вие какъв протеин ще пиете, ако е удобно ако може линк и вие ли го избрахте или докторът препоръча точно този?
Много благодаря ❤️

# 312
И аз обмислях протеин, за близнаци е много препоръчително.
За момента ще изчакам, все пак и аз и ММ сме високи и предполагам бебчо няма да е малък също.

# 313
  • Варна
Момичета, от известно време насам като легна вечер всичко ме боли много силно. В изправено положение съм била добре. Лягам и се почва. Десният крак изтръпва, матката опъва силно, кръстът... На която и страна да легна е все тая. Пия по 2 но-шпа за отпускане на матката, за да мога да заспя + магнезий за крампите. На сутринта всичко е супер и съм кукуряк и така до вечерта.. Легна ли пак се започва...
Има ли някий като мен?
И мен започва да ме наболява тук там. Сега са ми се надули краката, болят ме и пръстите на ръцете....матката и тя се „обажда” , да напомни , че расте Sad ....само всичко да е наред с бебка, другото ще се изтърпи...

# 314
Аз поръчах от https://www.myprotein.bg/?feature=locale-popup&referringSite … countrySelected=Y
Докторката каза, че са добри и просто да е суроватъчен.
Четох коментари и доста ги препоръчват. Мисля, че не трябва да има допълнителни витамини вътре(както са на Биогейм), защото има и такива, които не са ОК при бременни. Трябва да е чист протеин Blush

Общи условия

Активация на акаунт