Дългото чакане след трансфер - Тема 74

• 42 516
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Пипи, даната за предполагаемия цикъл ти е била вчера, щом днес ти е 11 ден от ЕТ

# 601
shine, само не се обвинявай и не търси причини. Първият опит е като тото, не познавате тялото ти все още, как реагираш и т.н. Това свеж трансфер ли ти беше, че тогава и хормоните са фактор. Хубаво е, че имаш замразен бебок. При ЗЕТ са по-контролирани и спокойни нещата.

Tella, съжалявам. И аз съм в твоята позиция. 2 тансфера без наченки за имплантация, а уж сме с мъжки фактор. Та сега започнахме да дълбаем в имунологията. Ти имала ли си имплантация някога? Ако не си, мислила ли си за ЕРА тест, за надраскване на лигавицата, за имунологоични.  По принцип се правят след 3ти неуспешен трансфер, но ако бях от София аз бих си направила и ЕРА още сега.

Правих ера тест. По него ми назначиха деня за трансфер. Излезе 0 дни отклонение, тост имплантационния прозорец е навреме. Правила съм всички изследвания. Само лапароскопия не съм правила. Имам мутации ца усвояване на фолиева и В12, и 4g/4g хомозигот, имам и повишени антитела на щитовидната. За нк клетките казаха, че са добре. Правих лечение за клетките на лигавицата. Сега сигурно пак ще ги промерим чрез биопсия. Почвам и диета автоимунен протокол, щото друго освен това за антителата не мога да измисля. Иначе добавки, витамини, хормони са ми всеки ден като бонбони. Никога не съм имала забременяване, а всички лекари казват, че нямам сериозен видим проблем. Тръбите са идеални, теглото, мъжа... не знам вече. Сега още чакам да ми дойде. Трети ден ми е от спирането на лекарствата и малко се притеснявам да не съм направила кисти от високите дози естрогени. Трябваше вече да съм цъфнала. Пих и чай за предизвикване на цикъл, но още го няма. От утре почвам билки за кисти за всеки случай. На вас след колко време ви идва?

# 602
на 23.04 ми беше трнсфера , а датата ми за цикъл беше 4.05 . Последно пих хапчета вечерта на 7.05 . Вчера започна да ми цапа нещо гъсто и черно и днес ми дойде нормален цикъл , но по болезнен ...

# 603
Пипи, даната за предполагаемия цикъл ти е била вчера, щом днес ти е 11 ден от ЕТ
Така ли се пада ? Аз съвсем се насмитам с моя календар явно като го гледам , но всъщност да те нали са ми измислили О . Ох не знам 🙈😣😣😣 ами дано не ми идва 9 месеца 🙏🏻❤

# 604
  • София
Вярвай в твоето малко човече

# 605
shine, само не се обвинявай и не търси причини. Първият опит е като тото, не познавате тялото ти все още, как реагираш и т.н. Това свеж трансфер ли ти беше, че тогава и хормоните са фактор. Хубаво е, че имаш замразен бебок. При ЗЕТ са по-контролирани и спокойни нещата.

Tella, съжалявам. И аз съм в твоята позиция. 2 тансфера без наченки за имплантация, а уж сме с мъжки фактор. Та сега започнахме да дълбаем в имунологията. Ти имала ли си имплантация някога? Ако не си, мислила ли си за ЕРА тест, за надраскване на лигавицата, за имунологоични.  По принцип се правят след 3ти неуспешен трансфер, но ако бях от София аз бих си направила и ЕРА още сега.

Правих ера тест. По него ми назначиха деня за трансфер. Излезе 0 дни отклонение, тост имплантационния прозорец е навреме. Правила съм всички изследвания. Само лапароскопия не съм правила. Имам мутации ца усвояване на фолиева и В12, и 4g/4g хомозигот, имам и повишени антитела на щитовидната. За нк клетките казаха, че са добре. Правих лечение за клетките на лигавицата. Сега сигурно пак ще ги промерим чрез биопсия. Почвам и диета автоимунен протокол, щото друго освен това за антителата не мога да измисля. Иначе добавки, витамини, хормони са ми всеки ден като бонбони. Никога не съм имала забременяване, а всички лекари казват, че нямам сериозен видим проблем. Тръбите са идеални, теглото, мъжа... не знам вече. Сега още чакам да ми дойде. Трети ден ми е от спирането на лекарствата и малко се притеснявам да не съм направила кисти от високите дози естрогени. Трябваше вече да съм цъфнала. Пих и чай за предизвикване на цикъл, но още го няма. От утре почвам билки за кисти за всеки случай. На вас след колко време ви идва?
И аз съм в същото положение -3 неуспешно инвитро без имплантация. Последните лекарства ги взех в събота сутринта в деня на теста и днес ми дойде. Но мога да кажа ,че до вчера изхвърлих "топчета" кренон.

# 606
Здравейте, и аз се записвам в групата. Трансферът ми беше на 03.05. на замразен ембрион 5- ти ден. Още от следващия ден имам болки в яйчниците, и до днес не са спрели. На 3- ти ден след трансфера имах почти непоносими болки в стомаха, като спазми. Случвало ли се е на някоя от Вас? Не мога да спя добре, напрегната и развълнувана съм почти постоянно. Снощи имах и главоболие.

Здравей,  аз правя контракции от вливания,  пбмс, промивки ивик и всякакви намеси в матката. Бих ти дала съвет ако имаш нещо такова да се обадиш на лекаря си,  може да ти изпишат но шпа или магнезий... Успех

# 607
  • София
Какво общо има стомаха с  матката и контракциите?

# 608
Какво общо има стомаха с  матката и контракциите?

Общото е до там, че болките бяха ужасно силно, стигнах до припадък, от болницата ме пратиха на гастроентролог,  направиха трансфер, болките продължиха....  Толкова е силна болката че на края незнаех къде точно е.

# 609
Какво общо има стомаха с  матката и контракциите?

Общото е до там, че болките бяха ужасно силно, стигнах до припадък, от болницата ме пратиха на гастроентролог,  направиха трансфер, болките продължиха....  Толкова е силна болката че на края незнаех къде точно е.

Аз нямам директно връзка с моя док, клиниката е в Турция, но имам координатор, на който писах. Каза, че док е казал, че е нормално да имам болки и явно прага ми на търпимост е по-нисък. Да пия парацетамол и да си почивам.
Аз лично смятам, че прага ми на търпимост е доста висок, но в случая буквално не можех да ходя изправена от болка...Пих парацетамол , имам и комбинирани витамини, които пия всеки ден. На следващия ден вече се чувствах по-добре, но ме е страх тези болки и подуване да не са навредили на ембриона. Сега си седя и чакам...

# 610
Karlii, а какво се случи при теб , всичко наред ли беше? Извинявай, може да си писала по-горе, но съм го пропуснала

# 611
  • София
Ми не знам, ама между стомаха и матката има около 1 педя и малко черва (около 7м).
Болките в стомаха нямат общо с пункция, трансфер или каквито е други гинекологични причини.
И ако кажеш на АГ, че те боли стомах, естествено ще те прати на гастро.

# 612
Ми не знам, ама между стомаха и матката има около 1 педя и малко черва (около 7м).
Болките в стомаха нямат общо с пункция, трансфер или каквито е други гинекологични причини.

Да, но когато червата са раздразнени, стомаха е подут и твърд, може би е възможно да притиска матката. Не знам, не съм лекар, но така си мисля. А реакцията може да се е получила и от многото лекарства, стрес и т.н.
Просто мина , предполагам не е от парацетамола.

# 613

Не не съм казала, че ме боли стомаха,  а че имам много силни болки. След поредната манипулация започнах да свързвам болките с пбмс, ивик, биопсия,  вливания и т.н. Ходих и при имунолозите и те казаха,  че някои жени получават контракции от медикаментите.

# 614

Tella, на мен винаги ми идва на 4ти ден.Всичко до 7-8 дена се води в реда на нещата. Единствено се сещам, че  мен ме пратиха при доц. Русев да ме изследва за ембриотоксини. Ако не си, ги пусни. Как се провежда биопсията, трябва ли да е отново в дните, когато се очаква да е отворен имплантационния прозорец, след като структурата на ендометриума се мени?

Общи условия

Активация на акаунт