Прахосмукачка робот- 17. Рени, върни се!

• 55 032
  • 764
  •   1
Отговори
# 690
  • Варна
Здравейте. От 5 години съм с робот LG и съм много доволна. Но днес нещо му стана, единият сензор, почистих го много основно, но не работи. Отдавна си мисля, че искам робот с моп, май вече трябва да си купя. Линка на първа страница за роботите LG не ми се отваря. Търся LG  с моп,  само едно малко килимче имам, чистя стая по стая, малки деца нямам, кучето е на двора, има доста коси, екстри не ми трябват. Моят даже и отложен старт нямаше.  Ако може някой да ми предложи  модел, ще съм много благодарна.  И откъде да го купя.

Последна редакция: пн, 14 окт 2019, 09:23 от fani34

# 691
  • софия
Момичета, моля да ми помогнете в избора. До момента имаме Филипс, купен на шега от промоция на Шел, но вече сдава багажа. Оцених помощта му и вече не мога да си представя да нямаме робот.
Нямаме животни, държа на отложен старт, не ми трябва мокро миене, имаме всякакви килими - шаги, гладко тъкан, персийски, роботът ми е помощник в чистенето, но не отменя прахосмукачката, не държа да го програмирам през телефон при наличие на програмируем старт.
За сега сме загледали irobot 7156, но не робувам на марки и не държа да е точно irobot.
Към кой робот да се насоча?

# 692
Здравейте, ММ се е навил за някой Roborock или Xiaowa. Той много се занимава, чете, сравнява параметри и сега се чувства объркан от това, което се предлага по сайтовете и как ги кръщават, кое е първа генерация и т.н., за това моля тези, които имате такива машинки при възможност да снимате етикета им от самите тях или от кашона. Интересува го какво пише на model, SKU или EAN. Благодаря ви!

# 693
  • Русе
Хич си нямам на идея къде му е кашона на Шишо.
В първият пост има кратко инфо за различните видове Шиаоми.

# 694
  • Вече с постоянно местожителство на село...
Здравейте, и аз започнах да се оглеждам за робот и съм се спряла на 980, това което ме притеснява е че в хола сме с тъмно син килим (мокет който купихме от Домко и го обкантихме) нямам представа колко му е височината, но дали ще го разпознае? Иначе съм решила от Техномикс да си я взема, в момента цената е 1488лв., черния петък едва ли ще успея да се докопам...

# 695
  • София
Здравейте, и аз започнах да се оглеждам за робот и съм се спряла на 980, това което ме притеснява е че в хола сме с тъмно син килим (мокет който купихме от Домко и го обкантихме) нямам представа колко му е височината, но дали ще го разпознае? Иначе съм решила от Техномикс да си я взема, в момента цената е 1488лв., черния петък едва ли ще успея да се докопам...
Преди седмица получих iRobot Roomba 960 от този сайт:
Скрит текст:
Това е линка към модела, на който вие сте се спрели. Цената е доста под 1500 лв. Гаранцията им е 5 години.

# 696
Здравейте, ММ се е навил за някой Roborock или Xiaowa. Той много се занимава, чете, сравнява параметри и сега се чувства объркан от това, което се предлага по сайтовете и как ги кръщават, кое е първа генерация и т.н., за това моля тези, които имате такива машинки при възможност да снимате етикета им от самите тях или от кашона. Интересува го какво пише на model, SKU или EAN. Благодаря ви!

Roborock s5/s55/s50 са едно и също нещо и това е така наречената втора генерация. Роботите с моп. Има и нов модела - S6

Първата генерация можете да откриете с тези имена - xiaomi mi robot и Xiaomi MiJia 1S (това е малко по-ново и с подобрения) Тези модели са без моп

# 697
Преди седмица получих iRobot Roomba 960 от този сайт:
Скрит текст:
Това е линка към модела, на който вие сте се спрели. Цената е доста под 1500 лв. Гаранцията им е 5 години.

Много благодаря за линка, но не е в наличност за съжаление Sad
Някой би ли споделил каква е разликата между 980 и 981?

Последна редакция: ср, 16 окт 2019, 21:50 от Nushinka

# 698
  • София
Много благодаря за линка, но не е в наличност за съжаление Sad
Някой би ли споделил каква е разликата между 980 и 981?
980 и 981 са еднакви. Различават се само по цвят.

# 699
Руми вече е в къщи и нещо не се справям с инсталирането на приложението, не открива мрежата... Някъде клипче да има за да видя какво греша?

# 700
С какъв робот си? И аз видях зор, но съм упорито магаре 😀

# 701

Румбва 980, мъчих се час и не прие поканата  Laughing Laughing
Накрая ѝ падна батерията и се отказах...

# 702
980 разпознава тъмните килими много добре. Моя килим по краищата е чисто черен и няма проблем с чистенето

# 703

Имам подробна записка за първата генерация на xiaomi.

# 704

Имам подробна записка за първата генерация на xiaomi.

Половинката днес е оправил положението, оказва се че съм въвеждала грешна парола...

Общи условия

Активация на акаунт