Прахосмукачка робот- 17. Рени, върни се!

• 55 039
  • 764
  •   1
Отговори
# 90
  • Berlin
У нас е само паркет и едно малко килимче, така че е перфектна за нас. Друг плюс при нас е, че децата се научиха да си подреждат всеки ден играчките, за да може роботът да минава, преди това беше Лего-та и колички навсякъде. Минавам с прахосмукачка, където роботът не стига. Гумите събират по-едрите боклучки и помагат да се засмучат по-добре според мен, не чистят.

# 91
Привет, някой да си е купувал този миещ модел на ilife - w400
Код:
https://www.aliexpress.com/item/ILIFE-New-W400-Floor-Washing-Robot-Voice-Assistance-Navigation-Large-Water-Tank-Kitchen-Cleaning-Planned-Cleaning/32929055606.html?aff_platform=product&cpt=1557824741895&onelink_item_from=32929055606&onelink_thrd=0.0&onelink_page_from=ITEM_DETAIL&onelink_item_to=32929055606&pvid=1ce704ac-9dd9-4362-9c53-13fafa8dff43&onelink_duration=0.853665&sk=bJQK52Gs&aff_trace_key=8847c816ed294357b2b5acbdf8b5b6a3-1557824741895-09347-bJQK52Gs&onelink_status=noneresult&scm=1007.22893.125764.0&terminal_id=38cc7401cd024ab9ba26bf8c8c207644&onelink_page_to=ITEM_DETAIL

Можете ли да споделите мнения?

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 12:18 от celine_alisha

# 92
  • София
Какво ще кажете за тази оферта? https://www.gearbest.com/robot-vacuum/pp_954639.html?wid=1349303

# 93
Че се праща от ХонКонг, което значи отиване на митница, плащане на ДДС и може би на мито!
Търси се от европейски склад да е. Тогава няма такива проблеми.

В Алито е пълно с роботи на аналогична цена, но налични и в европейски складове. Доста от тях имат безплатна доставка до Бг.
https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=A … +vacuum+cleaner+2

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 12:00 от Недоволна

# 94
Това Proscinic не е ли Сузука 😊?Ама с друго име ?!
Да Grinning
Някой  хора са си доволни от сузуките, но аз се спрях на е20, защото отзовите и в Амазон и Алиекспрес бяха по-добри.Лично мнение е20 е по-добра.

# 95
Здравейте! Бихте ли споделили от кой сайт е най-изгодно да се поръча в момента Xiaomi S50 и каква е нормалната цена за този модел? Гледам различни продавачи в Алиекспрес и не знам от кой да поръчам.

# 96
  • София
Че се праща от ХонКонг, което значи отиване на митница, плащане на ДДС и може би на мито!
Търси се от европейски склад да е. Тогава няма такива проблеми.

В Алито е пълно с роботи на аналогична цена, но налични и в европейски складове. Доста от тях имат безплатна доставка до Бг.
https://www.aliexpress.com/wholesale?catId=0&initiative_id=A … +vacuum+cleaner+2
Благодаря, не бях видяла, че е от HK.
В резервоара за вода на Xiaomi може ли да се добави малко количество препарат? Навсякъде в ревютата казват вода, без да коментират, че добавка не е допустима. Много искам като ще прахосмуче и да мие!

# 97
  • София
dani-dani, аз съм с Ilife7 s plus и винаги слагам една капачка препарат към водата, като я пускам да мие.

# 98
Майка Зайка, от колко време имате робота? Доволни ли сте?
Благодаря!

# 99
  • София
Майка Зайка, от колко време имате робота? Доволни ли сте?
Благодаря!
От края на декември го имаме. Доволна съм много, но не съм имала друг, за да мога да сравня. И от мопа съм доволна. Пускам го по отделно в стаите, защото ако е отворено на всякъде малко се губи и може да влезне и излезне от някоя стая, без да я е изчистила цялата. За парите си е идеален.
Веднъж само ми даде грешка и се оказа, че има намотана коса на едната ос на голямата четка, ама с 3 жени вкъщи е нормално Blush
С едно зареждане чисти/мие около 1,5-2 часа. Като пускам с мопа, не махам централнат четка (както четох, че някои правят) и в контейнера за вода има още едно отделение, в което се събират сухи боклуци. Та 2 в 1 става.

Ще си я ползвам докато мога, но като цяло чета, че другите с с доста по- голяма всмукателна сила, което предполагам, че ще е предимство за по- дълбоко и качествено почистване на килима примерно. Чисти го, но не знам в дълбочина как стоят нещата.
Но за апартамент без или с тънки килими е супер.

# 100
Някой с проблем онемял робот има ли и какво е решението? Под онемял имам предвид мелодията за зареждане, тръгване и т.н. - изведнъж спря да чурулика, то не че голям проблем де, но все пак. Като марка е Haier, ако има значение.
Уж го рестартирах и пак не ще да проговори.
Eдит - оправи се след като падна батерията и пак рестарт.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 19:22 от evencee

# 101
  • София
Момичета с Румби, някоя от вас да е виждала да продават само жълтите "тапички" на двете четки от кутията? Че направих беля и на гумената я деформирах. И сега не може да влезе, а без нея пак работи, но е много по-шумна и се притеснявам да не разбие цялата кутия. Знаете ли кой е сайтът на магазина в Лозенец, улицата е перпендикулярна на Якубица, малка постройка. Купих преди години от тях нова сива кутия и зная че предлагат резервни части, но сега не мога да се сетя коя е фирмата.
Всякаква информация ще ми е полезна.

# 102
  • София
Момичета с Румби, някоя от вас да е виждала да продават само жълтите "тапички" на двете четки от кутията? Че направих беля и на гумената я деформирах. И сега не може да влезе, а без нея пак работи, но е много по-шумна и се притеснявам да не разбие цялата кутия. Знаете ли кой е сайтът на магазина в Лозенец, улицата е перпендикулярна на Якубица, малка постройка. Купих преди години от тях нова сива кутия и зная че предлагат резервни части, но сега не мога да се сетя коя е фирмата.
Всякаква информация ще ми е полезна.

Може би търсиш този сайт: robopolis.bg

Не знам дали тапички продават, но може да си вземеш нови четки. После можеш да ползваш тапичките и за тези, на които нямаш, ако са ти новички още.

# 103
  • София
Точно този е, благодаря! Но четките са изчерпани. А цените изобщо няма да ги кометирам... Ще търся от Амазон явно. Макар че не ми се чакаше.

# 104
  • София

Майка Зайка, има ли проблем с тъмни настилки?
 В четири стаи сме с тъмно кафяви плочки (само в коридора са светли) и все се чудя за кой модел е проблем и за кой не.

Общи условия

Активация на акаунт